Προς το περιεχόμενο

Απο iPhone x σε iPhone xs/ xs max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Εχω το iPhone X και λεω να το πουλήσω και να παω σε iPhone Xs max η το απλό. Αξίζει ; Θα δω διαφορές ;  Να αναφέρω οτι εχουμε κατάστημα, ηλεκτρονικων ειδών οποτε θα το παρω χωρις ΦΠΑ 

Επεξ/σία από johny.keha
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει σημαντικές διαφορές στην απόδοση. Το θέμα όμως για εμένα είναι, ότι καλό θα είναι να "ξεφοφτωθείς" το Χ, όσο πιό γρήγορα γίνεται, γιατί πλέον είναι Discontinued model, με ότι συνεπάγεται αυτό. Η Apple το σταμάτησε ενώ πουλάει παλαιότερα (πχ 7). Όσο περνάει ο καιρός, θα είναι πιό δύσκολο να το διώξεις ή θα ρίξεις αρκετά την τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως ισχύει αυτό ; Εγώ νόμιζα ίσα ίσα θα κρατήσει την τιμή του γιατί θα είναι πιο σπάνιο και θα υπάρχει μικρότερο απόθεμα 

• Like 2
Δημοσ.

Δε μπορώ να σου πω πως σκέφτεται ο καθένας. Προσωπικά δε θα το έπαιρνα και γενικά τα προϊόντα τεχνολογίας, δεν είναι συνήθως συλλεκτικά.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεν ισχύει νομίζω αυτό που λέει ο φίλος. Το ότι είναι discontinued model δεν καθιστά ότι θα χαθεί η αξία του. Στις αγγελίες θα πουλιέται πάντοτε ακριβότερα από το 8 Plus που είναι η ίδια χρονολογία.

Δημοσ.
3 minutes ago, thodoris20s said:

Στις αγγελίες θα πουλιέται πάντοτε ακριβότερα από το 8 Plus που είναι η ίδια χρονολογία.

Φαίνεσαι πολύ σίγουρος. Θα του πληρώσεις εσύ τη διαφορά αν δεν ισχύει αυτό που λες;

Δημοσ.

Θα του την πληρώσω, αν του πληρώσεις και συ τα διπλά λεφτά που πρέπει να βάλει από την πρόταση σου να πάρει το Xs ενώ έχει το X.

Τεσπα το υφάκι σου και τις ειρωνείες σου αλλού. Το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό και ο καθένας λέει την άποψη του εδώ μέσα.

Το μόνο σίγουρο για μένα είναι ότι από το X δεν αξίζει να πας με τίποτα στο Xs. Άντε μόνο στο Xs Max ίσως να αξίζει αν θέλει κάποιος την τεράστια οθόνη.

Δεν θα κάτσω να κάνω στατιστική ανάλυση και ούτε εσύ μπορείς να ξέρεις πως θα κυμανθούν οι τιμές στο X μόλις βγουν τα καινούργια.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά για πια διπλά λεφτά μιλάμε? Σας είπα και πριν επειδή η οικογένεια μου έχει κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών , το XS max θα μου βγει 1000 ευρω. οπότε μιλάμε για μια διάφορα στα 200 κοντά.

Δημοσ.
6 minutes ago, thodoris20s said:

Θα του την πληρώσω, αν του πληρώσεις και συ τα διπλά λεφτά που πρέπει να βάλει από την πρόταση σου να πάρει το Xs ενώ έχει το X.

Καλό θα ήταν να διαβάζεις πριν γράψεις. Όπως το να ακούς πριν μιλήσεις.

Εγώ δεν πρότεινα πουθενά να πάρει το ΧS. Η ερώτηση (που δε διάβασες) ήταν " Θα δω διαφορές ;" και η απάντησή μου " Έχει σημαντικές διαφορές στην απόδοση. "

Αν μπορείς να αντικρούσεις αυτό, δώσε μου στοιχεία.

Για τα υπόλοιπα θεωρητικά, ο καθένας έχει μιά άποψη που είναι σεβαστή, αλλά επειδή είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο, μπορώ να σου πω ότι η τιμή του θα πέσει δυσανάλογα με την παλαιότητά του, σε σχέση με τα άλλα μοντέλα. Εσύ "δε θα κάτσεις να κάνεις στατιστική ανάλυση", αλλά λες με σιγουριά ότι θα είναι πάντα ακριβότερο.

Καλά κρασιά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά διάβαζω και ακούω πριν μιλήσω. Επιπλέον το ότι είσαι χρόνια στο χώρο δεν σου δίνει το δικαίωμα να απαντάς με ειρωνείες και με υφάκι εδώ μέσα σαν ο "τα ξέρω όλα".

Η απάντηση που του δίνεις συνεπάγεται ότι αξίζει να κάνει την μετάβαση.

Και εγώ εδώ διαφωνώ καθώς δεν θεωρώ ότι θα δει σημαντικές διαφορές στην απόδοση. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Ίσως σε 2 χρόνια να εμφανιστεί τότε η διαφορά αλλά τώρα δεν θα δει διαφορά μην τρελαθούμε. Οκ αναβαθμίστηκε ο Α12 αρκετά αλλά στην καθημερινότητα δεν έχει διαφορά στις αποδόσεις.

Τα καλά κρασιά που ακριβώς πάνε; Θεωρείς ότι το X θα πουλιέται φθηνότερα πλέον από το 8 plus που είναι μοντέλο που συνεχίζεται σε σχέση με το X που σταμάτησε; Αν ναι μάλλον δεν δείχνει και πολύ "τα χρόνια σου στον χώρο"

23 λεπτά πριν, johny.keha είπε

παιδιά για πια διπλά λεφτά μιλάμε? Σας είπα και πριν επειδή η οικογένεια μου έχει κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών , το XS max θα μου βγει 1000 ευρω. οπότε μιλάμε για μια διάφορα στα 200 κοντά.

Όπως βλέπω τις αγγελίες τώρα φίλε μου γύρω στα 800 θα πιάσει το κινητό που έχεις τώρα. Αν κόψεις τιμολόγιο και είσαι διατεθειμένος να δώσεις 150-200 επιπλέον κάντο. Σε μεταπωλητική αξία θα κερδίσεις περισσότερο όχι τόσο σε επιδόσεις.

Επεξ/σία από thodoris20s
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άσχετο λίγο, έλεγα στο μέλλον να αγοράσω ένα από τα καινούρια iphone (σκεφτόμουν το επόμενο από το μοντέλο που βγήκε τώρα). Εμφανισιακά δεν με τρελαίνει το καινούριο, η τιμή μου φαίνεται ακριβή και δεν χρειάζομαι ένα τηλέφωνο τόσο "υπερπαραγωγή. Αυτή τη στιγμή έχω ένα iphone 6s με αλλαγμένη οθόνη η οποία δεν εφαρμόζει 100% (της έβαλα λίγη κόλλα μια στασγόνα στην άκρη γιατί κόντευε να φύγει), έχει χαλάσει ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και ξεφορτίζει γρήγορα. Όμως ούτε κολλάει και γενικά μια χαρά τα πάει με αυτά που θέλω με μοναδικό άγχος μην πέσει η μπαταρία. Αξίζει να κάνω μια "γέφυρα" με ένα φτηνό iphone μέχρι να πάρω ένα "καινούριο;" πχ να έπαιρνα το 7 η το 8;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kolumvitis είπε

Άσχετο λίγο, έλεγα στο μέλλον να αγοράσω ένα από τα καινούρια iphone (σκεφτόμουν το επόμενο από το μοντέλο που βγήκε τώρα). Εμφανισιακά δεν με τρελαίνει το καινούριο, η τιμή μου φαίνεται ακριβή και δεν χρειάζομαι ένα τηλέφωνο τόσο "υπερπαραγωγή. Αυτή τη στιγμή έχω ένα iphone 6s με αλλαγμένη οθόνη η οποία δεν εφαρμόζει 100% (της έβαλα λίγη κόλλα μια στασγόνα στην άκρη γιατί κόντευε να φύγει), έχει χαλάσει ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και ξεφορτίζει γρήγορα. Όμως ούτε κολλάει και γενικά μια χαρά τα πάει με αυτά που θέλω με μοναδικό άγχος μην πέσει η μπαταρία. Αξίζει να κάνω μια "γέφυρα" με ένα φτηνό iphone μέχρι να πάρω ένα "καινούριο;" πχ να έπαιρνα το 7 η το 8;

Αξίζει ναι, και τα δύο είναι εξαιρετικά τηλέφωνα και θα σε βγάλουν άνετα τριετία. Όλα εξαρτώνται από το πόσα επιπλέον θέλεις να δώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Αξίζει ναι, και τα δύο είναι εξαιρετικά τηλέφωνα και θα σε βγάλουν άνετα τριετία. Όλα εξαρτώνται από το πόσα επιπλέον θέλεις να δώσεις

Και εγώ νομίζω ότι αξίζει. Το Χ δεν μου αρέσει εξαιτίας αυτού του notch. Το 8 νομίζω θα μου είναι οικείο. Επίσης το 7 το βρήκα λίγο κάτω από 500 στο σκρουντζ και μου φαίνεται μια χαρά.
.

Επεξ/σία από kolumvitis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...