Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω συνδεσει ενα USB με τραγουδια στο αυτοκινητο και καθε φορα που αλλαζω mode απο ραδιοφωνο σε usb παιζει ενα συγκεκριμενο τραγουδι. Μπορει να ακουσω πολλα τραγουδια αλλα αν αλλαξω παλι mode και βαλω ραδιοφωνο και μετα το usb θα ξεκινησει παλι απο το ιδιο τραγουδι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 17/9/2018 στις 8:06 ΜΜ, Salvation81 είπε

Μπορει να ειναι το πρωτο αλφαβητικα απο αυτα που εχεις στο USB, λογικο να αρχιζει απο αυτο.

Μα οταν σβηνω το αμαξι και το ξανα ανοιγω δεν πρεπει να ξεκιναει απο το τραγουδι το οποιο το αφησα ή οταν κανω εναλλαγη modes (δλδ usb σε radio κτλ)

Επεξ/σία από Thanasis Kon
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thanasis Kon είπε

Μα οταν σβηνω το αμαξι και το ξανα ανοιγω δεν πρεπει να ξεκιναει απο το τραγουδι το οποιο το αφησα ή οταν κανω εναλλαγη modes (δλδ usb σε radio κτλ)

Οχι, θα αρχιζει απο το πρωτο αλφαβητικα. Δεν γινεται να κραταει στην μνημη ποιο τραγουδι επαιξες τελευταιο και να συνεχισει απο εκει (κοιτα στις επιλογες μηπως εχει καποια τετοια ρυθμιση αν και αμφιβαλω).

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/9/2018 στις 8:49 ΜΜ, Salvation81 είπε

Οχι, θα αρχιζει απο το πρωτο αλφαβητικα. Δεν γινεται να κραταει στην μνημη ποιο τραγουδι επαιξες τελευταιο και να συνεχισει απο εκει (κοιτα στις επιλογες μηπως εχει καποια τετοια ρυθμιση αν και αμφιβαλω).

Αφου πριν κρατουσε στην μνημη ποιο τραγουδι επαιξα τελευταια φορα 😕 Μαλλον θα πατησε καποιος τιποτα  οταν μπηκε και δε ξερουμε τι. (δε χρησιμοποιω μονο εγω το αυτοκινητο) Ευχαριστω για τη βοηθεια :) 👍

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thanasis Kon είπε

Αφου πριν κρατουσε στην μνημη ποιο τραγουδι επαιξα τελευταια φορα 😕 Μαλλον θα πατησε καποιος τιποτα  οταν μπηκε και δε ξερουμε τι. (δε χρησιμοποιω μονο εγω το αυτοκινητο) Ευχαριστω για τη βοηθεια :) 👍

Τοτε θα εχει καποια επιλογη, διαβασε το manual και θα την βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...