Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! 

Θα ήθελα τη γνώμη σας για να συνθέσω ενα tower για να δουλεύω αποκλειστικά: AutoCAD 2019 2D-3D, 3DS Max, Vray. 

Το max που θέλω να διαθέσω είναι 500 ευρώ. Θα ήθελα όμως να κρατήσω το budget όσο πιο χαμηλά γίνεται... για αυτό αν έχετε χρόνο και όρεξη κάντε μου ότι πιο οικονομικές προτάσεις για συνθεση που μπορεί να σκεφτείτε! 

Ευχαριστώ πολύ 

P.S: το μπάτζετ μου είναι για αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών που θα προμηθευτώ από μέλη μέσα απ'το site. 

Επεξ/σία από katkol
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! 

AMD Πρότεινες ε; 

Σκεφτόμουν κάποιον Intel i7.. Οχι; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Έχεις μπάτζετ 500€ αν μπορεις να τα χωρέσεις μέσω μεταχειρισμένων όλα αυτά τότε ναι, αλλά για entry level κάνει δουλίτσα το παραπάνω

Αρα απο θέμα budget μου πρότεινες αυτόν ε; θα σου στείλω ποια motherboard Θέλω να αγοράσω και αν μπορείς να μου προτείνεις κάποιον επεξεργαστή να κουμπώσει Πάνω σε αυτήν! 

https://www.skroutz.gr/products/show/33003008

Δημοσ.

Είναι οικονομικά ασύμφωρο να πας τώρα σε Intel 8ης γενιάς γιατι εχουν έλλειψη σε stock και οι τιμές έχουν ανεβεί στο θεό. Αν μπορέσεις και βρεις κάποιο combo i5/i7-mobo-ram στα μεταχειρησμένα χτύπα το. Αλλα ξανα λεω αν ειναι για φοιτητική χρήση σε καλύπτει ο 2400G, αργότερα βαζεις και μια GPU να παιζεις και τα παιχνιδια σου να εισαι και πιο ανετος (οχι πως ο 2400G δεν παιζει παιχνιδια) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Είναι οικονομικά ασύμφωρο να πας τώρα σε Intel 8ης γενιάς γιατι εχουν έλλειψη σε stock και οι τιμές έχουν ανεβεί στο θεό. Αν μπορέσεις και βρεις κάποιο combo i5/i7-mobo-ram στα μεταχειρησμένα χτύπα το. Αλλα ξανα λεω αν ειναι για φοιτητική χρήση σε καλύπτει ο 2400G, αργότερα βαζεις και μια GPU να παιζεις και τα παιχνιδια σου να εισαι και πιο ανετος (οχι πως ο 2400G δεν παιζει παιχνιδια) 

Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια! Βασικά για επαγγελματική χρήση θα είναι. Πολιτικός μηχανικός είμαι, δουλεύω AutoCAD 2D 3D και τωρα θα κανω μαθήματα για 3Ds max και Vray. i8 σίγουρα οχι, i5ήi7 θελω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, katkol είπε

i5ήi7 θελω. 

2 ώρες πριν, katkol είπε

Το max που θέλω να διαθέσω είναι 500 ευρώ. Θα ήθελα όμως να κρατήσω το budget όσο πιο χαμηλά γίνεται...

Είναι σαν να γράφεις: έχω 10 χιλιάδες για μτχ αυτοκίνητο, μια ferrari θέλω, αν κάνει και 9 χιλιάρικια ακόμα καλύτερα 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Για rendering η καλυτερη επιλογη ειναι ο r7 2700(x) , φυσικα κανει 300 ευρω. Βαλε παραπανω χρηματα αν θες να κανεις σοβαρη δουλεια. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Για rendering η καλυτερη επιλογη ειναι ο r7 2700(x) , φυσικα κανει 300 ευρω. Βαλε παραπανω χρηματα αν θες να κανεις σοβαρη δουλεια. 

Ναι συμφωνώ... Βέβαια και ο 8700K πιστεύω θα κάνει δουλειά. Έχεις να προτείνεις κάποια mobo για τον r7 2700x? (μη ξεφύγουμε και πολύ όμως... 😋

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

B450 MSI Tomahawk αλλα θες και καλές μνήμες. G.Skill FlareX 3200 MHZ @ 14 CAS

Ωραίος! Γιατί όμως ξεφεύγουμε τοσο στις μνήμες;; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Για να τρέχουν τα πάντα γρηγορότερα 

Μωρε ναι! Μακάρι να είχα το μπάτζετ να δώσω τοσα και άλλα τόσα! Σε ευχαριστώ πάντως!! 

Δημοσ.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η σωστή σειρά για να αγοράζει κανείς το hardware. Το τάουερ θέλω να το φτιάξω μέχρι τέλος του χρόνου όπου και θα έχω ολοκληρώσει τα μαθήματα που κάνω και θέλω μέχρι τότε να αγοράζω σιγά-σιγά τα πράγματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...