Προς το περιεχόμενο

Usb to ethernet adapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι οπαδος της ενσυρματης δικτυωσης, οπου φυσικα μπορει να εφαρμοστει.
Επειδη ψαχνω για την αγορα ενος οικονομικου laptop, και βλεπω οτι αρκετα δεν εχουν ethernet, αλλα φυσικα εχουν usb, σκεφτομαι αν αξιζει να παρω εναν ανταπτορα απο usb σε ethernet.
Μπορω να βρω στο ebay σε τιμες κατω των 5€.
Εχει χρησιμοποιησει κανεις κατι τετοιο, να μου πει την εμπειρια του;
Υποψιαζομαι ομως, οτι πιθανως να μπαινει και θεμα 'driver', και εκει εχω εναν ενδοιασμο. Βεβαια, τα windows 10 ειναι στην αγορα εδω και χρονια, και θα μεινουν και τα επομενα χρονια, οποτε λογικα υποστηριζονται και δεν υπαρχει θεμα.

Οτι γνωριζεται πανω στο θεμα, πριν προχωρησω σε τυχον αγορα, θα με βοηθουσε.

Εδω μια επιλογη https://tinyurl.com/ybfsq46h

s_l1600.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε

Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές από αυτές τις κάρτες, όχι από το εξωτερικό όπως λες ότι βρήκες την συγκεκριμένη κάρτα, αλλά από ντόπια καταστήματα. Είναι πολύ φτηνής κατασκευής και στο 2μηνο έιτε θα σου τσακίσει το καλώδιο, είτε θα βλέπεις τα καλώδια που είναι καλυμένα από το άσπρο αφού θα έχουν ξεκολήσει οι ενώσεις με το πλαστικό σώμα και θα σου παρουσιάζει αρκετες αποσυνδέσεις...ενώ θα σου δείχνει ότι έχει δίκτυο...

Έχω βάλει την D-link DUB 13-12 https://www.overshop.gr/index.php?route=product/product&path=70_82_98_151&product_id=1823 με την οποία δεν έχω αντιμετοπίσει το παραμικρό πρόβλημα μήνες τώρα σε εταιρικό περιβάλλον.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, isay είπε

Ναι και η συχνότητα αυξάνεται οσο μειώνεται το μεγαθος 14>13>12>11

Ενδεικτικά https://www.e-shop.gr/laptop-asus-zenbook-ux430ua-gv445t-14-fhd-intel-core-i3-7100u-8gb-128gb-ssd-windows-10-p-PER.913891

Καλα νομιζω πως τα netbook δεν τα λεμε laptop (11-12-13 ιντσες προς τα εκει πανε).

Εγω οταν λεω λαπτοπ εννοω απο 15αρια και ανω και μεχρι σημερα οσα και να εχουν περασει απο τα χερια μου ειχαν Ethernet (ακομα και οικονομικα των 400ε πχ).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Δεν θα κάνω hijack για το τι ειναι laptop-netbook αλλά πολλοι χρηστες (οπως ο ts mentoras99/mindreader) αλλα και η αγορά τα ομαδοποιούν.  

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε,

Το συγκεκριμένο ανταπτοράκι, η φωτό του πάντως μοιάζει πολύ με αυτό του Πλαισίου (turbo-x), παίζει ασταμάτητα - χωρίς κανένα θέμα είτε συμβατότητας (Win7/Win10) είτε φυσικής φθοράς - το τελευταίο 5-6μηνο, και είναι επίσης δοκιμασμένο και σε Lenovo docking station πάλι χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ένα TP Link UE300 (usb3 - gigabit ethernet) τα έφτυσε στον 1,5 χρόνο, μάλλον λόγω θέσης της θύρας usb στο surface pro. Βέβαια η απόδοση του μέχρι τότε ήταν αψεγάδιαστη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πηρα ενα adapter απο κανονικο usb-Α που δινει ethernet port + 3 θυρες usb-Α.
Αν σε laptop που εχει μονο micro usb θυρα, συνδεσω πρωτα ενα otg καλωδιο(On the go-απο micro usb σε usb-A), μετα αν συνδεσω τον adapter που πηρα, λογικα θα παιζει κανονικα χωρις προβλημα;
Ρωτω γιατι συνηθως εχουμε συσχετισει τα otg καλωδια με android devices, αλλα εγω σκεφτομαι για χρηση με windows λαπτοπακι, οπως ειπα πιο πανω.
Θα παιξει λετε, ή οχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...