Προς το περιεχόμενο

Απο iPhone x σε iPhone xs/ xs max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

Και εγώ νομίζω ότι αξίζει. Το Χ δεν μου αρέσει εξαιτίας αυτού του notch. Το 8 νομίζω θα μου είναι οικείο. Επίσης το 7 το βρήκα λίγο κάτω από 500 στο σκρουντζ και μου φαίνεται μια χαρά.
.

Δες και στο bestprice φίλε μου εδώ έχει μεγάλη διαφορά από το σκρουτζ και το κατάστημα αυτό είναι αξιόπιστο

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To X με την IOS 12 πετάει...πραγματικά άλλο κινητό..σαν να το βγάλανε ενα χρόνο νωρίτερα από οτι έπρεπε..

Αυτη τη στιγμή το Χ ειναι η καλύτερη αγορά για iphone. ίδια κάμερα, ίδια οθόνη, και σχεδόν ίδιος (15% διαφορά) cpu.

Τυχαία πρώτη φορά στην ιστορία η Apple δεν ανέφερε νούμερα στην παρουσίαση... δηλαδή η καμερα ειναι τόσο καλύτερη, το face id  τόσο πιο γρήγορο, κτλ.

κουβέντα...πρωτη φορά δεν έγινε αυτό , μόνο ενα 15% καλύτερη cpu, και στην κάμερα ενα smart hdr.

Ο μόνος λόγος ειναι η μεγαλύτερη οθόνη για να πάς στο Xs max...

Προσωπικά θα τo δώ απο κοντά γιατί ηταν τόσο βολικό το Χ που δεν ξέρω αν αξίζει να πάω στο μέγεθοσ του 8+ πάλι

Απο την άλλη 85% οθόνη στο σώμα του κινητού σε σχέση με 63% που ειχε το 8+ , θα χει μεγάλη διαφορά και θα ναι σαν να χεις ενα  ipad mini.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 17/9/2018 στις 10:46 ΠΜ, johny.keha είπε

Καλησπέρα παιδιά. Εχω το iPhone X και λεω να το πουλήσω και να παω σε iPhone Xs max η το απλό. Αξίζει ; Θα δω διαφορές ;  Να αναφέρω οτι εχουμε κατάστημα, ηλεκτρονικων ειδών οποτε θα το παρω χωρις ΦΠΑ 

Για το max ναι λογω της μεγαλυτερης οθονης ,τουλαχιστον για μενα αυτο θα ηταν το κριτηριο .

Δημοσ.
Στις 17/9/2018 στις 11:14 ΠΜ, kalogero είπε

Αν σε ενδιαφέρει να πας σε μεγαλύτερο μέγεθος - οθόνη - ίσως να αξίζει ...

αλλιως από Χ σε ΧS δεν αξίζει 

Συμφωνώ απόλυτα, άλλωστε του χρόνου έρχονται πολύ ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές με το iOS 13  (AOS)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/9/2018 στις 7:31 ΜΜ, thodoris20s είπε

Αξίζει ναι, και τα δύο είναι εξαιρετικά τηλέφωνα και θα σε βγάλουν άνετα τριετία. Όλα εξαρτώνται από το πόσα επιπλέον θέλεις να δώσεις

Το SE πόσο λες να βγάλει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε

Το SE πόσο λες να βγάλει?

Έχει hardware του 6s φίλε μου. Προς το παρόν καλά πάει αλλά πιστεύω αργά η γρήγορα θα αρχίσει να πέφτει. 2 χρόνια ακόμα πιστεύω θα τα βγάλει

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Έχει hardware του 6s φίλε μου. Προς το παρόν καλά πάει αλλά πιστεύω αργά η γρήγορα θα αρχίσει να πέφτει. 2 χρόνια ακόμα πιστεύω θα τα βγάλει

το 6s έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση

Δημοσ.
On 18/09/2018 at 10:23, avacan23 said:

... και σχεδόν ίδιος (15% διαφορά) cpu.

...

... μόνο ενα 15% καλύτερη cpu,...

To έβαλα κι αλλού, αλλά δεν παίζει ρόλο. Τα δικά μου (είχα Χ, έχω XS), γεμάτα με τα πάντα να τρέχουν στο background... Όπως βλέπεις, δεν είναι "στην καλύτερη 15%".

IMG_2293.PNG.2da8d70dddc8a4a20ae6c870ebe5070d.PNG

• Confused 1
Δημοσ.

δες με το Geekbench 4. είναι πιο αξιόπιστο

Εδω μιλάμε για εμπειρία χρήσης. Υποθετικά να δεχτώ οτι τα νεα ειναι 30% καλύτερα.

η διαφορά που θα φανεί? το Χ κανει τα παντα γρήγορα.

επίσης δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει το max γιατί απλά ειναι 2 εκ. περίπου σε υψος μεγαλύτερο

και σε πλάτος ακριβώς το ίδιο. το 8+ εχει μεγαλύτερο πλάτος οθόνης. Με έχει βολέωει απίστευτα το Χ γιατι εχει το σώμα του 7 με μεγαλύτερη οθόνη.

Τέλοςτα χρώματα στην οθονη των νέων δεν μου αρέσουν..μου φαίνονται λιγο υπερτονισμενα οπωσ στα samsung,,το ιδιο και οι φώτο

Στο Χ είναι πιο φυσικά.  Μια χάρα θα μας βγάλει το Χ μέχρι του χρόνου που θα χουμε 4 καμερες και iphone 5G

δεν ξέρω αν οι εφαρμογες ειναι optimized για την οθόνη τοy max. Στο Χ περασαν μηνες μέχρι να γίνουν...

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, THESPYROS είπε

γεια σασ τελικα ποιο ειναι καλυτερο απο τα 2????

😂😂 Άκυρο λιγο αλλα εντάξει, εννοείται οτι το πιο καινούριο είναι καλύτερο, ο μόνος λόγος για να πάρεις τώρα το x είναι καθαρά ο οικονομικός 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, THESPYROS είπε

Na πάρω το.   Χ τελικά η το χς;

Αν έχεις τα παραπάνω χρήματα παρε το xs ειναι καλύτερο αλλιος και το x καλο είναι 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...