noobogadgetakias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 καλημερα στην παρεα...μετα απο 10 ολοκληρες μερες σχεδον μ ξανα εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα...ειδα τα βιντεο που μ παρεθεσε πιο πανω ο φιλος και εχω να κανω το εξης ερωτημα..εαν κανω update στο bios θα εχω προβλημα με την εκκινηση του υπολογιστη?γτ ο επεξεργαστης που φοραω ειναι intel xeon E5440 και οταν τον ειχα βαλει επανω που ειχα κανει το τελευταιο update τοτε δεν μ το εβλεπε το συστημα και δεν εκκινουσε ο υπολογιστης να ποσταρει δλδ κτλ κτλ.θα εχω παλι το ιδιο προβλημα τωρα?το συστημα μ ειναι αυτο asus p5b-e socket 775 ram ddr2 7 giga 800mhz psu thermaltake se530 hdd wd 250giga(πολυ παλιος) hdd green caviar 1tb gpu geforce 9500gt 1gb εχω κανει ολες τις ενημερωσεις σε ολα..συσκευες και λειτουργικο εκτος απο το bios update..επειδη δεν ξερω αν θα ποσταρει με το πσ..και θα πρεπει να βαζω παλι τον παλιο επεξεργαστη επανω να κανω downgrade σε παλαιοτερη εκοδση παλι για να δουλεψει ο επεξεργαστης...μηπω δεν φταιει αυτο ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Επιστρεφω στο θεμα μιαε και νομιζα πως ειχα ξεμπερδεψει με το ερρορ το συγκεκριμενο αλλα σημερα μου το εκανε 2 φορες.ειχε να συμβει απο τον οκτωβρη αυτο.ρε παιδια λετε να φταιει κατι στα windows ;μετα την αναβαθμιση μ το εκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δεν εισαι ο μονος που ταλαιπωρειται... δες εδω για ιδεες:https://forums.tomshardware.com/threads/windows-whea-uncorrectable-error-whats-next.3472500/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Εχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα το πισι σου που δε παιζει και το ψαχνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα