Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μοναδικο σχεδον πλεονεκτημα ειναι οτι ισως σε κρατησουν μετα στον ιδιωτικο,πραγμα που αν δεν εχεις μεσο η αν δεν γινεις απολυτως απαραιτητος στην επιχειρηση(δεν ξερω πως γινεται ενας προπτυχιακος φοιτητης να γινει τοσο πολυ απαραιτητος σε μια επιχειρηση μεσα σε 6 μηνες) ειναι παρα πολυ χλωμο.Κατα τ αλλα πιστολια στις πληρωμες,σαββατα-αργιες,επιπλεον ωρες στο 8ωρο και αλλα ομορφα.Αμα δεν εισαι σιγουρος οτι θα σε κρατησουν πηγαινε δημοσιο ασυζητητι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

.Κατα τ αλλα πιστολια στις πληρωμες,σαββατα-αργιες,επιπλεον ωρες στο 8ωρο και αλλα ομορφα

Στην πρακτικη όλα αυτά?

Δεν το εχω ακουσει ποτε...Εχω ακουσει και εχω δουλεψει κανονικα 8ωρο χωρις να χαζομεραω και να είμαι χαλαρος αλλα όχι υπερωριες και τετοια...Εννοείται ουτε σαββατα. Εχω φιλη που δουλεψε Σαββατο γιατι ηταν σε ιδιωτικη κλινικη. Το ειπαν στον καθηγητη που τις υπεβλεπε,το μετεφεραν στον προεδρο της σχολης και εγινε κακος χαμος με την κλινικη! 

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

δεν ξερω πως γινεται ενας προπτυχιακος φοιτητης να γινει τοσο πολυ απαραιτητος σε μια επιχειρηση μεσα σε 6 μηνες

Δεν γινεται.

Αλλα μπορει να δωσει την εντυπωση οτι ΘΑ γινει απαραιτητος αν επενδυσουν πανω του,γιατι ειναι εργατικος,υπευθυνος,τα πιανει γρηγορα,συνεργαζεται καλα κτλ

Και παλι δεν υπαρχει καμια εγγυηση γιατι μπορει να τα κανει ολα τελεια αλλα η εταιρεια να μην αντεχει οικονομικα ουτε καν την προσληψη του.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, mylo είπε

Προϋπόθεση για να σε κρατήσουν είναι να έχεις τελειώσει και με το στρατό. Μη το ξεχνάς αυτό 

εμενα με κρατησαν για 2χρονια σχεδον μεχρι που αναγκαστηκα εγω να παω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλα ενταξει οι περισσοτεροι πλεον ειναι υποψιασμενοι και πηγαινουν στρατο ενω ειναι φοιτητες και πριν την πρακτικη με την ελπιδα οτι...Αλλα ειπαμε δυσκολα να σε κρατησουν.

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Kαλα ενταξει οι περισσοτεροι πλεον ειναι υποψιασμενοι και πηγαινουν στρατο ενω ειναι φοιτητες και πριν την πρακτικη με την ελπιδα οτι...Αλλα ειπαμε δυσκολα να σε κρατησουν.

αυτο ακριβως...αφηνεις 3-4 μαθηματα να παιρνεις και αδειες και κομπλε..

Εγω εκανα την μαλακια και καταλαθος τα περασα... xD 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

αυτο ακριβως...αφηνεις 3-4 μαθηματα να παιρνεις και αδειες και κομπλε..

Εγω εκανα την μαλακια και καταλαθος τα περασα... xD 

Παρα πολυ σωστο..Μεχρι 15 μερες φοιτητικη χτυπας..και με 5-6 μαθηματα ευκολα τις παιρνεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...