Theodore1890 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Θέλω να αναβαθμίσω το λαπτοπ μου και ήθελα να ρωτήσω γι αυτού του τύπου ssd αν όντως έχουν θέμα θερμοκρασιών και ειδικότερα μέσα σε λαπτοπ που φαντάζομαι αν υπάρχει θέμα θα είναι πιο έντονο. Οι απλοί m.2 sata να υποθέσω δεν ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Σωστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
studiokristo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω NVMe σε λαπτοπ και όταν πάω να αντιγράψω μεγάλα αρχεία (10 GB) ή να εγκαταστήσω 3-4 εφαρμογές ταυτόχρονα, ανεβάζει θερμοκρασίες μέχρι και 98 C και η απόδοση πεφτει κατακόρυφα. Το λάπτοπ είναι ακόμα εντός εγγύησης ενώ ανέβασα και ένα screenshot από το HDSentinel. Όταν τον κλείσω και γενικά όταν δεν κάνω μεγάλες αντιγραφές αρχείων η υγεία και η θερμοκρασία επιστρέφουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Τί προτείνετε να κάνω; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από studiokristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα