lek88 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας παιδιά! Μέχρι τώρα είχα στο κινητό μου την υπηρεσία WiFi calling της Cosmote. Σήμερα μου πέταξε μπροστά στην οθόνη ένα μήνυμα που κάτι έλεγε κ έπρεπε να γράψω τον αριθμό μου και να πατήσω "οκ". Αυτό το μήνυμα μου έβγαινε μια φορά το μήνα, έδινα το νούμερο μου κ όλα καλά. Σήμερα πάτησα κατά λάθος το "άκυρο" ή το "έξοδος..... Δεν θυμάμαι πως λεγόταν. Και από τότε σταμάτησα να έχω WiFi calling. Έφυγε και το σχετικό εικονίδιο που ήταν πάνω δεξιά στην οθόνη. Πώς μπορώ να επαναφέρω την υπηρεσία;
dpolal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote ίσως ;;; 1
rofl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παντως στο 2 μηνο που εχω wifi call ουτε εχω δει ουτε εχω ακουσει κατι τετοιο. και ουτε συνδεεται με καποια εφαρμογη για να ανοιγουν παραθυρα και λοιπα, το λεει κιολας---> Αναβάθμισε τώρα και εσύ την επικοινωνία σου με την υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling, χωρίς επιπλέον χρέωση και χρήση πρόσθετων εφαρμογών. οδηγιες εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html αν δεν παιξει κι εγω παρε στον οτε θα λεγα... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από rofl 1
lek88 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dpolal είπε Να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote ίσως ;;; Ούτε αυτοί δεν ήξεραν τι να κάνω για να το επαναφέρω. Γι αυτό έγραψα εδώ!!! Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με επανεκκίνηση. Βγήκε ξανά το μήνυμα, έδωσα αριθμό κ όλα οκ 1 ώρα πριν, rofl είπε παντως στο 2 μηνο που εχω wifi call ουτε εχω δει ουτε εχω ακουσει κατι τετοιο. και ουτε συνδεεται με καποια εφαρμογη για να ανοιγουν παραθυρα και λοιπα, το λεει κιολας---> Αναβάθμισε τώρα και εσύ την επικοινωνία σου με την υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling, χωρίς επιπλέον χρέωση και χρήση πρόσθετων εφαρμογών. οδηγιες εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html αν δεν παιξει κι εγω παρε στον οτε θα λεγα... Μια φορά το μήνα μου βγάζει αυτό. Δεν είναι από εφαρμογή. Το βγάζει η συσκευή. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από lek88
rofl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι αδερφε αυτο δεν ειναι για το wifi call της cosmote. ειναι απο αλλη εταιρια. δεν γνωριζω τι λειτουργικοτητα εχει και αν ειναι ασφαλης η οχι. μπορει να ειναι κατι προεγκατεστημενο Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από rofl
lek88 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, rofl είπε οχι αδερφε αυτο δεν ειναι για το wifi call της cosmote. ειναι απο αλλη εταιρια. δεν γνωριζω τι λειτουργικοτητα εχει και αν ειναι ασφαλης η οχι. μπορει να ειναι κατι προεγκατεστημενο Αυτό το μήνυμα μου βγήκε μπροστά την πρώτη φορά που ενεργοποίησα το WiFi calling με sms. Με το που ήρθε το μήνυμα - απάντηση της Cosmote ότι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσία, μου πέταξε μπροστά αυτό. Και τώρα το βγάζει μια φορά το μήνα.
SpiromaN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Είμαι κάτοχος s9 plus έχω ενεργοποιήσει την εφαρμογή αυτή της cosmote με μήνυμα αλλά δε μου βγάζει πουθενά την επιλογή ενεργοποίησης στο κινητό μου. Κάνω κάτι λάθος;
lek88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 14/11/2018 στις 3:29 ΠΜ, SpiromaN είπε Είμαι κάτοχος s9 plus έχω ενεργοποιήσει την εφαρμογή αυτή της cosmote με μήνυμα αλλά δε μου βγάζει πουθενά την επιλογή ενεργοποίησης στο κινητό μου. Κάνω κάτι λάθος; (σου έχω απαντήσει στο άλλο θέμα που ρώτησες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα