Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή από windows XP σε windows 8,1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή γενικά είμαι ψιλοάσχετος από τέτοια θέματα θα ήθελα τα φώτα σας.

Έχει το πλαίσιο προσφορά τα windows 8,1 στα 59 ευρώ και σκεφτόμουν για αλλαγή επειδή τα δικά μου είναι ξεπερασμένα και δεν θα ήθελα να βάλω τα 10 για πολλούς λόγους αλλά και γιατί είναι στη διπλάσια σχεδόν τιμή.

Αξίζει τον κόπο θα έχουν ενημερώσεις μετά από 2-3 χρόνια ή θα τα σταματήσουν για να πάμε στα επόμενα.

Τα φώτα σας στον papoys παιδιά.:)

Δημοσ.

πάρε τα win10 από το ebay με 5ευρώ που η microsoft αναγνωρίζει κανονικά-αυθεντικά

λειτουργεί άψογα σε εκατομμύρια υπολογιστές , προσωπική μου άποψη είναι ότι η MS έχει ανοίξει επίτηδες back-door για τους μαμουνιάρηδες ώστε να τους βάλει στο μαντρί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν ο Η/Υ που έχεις είναι της ίδιας ηλικίας με τα ΧΡ τότε καλύτερα κάτσε όπως είσαι.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 4
Δημοσ.

Γεια σου papoyli,

Το πισάκι σου για να εχει Windows XP 99.999% ΔΕΝ θα σου τα σηκώνει ούτε τα 8 ούτε τα 10

Ξανασκέψου τα 7άρια.

Δημοσ.

καλησπέρα, έχω και εγώ μια παρόμοια ερώτηση, ενας συμμαθητής του γιού μου (Δημοτικό) έχει ΗΥ με windows XP που δεν έχει ανοίξει 2 χρόνια τωρα, θεωρώ οτι δεν είναι ασφαλές να τον αφήσω με ΧΡ και λέω να προσπαθήσω να του περάσω 7αρια (θα βάλω εξτρα δίσκο που έχω χωρίς να πειράξω κάτι στον αρχικό, ώστε αν κάνω βλακεία να γυρίσουμε έυκολα πίσω). Το θέμα είναι που βρίσκω installation disk για να το ταιριάξω με κάποιο από τα κλειδία που πουλάνε στο ebay? Γιατί τα κλειδιά μόνα τους μεχρι 10 ευρώ είναι ΟΚ, αλλά οι τιμές για dvd πάνε 30+ τα οποία δεν υπάρχουν από την οικογένεια του παιδιού.

Κάποιος που είχε επίσημο win7 και είχε χρησιμοποιήσει το νόμιμο κλειδί του στο laptop, αν έβαλε 10άρια σπασμένα σημαίνει οτι μπορώ να χρησιμοποιήσω εγώ το dvd+key που έχει για fresh install σε desktop?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, pp6210 είπε

καλησπέρα, έχω και εγώ μια παρόμοια ερώτηση, ενας συμμαθητής του γιού μου (Δημοτικό) έχει ΗΥ με windows XP που δεν έχει ανοίξει 2 χρόνια τωρα, θεωρώ οτι δεν είναι ασφαλές να τον αφήσω με ΧΡ και λέω να προσπαθήσω να του περάσω 7αρια (θα βάλω εξτρα δίσκο που έχω χωρίς να πειράξω κάτι στον αρχικό, ώστε αν κάνω βλακεία να γυρίσουμε έυκολα πίσω). Το θέμα είναι που βρίσκω installation disk για να το ταιριάξω με κάποιο από τα κλειδία που πουλάνε στο ebay? Γιατί τα κλειδιά μόνα τους μεχρι 10 ευρώ είναι ΟΚ, αλλά οι τιμές για dvd πάνε 30+ τα οποία δεν υπάρχουν από την οικογένεια του παιδιού.

Κάποιος που είχε επίσημο win7 και είχε χρησιμοποιήσει το νόμιμο κλειδί του στο laptop, αν έβαλε 10άρια σπασμένα σημαίνει οτι μπορώ να χρησιμοποιήσω εγώ το dvd+key που έχει για fresh install σε desktop?

Μην ασχοληθεις με επισημη αδεια για τα 7αρια...ουτε καν η microsoft δεν ασχολειται πλεον με αυτα.Το πιο ευκολο λειτουργικο εχουν πλεον καταντησει τα 7αρια για...καταλαβαινεις που το παω... ;)
Εδω στα 10αρια και εχει αφησει το ελευθερο να παιρνεις αδειες με 5-10 ευρω..λες να της καιγεται καρφακι τι γινεται στα 7αρια (και πισω..)?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mphxths είπε

Μην ασχοληθεις με επισημη αδεια για τα 7αρια...ουτε καν η microsoft δεν ασχολειται πλεον με αυτα.Το πιο ευκολο λειτουργικο εχουν πλεον καταντησει τα 7αρια για...καταλαβαινεις που το παω... ;)
Εδω στα 10αρια και εχει αφησει το ελευθερο να παιρνεις αδειες με 5-10 ευρω..λες να της καιγεται καρφακι τι γινεται στα 7αρια (και πισω..)?

Σε ευχαριστω για την απαντηση και καταλαβαινω που το πας, αλλα αφου ειναι για αλλον - και μαλιστα παιδι, δεν ειναι προβλημα το κοστος ενος key, αλλα που θα βρω installation file? Έχει ακομα η microsoft καπου να τα κατεβασω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...