Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, timcook είπε

Γιατί ρε παιδιά του προτείνατε GTX 1060 με 3GB VRAM για RENDERING?

Το budget είναι περιορισμένο. Μου πρότειναν έστω μια gtx 1050 ti. Αλλά πήρα πήγα στη gtx 1060 3gb για καλύτερο. Παραπάνω απο αυτά τα χρήματα δε μπορούσα να δώσω... Τι θα μου πρότεινες εσυ; στα ίδια χρήματα με αυτή που πήρα πάντα... 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, katkol είπε

Το budget είναι περιορισμένο. Μου πρότειναν έστω μια gtx 1050 ti. Αλλά πήρα πήγα στη gtx 1060 3gb για καλύτερο. Παραπάνω απο αυτά τα χρήματα δε μπορούσα να δώσω... Τι θα μου πρότεινες εσυ; στα ίδια χρήματα με αυτή που πήρα πάντα... 

Να μην παρεις τοσο ακριβη μητρικη και M.2, με παραπανω χρηματα πας σε GTX 1060 6GB. Αυτη που πηρες εχει λιγοτερη μνημη απ την GTX 1050 Ti. Βγαζει 60 fps στο wolfenstein 2 η GTX 1050 Ti αλλα δεν αντεχει την μονοκατοικια που σχεδιασες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, timcook είπε

Να μην παρεις τοσο ακριβη μητρικη και M.2, με παραπανω χρηματα πας σε GTX 1060 6GB. Αυτη που πηρες εχει λιγοτερη μνημη απ την GTX 1050 Ti. Βγαζει 60 fps στο wolfenstein 2 η GTX 1050 Ti αλλα δεν αντεχει την μονοκατοικια που σχεδιασες.

Τωρα τα αγόρασα... την κάρτα γραφικών την πήρα μεταχειρισμένη πολύ λίγων μηνών βέβαια από ένα παλικάρι σε πολύ καλή τιμή έτσι για αρχή λίγο και μετά θα επενδύσω παραπάνω στην κάρτα γραφικών

3 ώρες πριν, narta είπε

Clz7mTY.png

IMG_20181030_180807.jpg

Επεξ/σία από katkol
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, katkol είπε

Τωρα τα αγόρασα... την κάρτα γραφικών την πήρα μεταχειρισμένη πολύ λίγων μηνών βέβαια από ένα παλικάρι σε πολύ καλή τιμή έτσι για αρχή λίγο και μετά θα επενδύσω παραπάνω στην κάρτα γραφικών

Screenshot_20181030-180644.jpg

Ριξε ενα stress test cpu-z ή Aida ή prime95 και ξαναποσταρε τις νεες ενδειξεις (ασε το προγραμμα να τρεχει στο background)

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, katkol είπε

IMG_20181030_180807.jpg

Η πρωτη πρόταση ήταν η καλύτερη για να μην πας σε μεταχειρισμένα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, narta είπε

Ριξε ενα stress test cpu-z ή Aida ή prime95 και ξαναποσταρε τις νεες ενδειξεις (ασε το προγραμμα να τρεχει στο background)

Πρέπει να περιμένω να τελειώσει; 

IMG_20181030_182921.jpg

5 λεπτά πριν, timcook είπε

Η πρωτη πρόταση ήταν η καλύτερη για να μην πας σε μεταχειρισμένα.

5 μηνών κάρτα απο έμπιστο άτομο στα 150 ευρώ 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katkol είπε

Πρέπει να περιμένω να τελειώσει;

IMG_20181030_182921.jpg

Ναι, το θεμα ειναι οτι για καποιον λογο, ΔΕΝ κανει turbo boost και εχεις χαμηλα σκορ

Μπες στο bios και κανε load optimized defaults και ξανατρεξε το. Επισης θελουμε το CPU Vcore Voltage και οχι το VID

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, narta είπε

Ναι, το θεμα ειναι οτι για καποιον λογο, ΔΕΝ κανει turbo boost και εχεις χαμηλα σκορ

Μπες στο bios και κανε load optimized defaults και ξανατρεξε το. Επισης θελουμε το CPU Vcore Voltage και οχι το VID

Η αλήθεια είναι ότι Περίμενα λίγο πιο δυνατό το σύστημα Ίσως κάτι δεν έχω κάνει καλά ή δεν έχω ρυθμίσει σωστά... θα το κάνω αυτό που μου είπες

14 λεπτά πριν, narta είπε

IMG_20181030_184834.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, narta είπε

Ποσο φτανει maximum η συχνοτητα; Πρεπει 3.6GHz

Βγάζεις άκρη απο εδω ή θέλεις να σου στείλω απο κάπου συγκεκριμένα; δεν είναι καλύτερα τώρα τα αποτελέσματα; Επίσης οτιδήποτε άλλο Έχεις να μου προτείνεις Για καλύτερη λειτουργία του PC θα ήταν πολύ σημαντικό! Δεν θέλω να κάνω overclock και ταρζανιές... θέλω με τα βασικά να πάρω το μάξιμουμ που μπορώ! 

IMG_20181030_193532.jpg

Επεξ/σία από katkol
Δημοσ.

Θα πρεπει να προσπαθησεις χειροκινητα να κανεις OC στις μνημες. Λογικα με 1.35v θα φτασουν 2933MHz με cl 16-20-20-20-38 

Ξερω σου φαινονται αλαμπουρνεζικα αλλα οι ryzen ωφελουνται πολυ τουλαχιστον με μνημες 2666/2933

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, narta είπε

Θα πρεπει να προσπαθησεις χειροκινητα να κανεις OC στις μνημες. Λογικα με 1.35v θα φτασουν 2933MHz με cl 16-20-20-20-38 

Ξερω σου φαινονται αλαμπουρνεζικα αλλα οι ryzen ωφελουνται πολυ τουλαχιστον με μνημες 2666/2933

Δε θα το ζορίσω πολύ το σύστημα σωστά; Επίσης η ερώτηση που μου έκανες για τα 3,6 σε κάλυψε η απάντησή ή να ψάξω κάτι άλλο; Εντάξει στην αρχή μου ακούγονται κάπως αλλά έχω θέληση και το ψάχνω και στο τέλος τα καταφέρνω!  Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που ασχολείσαι τόση ώρα!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...