Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ! θέλω τα φώτα σας ! έχω ένα Iphone 7plus  το οποιο εχει περασει απο πολλα χερια και δεν ξερω τιποτα γι αυτο κωδικους κλειδωματος cloud και δεν ξερω τι αλλο εχουν τα iphone. Μπορω να ξεκλειδωσω το κινητο με καποιο τροπο ? 
Για να γινω πιο σαφης για να μην υπαρχει παρεξηγηση ο φιλος μου πηγε για λιγο καιρο αμερικη εκει ο εργοδοτης του του εδωσε το κιν το οποιο το ειχε κανει δωρο στην δικια του αλλα χωρισανε κ του το εδωσε πισω. Anyway ουτε ο φιλος μ δεν ειχε κωδικους κτλπ οποτε ρωτησε τον εργοδοτη και δεν ειχε ιδεα. Εν ολιγης λεει αμα θελω να μου το δωσει μιας και δεν εχω κινητο και αυτου ειναι αχρηστο μιας κ πηρε αλλο. Ευχαριστω !

Δημοσ.
  1. Αν είναι cloud locked, απλά το ξεχνάς και ο μονος τροπος ειναι να πάει το αφεντικο του φιλου σου στην apple με τα χαρτιά αγοράς να του το ξεκλειδώσουν
  2. Αν ΔΕΝ ειναι icloud locked δοκιμασε τη διαδικασία του βιντεο παρακάτω και αν δεν φτιάξει τοτε ο μονος τροπος να ξεκλειδωθεί ειναι το 1

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε

καλησπέρα ! θέλω τα φώτα σας ! έχω ένα Iphone 7plus  το οποιο εχει περασει απο πολλα χερια και δεν ξερω τιποτα γι αυτο κωδικους κλειδωματος cloud και δεν ξερω τι αλλο εχουν τα iphone. Μπορω να ξεκλειδωσω το κινητο με καποιο τροπο ? 
Για να γινω πιο σαφης για να μην υπαρχει παρεξηγηση ο φιλος μου πηγε για λιγο καιρο αμερικη εκει ο εργοδοτης του του εδωσε το κιν το οποιο το ειχε κανει δωρο στην δικια του αλλα χωρισανε κ του το εδωσε πισω. Anyway ουτε ο φιλος μ δεν ειχε κωδικους κτλπ οποτε ρωτησε τον εργοδοτη και δεν ειχε ιδεα. Εν ολιγης λεει αμα θελω να μου το δωσει μιας και δεν εχω κινητο και αυτου ειναι αχρηστο μιας κ πηρε αλλο. Ευχαριστω !

Αν δεν υπάρχουν τα στοιχεία για να γίνει διαγραφή το iCloud με την απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς όχι. (Όπως ανέφερε και ο @isay )

Ας βρει την κοπέλα του να το ξεκλειδώσει...

Οι πιθανότητες πάντως να γίνει διαγραφή το iCloud με τα παραστατικά αγοράς και μόνο είναι εφικτή!

Δημοσ.

Τα περισσοτερα κινητα στην Αμερικη ειναι κλειδωμενα απο τον παροχο, οχι απο την apple. Ο καθε παροχος αναλογα το συμβολαιο που αγοραζεις κλειδωνει το κινητο μεχρι τη ληξη του συμβολαιου σου, (εκτος και εχεις προπληρωσει το κινητο) δηλ αν εχεις συμβολαιο 24 μηνες μπορες να παρεις τηλεφωνο οταν εχεις συμπληρωσει τους 18 μηνες να ζητησεις να το ξεκλειδωσεις. Σου στελνουν ενα email  και μετα κανεις το γνωστο restore.  

Δημοσ.
15 minutes ago, Nikolas1955 said:

Τα περισσοτερα κινητα στην Αμερικη ειναι κλειδωμενα απο τον παροχο, οχι απο την apple.

Οι χρήστες το κλειδώνουν, ενεργοποιώντας το Find my iPhone, στο iCloud.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikolas1955 είπε

Τα περισσοτερα κινητα στην Αμερικη ειναι κλειδωμενα απο τον παροχο, οχι απο την apple. Ο καθε παροχος αναλογα το συμβολαιο που αγοραζεις κλειδωνει το κινητο μεχρι τη ληξη του συμβολαιου σου, (εκτος και εχεις προπληρωσει το κινητο) δηλ αν εχεις συμβολαιο 24 μηνες μπορες να παρεις τηλεφωνο οταν εχεις συμπληρωσει τους 18 μηνες να ζητησεις να το ξεκλειδωσεις. Σου στελνουν ενα email  και μετα κανεις το γνωστο restore.  

Προφανώς και δεν διάβασες καν το αρχικό μήνυμα...αν κρίνω απο τα γραφόμενά σου...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε

Παιζει καποιος να μ εξηγησει τι ειναι το cloud και cloud locked , δεν εχω καμια επαφη με τα μηλα 😜

Αν δεν υπάρχει παραστατικό αγοράς και είναι κλειδωμένο σε iCloud μην τρως άσκοπα χρόνο.

.

Πολύ απλά και λαϊκά σημαίνει πως δεν είσαι ο κύριος κάτοχος της συσκευής και οι λοιπές δικαιολογίες δεν πιάνουν τόπο ;) 

.

https://support.apple.com/kb/PH2608?locale=en_US&viewlocale=el_GR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...