noobogadgetakias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Παίδες καλησπέρα σε όλους.ο υπολογιστής μ βαράει 2 με 3 φορές τουλάχιστον κάθε φορά που τον έχω ανοιχτό bsod με το συγκεκριμένο error.έχει συναντήσει κανείς αυτό το σφάλμα;τι πρέπει να κάνω.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Τι υπολογιστής είναι, ποια windows έχεις; Τρέξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε ένα sfc /scannow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Τι λειτουργικο εχεις αρχικα; Πρεπει να σημειωσεις το ERROR που σου βγαζει, και να το googlαρεις, το οποιο η θα το δεις απο την μπλε οθονη, η θα ψαξεις μεσα απ'τo Event Viewer > OS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 φιλοι μου χιλια συγγνωμη αλλα λογω δουλειας δεν ειχα προλαβει να ασχοληθω με το pc και σημερα που το ανοιξα μπηκα να δω τις απαντησεις σας. εχω λειτουργικο συστημα windows 10pro 64αρια το error που βγαζει ειναι ακριβως αυτο που γραφω και στον τιτλο.<<whea uncorrectable error>> πολυ περιεργο ετσι? το συστημα μου αποτελειται απο mb asus p5b_e ram 7gb ddr2 800mhz cpu intel xeon E5440 2.83ghz psu thermaltake 530w smart se gpu πολυ παλια geforce 9600gt μεχρι στιγμης εχω κανει οτι ειπε παραπανω ο micos000 απλα δεν καταλαβα πως τρεχεις σαν διαχειριστης την γραμη εντολων.εγω εκανα δεξι κλικ στην εκκινηση και πηαγ εκει που λεει windows powershell(ως διαχειριστης) και ετρεξα το sfc /scannow....το αποτελεσμα ειναι αυτο εδω Windows PowerShell Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved. PS C:\WINDOWS\system32> sfc /scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. PS C:\WINDOWS\system32> το σφαλμα απο την προβολη συμβαντων ειναι αυτο που λεει distributed com? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε φιλοι μου χιλια συγγνωμη αλλα λογω δουλειας δεν ειχα προλαβει να ασχοληθω με το pc και σημερα που το ανοιξα μπηκα να δω τις απαντησεις σας. εχω λειτουργικο συστημα windows 10pro 64αρια το error που βγαζει ειναι ακριβως αυτο που γραφω και στον τιτλο.<<whea uncorrectable error>> πολυ περιεργο ετσι? το συστημα μου αποτελειται απο mb asus p5b_e ram 7gb ddr2 800mhz cpu intel xeon E5440 2.83ghz psu thermaltake 530w smart se gpu πολυ παλια geforce 9600gt μεχρι στιγμης εχω κανει οτι ειπε παραπανω ο micos000 απλα δεν καταλαβα πως τρεχεις σαν διαχειριστης την γραμη εντολων.εγω εκανα δεξι κλικ στην εκκινηση και πηαγ εκει που λεει windows powershell(ως διαχειριστης) και ετρεξα το sfc /scannow....το αποτελεσμα ειναι αυτο εδω Windows PowerShell Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved. PS C:\WINDOWS\system32> sfc /scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. PS C:\WINDOWS\system32> το σφαλμα απο την προβολη συμβαντων ειναι αυτο που λεει distributed com? Απ'το Event Viewer, εκτος απ'το ερρορ θα σου βγαλει και εναν αριθμο σφαλματος, αλλα πρεπει να μπεις μετα το BSOD, εκτος και αν θυμασαι περιπου την ωρα που εγινε, και να σορταρεις την λιστα. Να υποθεσω μετα την μπλε οθονη, γινεται αυτοματα επανεκκινηση; ΥΓ. Αν εχεις TeamViewer, στειλε μου σε μηνυμα ενα ID/PW να μπω αν δεν εχεις προβλημα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από donblunts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Γίνεται αυτόματα επανεκκίνηση μετά από λίγο.το θέμα είναι ότι δεν βγάζει κωδικό σφάλματος.όπως κανονικά θα έπρεπε να βγάζει σας πούμε ένα νούμερο 0x....... Κάτι τέτοιο δλδ.απλά λέει στον κωδικο σφαλματος whea uncorrectable error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραία, το system file checker (sfc) δε βρήκε λάθη. Κατέβασε το bluescreenview, αποσυμπίεσε το και τρέξτο. Δες μήπως μπορέσεις να βγάλει άκρη σχετικά με το τι δημιουργεί τα crashes. Μπορείς να αποθηκεύσεις επιλεγμένα dumps για να τα δούμε. Και ένα tip για τα screenshots. Έτσι που τα ανεβάζεις δε φαίνεται τίποτα από τα γράμματα. Μπορείς να πάρεις screen από το ενεργό παράθυρο μόνο, κρατώντας πατημένο το ALT ενώ πατάς prntscr. Μετά μπορείς να κάνεις επικόλληση το screen στο http://snag.gy και να πάρεις το λινκ που θα σου δώσει και μετά το επισυνάπτεις σε μήνυμα πατώντας στο "Εισαγωγή άλλων μέσων->Εισαγωγή εικόνας από url" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε Γίνεται αυτόματα επανεκκίνηση μετά από λίγο.το θέμα είναι ότι δεν βγάζει κωδικό σφάλματος.όπως κανονικά θα έπρεπε να βγάζει σας πούμε ένα νούμερο 0x....... Κάτι τέτοιο δλδ.απλά λέει στον κωδικο σφαλματος whea uncorrectable error. Πατα START > γραψε CMD και πατα ταυτοχρονα Ctrl+Shift+Enter για να σου ανοιξει το command line με δικαιωματα διαχειριστη. Μετα κανε copy/paste wmic RecoverOS set AutoReboot = False Βγαλε μια καθαρη φωτογραφια στην επομενη μπλε οθονη και ανεβασε την εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Συγγνώμη που δεν απαντώ αμέσως παίδες αλλά λόγω δουλειάς αλλά και υποχρεώσεων απαντώ αργοπορημένα.σήμερα το βράδυ αν τα καταφέρω θα κάνω αυτό με την φωτογραφία της μπλε οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 20/9/2018 στις 11:20 ΠΜ, donblunts είπε Βγαλε μια καθαρη φωτογραφια στην επομενη μπλε οθονη και ανεβασε την εδω. βασικα δεν εκανε τπτ..εκανα αντιγραφη επικολληση αυτο που εγραψες και το αποτελεσμα ηταν αυτο C:\WINDOWS\system32>wmic RecoverOS set AutoReboot = False Updating property(s) of '\\DESKTOP-5LRR6HF\ROOT\CIMV2:Win32_OSRecoveryConfiguration.Name="Microsoft Windows 10 Pro|C:\\WINDOWS|\\Device\\Harddisk0\\Partition2"' Property(s) update successful. τωρα εγω πρεπει να κανω επανεκκινηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, noobogadgetakias είπε βασικα δεν εκανε τπτ..εκανα αντιγραφη επικολληση αυτο που εγραψες και το αποτελεσμα ηταν αυτο C:\WINDOWS\system32>wmic RecoverOS set AutoReboot = False Updating property(s) of '\\DESKTOP-5LRR6HF\ROOT\CIMV2:Win32_OSRecoveryConfiguration.Name="Microsoft Windows 10 Pro|C:\\WINDOWS|\\Device\\Harddisk0\\Partition2"' Property(s) update successful. τωρα εγω πρεπει να κανω επανεκκινηση? Οχι αυτο στη μπλε οθονη δεν θα επανεκιννησει τον υπολογιστη για να σημειωσεις τον αριθμο του σφαλματος. wmic RecoverOS set AutoReboot = True το απενεργοποιεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 https://imgur.com/a/sNGZyib επεστρεψα στο θεμα με μια ωραια μπλε οθονη..παραθετω και φωτογραφια με το σφαλμα..οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη. https://imgur.com/xFJtHGA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε https://imgur.com/a/sNGZyib επεστρεψα στο θεμα με μια ωραια μπλε οθονη..παραθετω και φωτογραφια με το σφαλμα..οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη. https://imgur.com/xFJtHGA δες μηπως βγαλεις ακρη με αυτα τα βινετακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.easeus.com/data-recovery/fix-whea-uncorrectable-error-windows-10.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 19/9/2018 στις 11:36 ΜΜ, micos000 είπε Κατέβασε το bluescreenview, αποσυμπίεσε το και τρέξτο. Δες μήπως μπορέσεις να βγάλει άκρη σχετικά με το τι δημιουργεί τα crashes. Μπορείς να αποθηκεύσεις επιλεγμένα dumps για να τα δούμε. κατεβασα το blue screen view.τι εκριβως πρεπει να ανεβασω εδω? https://imgur.com/a/A7Axyod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα