petran66 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά αγόρασα ένα σκούτερ 125 κυβικά ολοκαίνουργιο από μαγαζί και ενώ ήρθε η άδεια κυκλοφορίας κανονικά (σε χαρτί) πριν 10 μέρες, η πινακίδα ακόμα!! Πόσο καιρό κάνει να βγει εδώ στη Θεσσαλονίκη? Ξέρει κανείς? Να αναφέρω ότι όλα τα έχει αναλάβει το μαγαζί.
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Mήπως θα ηταν καλυτερα να ρωτουσες το μαγαζι;
petran66 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Mήπως θα ηταν καλυτερα να ρωτουσες το μαγαζι; Εννοείται πως ρώτησα!! Κάθε 2 μέρες ρωτάω και μου λένε η Δευτέρα η Τετάρτη η Παρασκευή, από τη προηγούμενη εβδομάδα...Οκ, είναι ασφαλισμένο κι έχει και εγγύηση, απλά νομίζω ότι κάπως άργησε.Από την άλλη δε ξέρω πόσο καιρό κάνουν να βγουν οι πινακίδες εδώ στη Θεσσαλονίκη.
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και πού αποδίδουν την καθυστερηση; Αν βλεπεις να καθυστερει πολυ ζητα να σου δωσουν πρσωρινες πινακιδες κυκλοφοριας που συνηθως γινεται σε τετοιες περιπτωσεις εως οτου εκδοθουν οι κανονικες. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend
petran66 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Και πού αποδίδουν την καθυστερηση; Αν βλεπεις να καθυστερει πολυ ζητα να σου δωσουν πρσωρινες πινακιδες κυκλοφοριας που συνηθως γινεται σε τετοιες περιπτωσεις εως οτου εκδοθουν οι κανονικες. Στο μηχανολογικό.Τώρα απλά έχω σ'ένα χαρτί στη θέση της πινακίδας,με το νούμερο.
terry308 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Για αμάξι το Μάιο την πήρα μετά από 1 μήνα... Αλλά δε ξέρω πόσο καιρό καθόταν στην αντιπροσωπεία και δεν με ενημέρωναν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα