DimitrakiDim Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπον, μολις πηρα καινουρια gpu και την εβαλα στο pc. Οταν ομως προσπαθω να το ανοιξω κανει ηχο σαν να παει να παρει μπρος αλλα τα ανεμιστηρακια κανουν slow doen αμεσως. Αμεσως μετα παιρνει μπρος μονο του για κανα λεπτο χωρις να μου εμφανιζει dispaly και ξανασβηνει κανοντας απανωτα restart. Η gpu ειναι η 1050ti, cpu intel i5 1440 και το τροφοδοτικο 620w. Ξερετε τι μπορει να φταιει?
DimitrakiDim Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ειναι μονο το dispaly το θεμα μου, πιο πολυ με νοιαζει ο λογος που αναβοσβηνει το pc μονο του
kormos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, DimitrakiDim είπε Λοιπον, μολις πηρα καινουρια gpu και την εβαλα στο pc. Οταν ομως προσπαθω να το ανοιξω κανει ηχο σαν να παει να παρει μπρος αλλα τα ανεμιστηρακια κανουν slow doen αμεσως. Αμεσως μετα παιρνει μπρος μονο του για κανα λεπτο χωρις να μου εμφανιζει dispaly και ξανασβηνει κανοντας απανωτα restart. Η gpu ειναι η 1050ti, cpu intel i5 1440 και το τροφοδοτικο 620w. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Για ρίξε μια ματιά στις ram. Το τροφοδοτικό ποιο είναι;
Crybal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μήπως δεν εχει κουμπωσει καλά η καρτα σου? Βαλε την παλια καρτα σου και δοκιμασε,λειτουργεί? Εαν εχεις "πειραγμενες" ρυθμισεις στο bios βαλε τες στο default. Οπως σε ρωτησαν,ποιο ειναι το τροφοδοτικό σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα