Προς το περιεχόμενο

the transporter

chokehold

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου, το Transporter 2 επιβεβαιώνει τον άγραφο νόμο ότι τα sequels είναι ένα σκαλοπάτι χειρότερα από τα αρχικά σενάρια... Δεν ήταν πάντως άσχημη ταινία.

Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς πω το εννοείς αυτό, θα ήθελα να υποστηρίξω ανοιχτά την γνώμη μου για το 2, ότι δηλαδή μου άρεσε πολύ περισσότερο από το 1. Προσωπικές απόψεις είναι αυτά φυσικά και θα πρέπει επίσης να αναφέρω ότι είδα πρώτα το 1 σε DVD και κατόπιν το 2 στο Σινεμά* (*και μάλιστα πήγα όντας ακριβώς όχι και τόσο ενθουσιασμένος από το 1!).

Στα - θα πρέπει επίσης να αναφέρω ότι η σκηνοθεσία θυμίζει ελαφρά "πέρασμα πιστών" σε ηλεκτρονικό παιχνίδι (και σε πια blockbuster ισοπεδωτική περιπέτια δεν συμβαίνει εξάλλου αυτό) καθώς επίσης το ότι ασφαλώς τα εφέ τα οποία σε κάποιων θα φανούν χορταστικά, σε κάποιον άλλον ίσως φανούν υπερβολικά ή κουραστικά.

Μια ψήφος + και από μένα πάντως

Transporter 2: 8/10

Transporter 1: 6/10

(Πάντα με δεδομένο ότι παρακολουθούμε Χολιγουντιανή* (*α ρε Μπεσόν δεν θα μπορούσα ΠΟΤΕ να γράψω κακή κουβέντα για τον σκηνοθέτη του απέραντου γαλάζιου, προτιμάω να σιωπώ παρά τις κακές επιρροές) φαντεζί περιπέτεια.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου, το 1 είναι απλά κορυφαίο! Απίστευτη δράση και πολύ καλές σκηνές με αυτοκίνητα. Έχει κάποιες υπερβολές αλλά όχι σε σημείο που να τραβάς τα μαλλιά σου όπως....

το 2! Μιλάμε την διέλυσαν την ταινία. Είπανε να τα δώσουν όλα και ξεπέρασαν κάθε μέτρο. Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Πολύ κρίμα. Μεγάλη απογοήτευση. Και είμαι τύπος που δεν έχω πρόβλημα με το ψέμα στην ταινίες, αλλά υπάρχει και κάποιο όριο. Μόνο η σκηνή της εισαγωγής αξίζει. Όσο για δράση με αυτοκίνητα... ανύπαρκτη (αν εξαιρέσουμε μια σκηνή στην αρχή). Τι διάολο transporter είναι αυτός;

Δημοσ.

Και εγω πιστευω οτι το 1 ηταν πολυ καλο ...ειδικα το πρωτο 45αλεπτο...ομως μετα η πλοκη ηταν λιγο αστεια με τους κινεζους μεταναστες....κτλ...anyway το 2 δεν το εχω δει αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να μπλεξει τον πρωταγωνιστη σε πιο αληθοφανη ιστορια...με πιο πολυ δραση με αυτοκινητα...και γενιμα με πιο πολυ μυστηριο παρα δραση....

Δημοσ.
[...]αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να μπλεξει τον πρωταγωνιστη σε πιο αληθοφανη ιστορια...με πιο πολυ δραση με αυτοκινητα[/b']...και γενιμα με πιο πολυ μυστηριο παρα δραση....

Ε, ακριβώς αυτό που έπρεπε να υπάρχει στην ταινία, απλά στο 2 είναι ανύπαρκτο! Πέρα απο μια σκηνή των 3 λεπτών.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το 1 πάντως βαρετό το βρήκα, πάλι καλά που δε κρατούσε πολύ, μόνο το κυνηγητό στην αρχή άξιζε. Από το 2 είδα μόνο μια σκηνή, στο σημείο όπου ο Στάθαμ ξεγατζώνει μια βόμβα, καθώς οδηγεί, η οποία βρισκόταν κάτω απ' το Audi. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως το έκανε, δε θα καταλάβει κανείς... όσοι το έχουν δει ξέρουν. Ε, μετά άλλαξα κανάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...