G.U.S+ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Ψάχνοντας περί bootable cd win2000+SP4 βρήκα αυτό. >Hi, I created a bootable cd with windows 2000, SP4, IE6sp1, Winzip 8.1, Mediaplayer >9 and Directx 9 pre-installed. Εγώ με την σειρά μου έχω φτιάξει ένα bootable win2000+sp4 , απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ενσωματώνει στο ίδιο CD τα παραπάνω προγράμματα, δηλαδή μαζί με τα 2000 το sp4 το CD κάνει installation και τα προγράμματα και αν ναι πως; :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 koita ta ipolipa ginonte apo ta updates alla einai paketo na vreis to pws.... twra Winzip 8.1 mou fenete moufa ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.U.S+ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 http://www.annoyances.org/exec/forum/win2000/r1069082423 τι να πω και μένα μου βγήκε η πίστη για να βάλω (Slipstreaming Windows 2000)τo sp4 στο win2000,τώρα πως ο παίκτης τα κατάφερε πολύ θα ήθελα να μάθω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 http://www.autopatcher.com/ Κάπου σ' αυτό το site υπάρχει ένα 2ο link (betaplace.uk πρέπει να λέγεται) με όλες τις οδηγίες και τα απαραίτητα αρχεία για ενσωμάτωση των service packs σε bootable cds Εγώ το δοκίμασα επιτυχώς με τα XP Pro και τώρα δεν χρειάζεται να περνάω εκ των υστέρων το SP1a σε ενδεχόμενες επανεγκαταστάσεις :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paravatis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 re paidia einai asteio na kanete slipstream se win kapoio sp. to paketo einai otan tha arxisete na pernate dx9, wmp9, winzip kai loipa progs. ekei tha yparksei prob kai einia xorafia pou theloune oooores gia na mpoune se taksi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Παίζει κανονικά να μπούν proggies & drivers σε εγκαταστάσεις λειτουργικών. Συγκεκριμένα πριν μερικές μέρες δοκίμαζα τα θηρία laptop της Αcer (P4 3g, 120g hd, 512 ram) αυτά με την 17''. Τα recovery cd τους δουλεύουν με αυτή τη λογική. Ένα ghostαρισμένο setup των xp, που με το 1ο cd κάθετε στο δίσκο, κ δίνοντας reboot ξεκινάει η εγκατάσταση από τον hd, ζητώντας παράλληλα το 2ο cd που έχει μέσα drivers/os updates/winzip/nti cd maker/acrobat reader κτλ. Όπως καταλαβαίνετε σε 1:45-2 σχεδόν ώρες που τελείωσε, τα είχε περασμένα όλα έτοιμα σε φρέσκια εγκατάσταση. Τώρα πως το φτιάξαν αυτό, κάποιος που έχει ασχοληθεί με το θέμα φαντάζομαι θα μας διαφωτίσει. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paravatis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 paidia epeidi tin eixa psaksei arketa ti douleia me to thema afto sas leo pos einai ligo paketo. prepei na katsei kapoios pou thelei na kanei kati tetoio na ftiaksei unattended installation script(gia na pernaei drivers kai tetoies mlkies) kai diafora alla *.msi arxeia. gia na katsei dld sosta olo to skiniko thelei, ektos apo ores, kai arketi kolofardia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Παιδια για μην ζοριζεστε απλα πηγαινετε http://www.msfn.org Εκεί θα βρειτε ολα τα κόλπα. Μολις εκανα ενα CD των WinXp Sp1 σε 250mb cd 8cm (δεν το δοκιμασα αλλα πρεπει να δουλευει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Mipos enoeite afto: http://www.nu2.nu/pebuilder/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinmind Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Εγώ ήθελα να ρωτήσω πως καταφέρνουν και βάζουν σε ένα δισκάκι διαφορετικές εκδόσεις OS π.χ. υπήρχε δισκάκι με 2000 Pro/Server/Advanced Server. Όπως υπάρχει και συλλογή 2 DVD Αll Windows! Στο οποίο μάλιστα δείχνει μέγεθος 4.5 GB αλλά αν τσιμπήσεις όλα τα αρχεία και ζητήσεις Properties σου βγάζει συνολικό μέγεθος 13GB !!!! Σα να έχουν γραφτεί τα κοινά αρχεία μια φορά αλλά κάθε εγκατάσταση να τα διαβάζει σαν ξεχωριστά. Αυτή η διαδικασία δεν πρέπει να έχει να κάνει με slipstreaming. Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται και με τποιον τρόπο γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Αυτό που λες spinmind γίνεται διότι ορσμένα αρχεία σε όλες τις εκδόσεις των Windows 2000 είναι ίδια. Αν κάποιος θέλει να μάθε περισσότερα για το πως θα ενσωματώσει επιπλέον προγράμματα kai hotfixes ας δει το site: http://www.msfn.org/index.php?action=news&catid=8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Επίσης όποιος προσπαθήσει να ενσωματώσει προγράμματα να ξέρει ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην λειτουργεί η εντολή repair όταν γίνεται boot από το cd των XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Εμένα μου έρχονται τα OPK CD της MS που είναι για OEM Builders. Δεν έχω ασχοληθεί. Μπορείς με αυτά να κάνεις ότι πραγματικά θέλεις. Να έχεις εγκαταστημένα τα προγράμματα που θέλεις κλπ κλπ κλπ. Μια φορά που κάθησα να ασχοληθώ δεν μου πήγε καλά και τα παράτησα. Αν βρω όρεξη και χρόνο μπορεί να το κάνω. Σίγουρα σε γλυτώνει από πολλά, μιά και τα περισσότερα PC πρέπει να έχουν standard πράγματα μέσα, π.χ. Acrobat Reader, WinZIP ή WinRAR κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.