Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Jethro είπε

Έχει αλλαχτεί ο αισθητήρας έκκεντρου valvetronic

Τραβα σε μια αντιπροσωπεια να το κανει ενας μηχανικος μια γυρα και αν σου πει οτι παει στο μεσο ορο τοτε αυτος ειναι ο τροπος λειτουργιας του..

Αν ειχες καποιο θεμα θα τσιμπουσε περισσοτερη βενζινη..

Οταν αγοραζετε αυτοκινητο να κανετε πολλα test d. για να εχετε μετρο συγκρισης...

• Like 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RedPriest είπε

Δεν υπάρχει και το ενδεχόμενο το αμαξι να πατιναρει?

Τα παντα μπορει οταν ο αλλος μπορει να ειναι ufo..!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Ονομάζομαι Νίκος και ένα Honda civic 99 sedam το είχε φέρει ο πατέρας μου καινούργιο στην Ελλάδα και το είχαμε σε γκαράζ 9 χρόνια!! Το βγάλαμε πέρυσι και αρχίσαμε να το στρωνουμε!! Πλέον έχει 35.000 χλμ και σκέφτομαι να το πειράξω θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα μπορούσα να κάνω τούρμπο τον κινιτιρα που έχω πάνω? Τι θα χρειαστεί? 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Nick22ink είπε

Το βγάλαμε πέρυσι και αρχίσαμε να το στρωνουμε!! Πλέον έχει 35.000 χλμ και σκέφτομαι να το πειράξω θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα μπορούσα να κάνω τούρμπο τον κινιτιρα που έχω πάνω? Τι θα χρειαστεί? 

Ψιλοπράγματα .... μια τουρμπίνα , να κατεβάσεις λίγο συμπίεση , άλλο εγκέφαλο , πιθανόν μπεκ , άλλες  πολλαπλες εισαγωγής- εξαγωγής και φυσικά περισσότερα χρήματα από όσα αξίζει το αυτοκίνητο

Δημοσ.
Στις 26/9/2018 στις 4:44 ΜΜ, nik0laus είπε

Ψιλοπράγματα .... μια τουρμπίνα , να κατεβάσεις λίγο συμπίεση , άλλο εγκέφαλο , πιθανόν μπεκ , άλλες  πολλαπλες εισαγωγής- εξαγωγής και φυσικά περισσότερα χρήματα από όσα αξίζει το 

To αυτοκίνητο το έφερα από Αμερική είναι φουλ έχτρα πια είναι η τιμή για να το κάνω τούρμπο στο περίπου.. δεν ζήτησα να μάθω πωσο κοστίζει το αυτοκίνητο? Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
Στις 26/9/2018 στις 4:16 ΜΜ, Nick22ink είπε

Καλησπέρα!! Ονομάζομαι Νίκος και ένα Honda civic 99 sedam το είχε φέρει ο πατέρας μου καινούργιο στην Ελλάδα και το είχαμε σε γκαράζ 9 χρόνια!! Το βγάλαμε πέρυσι και αρχίσαμε να το στρωνουμε!! Πλέον έχει 35.000 χλμ και σκέφτομαι να το πειράξω θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα μπορούσα να κάνω τούρμπο τον κινιτιρα που έχω πάνω? Τι θα χρειαστεί? 

σε κάποιο συνεργείο που ασχολείται με τουρμπίσματα ... επίσης πρέπει να χει μπαμπά τραπεζικό και άνω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nick22ink είπε

To αυτοκίνητο το έφερα από Αμερική είναι φουλ έχτρα πια είναι η τιμή για να το κάνω τούρμπο στο περίπου.. δεν ζήτησα να μάθω πωσο κοστίζει το αυτοκίνητο? Ευχαριστώ! 

Να κάνεις το αμάξι "τούρμπο";;;;

Θέλεις δηλαδή να δώσεις λεφτά για να πάρεις το μοτέρ στο χέρι.

Δημοσ.
Στις 26/9/2018 στις 4:16 ΜΜ, Nick22ink είπε

Αν μενεις Αθηνα να πας στον Βαγγελη!

Εξειδικευμένος σε tuning Honda!!!

Σολωμού 75, Περιστέρι 121 33

2105984381

Δημοσ.
21 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Αν μενεις Αθηνα να πας στον Βαγγελη!

Εξειδικευμένος σε tuning Honda!!!

Σολωμού 75, Περιστέρι 121 33

2105984381

Σε ευχαριστω παραπολυ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Nick22ink είπε

Σε ευχαριστω παραπολυ! 

Δεν ειναι το πιο καταλληλο σημειο να ρωτησεις τετοια πραγματα αγορινα.

Οι μισοι θα σου πουνε δεν αξιζει και οι αλλοι μισοι οτι θα "παρεις το μοτερ στο χερι"? wtf? Για 3bar πιεση πας;

Εννοειται οτι αν θες να κανεις τη κ**λαντα σου πας ρωτας και πραττεις αναλογως, σε επαγγελματια ή σε αναλογα φορουμ για περαιτερω πληροφοριες.

Υπαρχουν σχεδον ετοιμες λυσεις πλεον, το μοτερακι σου ειναι καινουργιο, τα honda ειναι σκυλια,οποτε καλα τουρμπισματα και ανοιγματα, παντα με προσοχη! ;)

Επεξ/σία από JDM95
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 28/9/2018 στις 8:37 ΜΜ, JDM95 είπε

Οι μισοι θα σου πουνε δεν αξιζει και οι αλλοι μισοι οτι θα "παρεις το μοτερ στο χερι"? wtf? Για 3bar πιεση πας;

Εννοειται οτι αν θες να κανεις τη κ**λαντα σου πας ρωτας και πραττεις αναλογως, σε επαγγελματια ή σε αναλογα φορουμ για περαιτερω πληροφοριες.

Υπαρχουν σχεδον ετοιμες λυσεις πλεον, το μοτερακι σου ειναι καινουργιο, τα honda ειναι σκυλια,οποτε καλα τουρμπισματα και ανοιγματα, παντα με προσοχη! ;)

Συμφωνω σε αυτα που λες.. αλλα αν παει εκει θα βγαλει την καλυτερη ακρη...

Απλα στην αναβαθμιση μετραει αυτο που λενε ο εχθρος του σωστου ειναι το σωστοτερο..!!!

Δημοσ.
Στις Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 στις 4:16 ΜΜ, Nick22ink είπε

Nα μας πεις πρωτα τον κινητηρα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/9/2018 στις 2:47 ΜΜ, toyo73 είπε

Nα μας πεις πρωτα τον κινητηρα.

D16y8 φίλε μου 

Στις 28/9/2018 στις 8:37 ΜΜ, JDM95 είπε

Είσαι ο καλύτερος σε ευ άριστη πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!! 

Δημοσ.

Και έκατσε και έφερε από Αμερική Civic 1.6? Πάντως στήνονταν αυτά turbo από τους καγκουρες της προηγούμενης δεκαπενταετίας. (btw σε παλιά burnout περιοδικά μπορεί να βρείς αρκετές ιδέες για το συγκεκριμένο αμάξι)

Υποθέτω για να ρωτάς σε τεχνολογικό φόρουμ πως να το τουρπισεις, σημαίνει πως δεν το στήνεις για πίστες κλπ, ούτε έχεις και τα κοννέ, ούτε έχεις σκοπό να κάνεις πλήρη δουλειά. Οπότε συνειδητοποιείς ότι το συγκεκριμένο αμάξι με turbo είναι απλά μια σκοτώστρα? Προφανώς είσαι μια δεκαετία αργοπορημένος για να δεις τις συνέπειες από πρώτο χέρι και να καταλάβεις το βάρος της προηγούμενης πρότασης γιατί δεν θα το τολμούσες να το ρωτήσεις καν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...