noFEARgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Mην παρεις τοτε τιποτα ακομα , περιμενε να βγουν οι καινουργιοι της Intel , πολυ πιθανο να πεσει λιγο ο 2700x . Εκτος αν βρεις καποια καλη προσφορα σε αυτα που θες τοτε τα χτυπας. 1
katkol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Mην παρεις τοτε τιποτα ακομα , περιμενε να βγουν οι καινουργιοι της Intel , πολυ πιθανο να πεσει λιγο ο 2700x . Εκτος αν βρεις καποια καλη προσφορα σε αυτα που θες τοτε τα χτυπας. Γενικά όμως ποια είναι η σωστή σειρά για να αγοράζεις hardware?
noFEARgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 δεν υπαρχει σωστη σειρα , αγοραζεις τα κομματια που βρισκεις στην καλυτερη τιμη και που ειναι απαραιτητα για την λειτουργεια του υπολογιστη.Στην περιπτωση σου τα χρειαζεσαι ολα καθως ο 2700x δεν εχει ενσωματωμενη αρα και η καρτα γραφικων οποια και να ειναι αυτη ( προτεινω 1050ti) χρειαζεται .
katkol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, splanis είπε όλα μαζί ξέρω γω Εννοώ για κάποιον που δεν έχει τα χρήματα να τα πάρει όλα μαζί και θέλει να τα παίρνει ενα ενα... Να φανταστώ πρώτα επιλέγεις τι επεξεργαστή θες, μετά μητρική,μετά ραμ,και μετα κάρτα γραφικών,τροφοδοτικό, ssd κλπ;
splanis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 κρατας τα λεφτα και τα παιρνεις ολα μαζι 1
leros2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, katkol είπε Εννοώ για κάποιον που δεν έχει τα χρήματα να τα πάρει όλα μαζί και θέλει να τα παίρνει ενα ενα... Να φανταστώ πρώτα επιλέγεις τι επεξεργαστή θες, μετά μητρική,μετά ραμ,και μετα κάρτα γραφικών,τροφοδοτικό, ssd κλπ; Ποιο το νόημα να τα πάρεις ένα ένα ? Δεν είναι αυτόνομες συσκευές
katkol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ποιο το νόημα να τα πάρεις ένα ένα ? Δεν είναι αυτόνομες συσκευές Δε σκόπευα να τα παίρνω ενα ενα για να τα χρησιμοποιώ... Εγώ μπορεί να μην κάνω καλή διαχείριση των οικονομικών μου και να μην μπορώ να μαζέψω ένα μεγάλο ποσό σιγά-σιγά! Όπως και να έχει πιστεύω είναι Απλή ερώτηση μου. Σίγουρα θα υπάρχει μία ιεραρχία στο Hardware γιατί με τις λίγες γνώσεις μου δεν κουμπώνουν όλα τα εξαρτήματα μεταξύ τους...! Μόλις τώρα, katkol είπε Δε σκόπευα να τα παίρνω ενα ενα για να τα χρησιμοποιώ... Εγώ μπορεί να μην κάνω καλή διαχείριση των οικονομικών μου και να μην μπορώ να μαζέψω ένα μεγάλο ποσό σιγά-σιγά! Όπως και να έχει πιστεύω είναι Απλή ερώτηση μου. Σίγουρα θα υπάρχει μία ιεραρχία στο Hardware γιατί με τις λίγες γνώσεις μου δεν κουμπώνουν όλα τα εξαρτήματα μεταξύ τους...! Όσο και για ένα προηγούμενο σχόλιο σου Αν θυμάμαι καλά ότι είναι σαν να έχω 10 χιλιάρικα και να θέλω να πάρω μία Ferrari... Δεν νομίζω να ζήτησα κάτι το υπερβολικό! Υπάρχουν πολλά γρήγορα αυτοκίνητα που θα σε πάνε στον προορισμό σου αρκετά γρήγορα όχι όμως με το κόστος μιας Φεράρι... εγώ θέλω κάτι απλό και οικονομικό αλλά να μπορεί να καλύψει κάποιες απαιτήσεις πάνω στη δουλειά μου. Autocad και προγράμματα φωτορεαλισμού θέλω να χρησιμοποιήσω. Ούτε Gamer είμαι ούτε και θέλω να κάνω 3D και φωτορεαλισμό στο παλάτι του σεΐχη!
splanis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αντε καλα. Εγώ πιστευω πως gpu-cpu-mobo δεν αξιζει καθως εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να πεσουν οι τιμες ξερω γω, καλυτερα παρε κανα κουτι/τροφοδοτικο/ssd. 2
leros2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, katkol είπε Δε σκόπευα να τα παίρνω ενα ενα για να τα χρησιμοποιώ... Εγώ μπορεί να μην κάνω καλή διαχείριση των οικονομικών μου και να μην μπορώ να μαζέψω ένα μεγάλο ποσό σιγά-σιγά! Όπως και να έχει πιστεύω είναι Απλή ερώτηση μου. Σίγουρα θα υπάρχει μία ιεραρχία στο Hardware γιατί με τις λίγες γνώσεις μου δεν κουμπώνουν όλα τα εξαρτήματα μεταξύ τους...! Όσο και για ένα προηγούμενο σχόλιο σου Αν θυμάμαι καλά ότι είναι σαν να έχω 10 χιλιάρικα και να θέλω να πάρω μία Ferrari... Δεν νομίζω να ζήτησα κάτι το υπερβολικό! Υπάρχουν πολλά γρήγορα αυτοκίνητα που θα σε πάνε στον προορισμό σου αρκετά γρήγορα όχι όμως με το κόστος μιας Φεράρι... εγώ θέλω κάτι απλό και οικονομικό αλλά να μπορεί να καλύψει κάποιες απαιτήσεις πάνω στη δουλειά μου. Autocad και προγράμματα φωτορεαλισμού θέλω να χρησιμοποιήσω. Ούτε Gamer είμαι ούτε και θέλω να κάνω 3D και φωτορεαλισμό στο παλάτι του σεΐχη! Συζητάμε πάντα για το ποσό των 500€ ? Θέλεις να μου πεις ότι δεν είσαι ικανός να μαζέψεις 500€ για να κάνεις τη δουλειά σου, όχι το hobby σου... ? - Για το Ferrari... ο ίδιος το ζήτησες λέγοντας ότι θέλεις και i7 . - Ps: και ο 2700 Ferrari θεωρείται.
katkol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Συζητάμε πάντα για το ποσό των 500€ ? Θέλεις να μου πεις ότι δεν είσαι ικανός να μαζέψεις 500€ για να κάνεις τη δουλειά σου, όχι το hobby σου... ? - Για το Ferrari... ο ίδιος το ζήτησες λέγοντας ότι θέλεις και i7 . - Ps: και ο 2700 Ferrari θεωρείται. Η αρχική μου σκέψη ήταν να δώσω γύρω στα 500 ευρώ. Ύστερα όμως από περισσότερο ψάξιμο συν από κάποιες απαντήσεις κάποιων μελών έγραψα σε κάποιο σχόλιο μου οτι συμφωνω και πρέπει να ανεβάσω το μπάτζετ μου. Όπως επίσης στο πρώτο μου σχόλιο έγραψα οτι ολο το Hardware θα είναι μεταχειρισμένο. Που σημαίνει ότι δεν μιλάμε για 500 με 700 ευρώ σε τιμές καταστημάτων. P. S όταν έχω να πληρώσω ενοίκιο για το γραφείο συν όλους τους λογαριασμούς και τις εισφορές μου... τότε Συγνώμη αλλά και τα 500 ευρώ να τα μαζέψω δύσκολο μου είναι για ένα μήνα! Φιλικά πάντα...
splanis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδη ψάχνω πισι για ενα φιλο σχεδον ενα μηνα τωρα(μπαινοντας τουλαχιστον 3 φορες την μερα) στις αγγελιες σε λογικη τιμή, θα πρεπει να σου πω καλη τυχη αν νομιζεις οτι απλα θα βρεις κατι μεταχειρισμενο απο 700, στα 500, το 99% εδω μεσα ειναι overpriced ή πολυ κακά builds (πχ ραμ ddr4 2400 σε ryzen με τροφοδοτικο του 20αρικου κλπ κλπ), τα οποια και αυτα τα πουλανε σε τιμες σκρουτζ. Εφόσον λες ότι έχεις γραφείο σε συμφέρει πιστευω να παρεις καινουργια με τιμολογια.
katkol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, splanis είπε Επειδη ψάχνω πισι για ενα φιλο σχεδον ενα μηνα τωρα(μπαινοντας τουλαχιστον 3 φορες την μερα) στις αγγελιες σε λογικη τιμή, θα πρεπει να σου πω καλη τυχη αν νομιζεις οτι απλα θα βρεις κατι μεταχειρισμενο απο 700, στα 500, το 99% εδω μεσα ειναι overpriced ή πολυ κακά builds (πχ ραμ ddr4 2400 σε ryzen με τροφοδοτικο του 20αρικου κλπ κλπ), τα οποια και αυτα τα πουλανε σε τιμες σκρουτζ. Εφόσον λες ότι έχεις γραφείο σε συμφέρει πιστευω να παρεις καινουργια με τιμολογια. Σίγουρα Υπάρχει πολλή σαβούρα στις αγγελίες και τα περισσότερα τα πουλάνε παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Πιστεύω όμως ότι με πολύ ψάξιμο αρκετή τύχη και λίγο υπομονή( ειναι και ένας από τους λόγους που είπα ότι θέλω να τα παίρνω ένα-ένα) Ίσως γίνει και δουλειά από εδώ...! Τέλος πάντων Είμαι ακόμα στην αρχή έχω ακόμα να ψάξω και να διαβάσω πολλά!
leros2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, katkol είπε Σίγουρα Υπάρχει πολλή σαβούρα στις αγγελίες και τα περισσότερα τα πουλάνε παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Πιστεύω όμως ότι με πολύ ψάξιμο αρκετή τύχη και λίγο υπομονή( ειναι και ένας από τους λόγους που είπα ότι θέλω να τα παίρνω ένα-ένα) Ίσως γίνει και δουλειά από εδώ...! Τέλος πάντων Είμαι ακόμα στην αρχή έχω ακόμα να ψάξω και να διαβάσω πολλά! Καλή τύχη λοιπόν και υπομονή. Σε 5-6 χρόνια μας λες και τι έχεις βρει 😀 Ps: Αν είσαι επαγγελματίας και μπορείς να τα περάσεις σαν έξοδα μη το σκέφτεσαι.... ξέχνα τα μτχ 1
katkol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Καλή τύχη λοιπόν και υπομονή. Σε 5-6 χρόνια μας λες και τι έχεις βρει 😀 Ps: Αν είσαι επαγγελματίας και μπορείς να τα περάσεις σαν έξοδα μη το σκέφτεσαι.... ξέχνα τα μτχ Σε ευχαριστώ, να σαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα