Jethro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, paylidis είπε Επειδή στην πράξη έχουμε το ίδιο μοτέρ (απλά εμένα είναι το 1600) θα σου πω τα εξής: 1) δε παίρνει καμία ουσιαστική βελτίωση, ξέχασε το ότι κ να κανείς είναι πεταμένα λεφτά 2) μη βάλεις sprint booster έχω δυο γνωστούς που έβαλαν στον ασσο και έκαψαν και οι δυο εγκεφαλο 3) το να μην πηγαίνει είναι τουλάχιστον παράλογο. Έχεις οδηγήσει κάποιο άλλο ίδιο αυτοκίνητο; Σκέψου ότι το δικό μου με 45 άλογα λιγότερα και σασί στα ίδια χονδρικά κιλά πάει μια χαρά. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχεις πρόβλημα στην εισαγωγή αέρα και να μην το έχεις καταλάβει, είναι το λεγόμενο disa actuator το οποίο ανοιγοκλείνει τα κλαπετα της εισαγωγής ανάλογα με τη ζήτηση από το γκάζι και την πεταλούδα. Συνήθως δε δίνει καν βλάβη και εάν δεν αλλαχτεί το αμάξι μέχρι τις 3000 στροφές είναι οκνηρο. Προσωπικά το άλλαξα σε 15’ και είδα άλλο αμάξι αμέσως μετά. Μπεκ και πολλαπλασιαστές έχεις αλλάξει; Όλα ή τεμάχιο τεμάχιο; Δεν είπα ότι δεν πηγαίνει απλά πχ σε χαμηλές στροφές αν πατήσω τέρμα γκάζι δεν μου δίνει αμέσως δύναμη, πχ σε προσπέραση..πάει πολύ σταδιακά την επιτάχυνση. 23 ώρες πριν, ziaba είπε πιο κοντό διαφορικό πίσω με βήμα 3,91 από αυτόματο επίσης τι ζαντολάστιχα φοράει? μην είναι τπτ 18άρες με 235 φεύγα προφίλ .... ψάξε για 16άρες γνήσιες τις μαμίσιες φοράει 16ρες
ziaba Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 οκ τότε ψάξε για διαφορικό από αυτόματο ... για φίλτρα, εξατμίσεις, προγράμματα μην ψάχνεσαι όλα αυτά μετατοπίζουν την ροπή ψηλά 1
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Jethro είπε Δεν είπα ότι δεν πηγαίνει απλά πχ σε χαμηλές στροφές αν πατήσω τέρμα γκάζι δεν μου δίνει αμέσως δύναμη, πχ σε προσπέραση..πάει πολύ σταδιακά την επιτάχυνση. τις μαμίσιες φοράει 16ρες Υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα. Δεν είναι λογική συμπεριφορά αυτή, εκτός αν περιμένεις σε χαμηλές με 5η-6η να ανοίξει... υποψιάζομαι αυτό που σου ανέφερα παραπάνω με την εισαγωγή αέρα. Δεν είμαι βέβαιος γιατί δεν μου έχει τύχει αλλά νομίζω ότι και οι vanos επηρεάζουν σε τέτοια θέματα. Προτείνω να έρθεις μια βόλτα από το σχετικό φόρουμ που έχουμε και ισως βρεις μια άκρη... αλλ θα σου πρότεινα να βρεις να οδηγήσεις ένα ίδιο (πχ test drive σε καμία μάντρα ) για να τσεκάρεις τι παίζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξήλωσε τα πίσω καθίσματα και μπροστά βάλε bucket ελαφριά, βάλε καπό και φτερά από ανθρακόνημα ή έστω πλαστικό για πιο φθηνά, βάλε πιο ελαφριές ζάντες αλουμινίου αν δεν έχεις ήδη, άλλαξε τα γύρω παράθυρα από γυαλί σε polycarbonate, στο πορτ μπαγάζ να έχεις μόνο έναν πυροσβεστήρα και τπτ άλλο, να αφαιρέσεις το radio/cd, να οδηγάς μόνος (και ακόμη και εσύ να κάνεις δίαιτα), και να βάζεις βενζίνη το πολύ μέχρι την μέση. :PP Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Rzarector
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Rzarector είπε Ξήλωσε τα πίσω καθίσματα και μπροστά βάλε bucket ελαφριά, βάλε καπό και φτερά από ανθρακόνημα ή έστω πλαστικό για πιο φθηνά, βάλε πιο ελαφριές ζάντες αλουμινίου αν δεν έχεις ήδη, άλλαξε τα γύρω παράθυρα από γυαλί σε polycarbonate, στο πορτ μπαγάζ να έχεις μόνο έναν πυροσβεστήρα και τπτ άλλο, να αφαιρέσεις το radio/cd, να οδηγάς μόνος (και ακόμη και εσύ να κάνεις δίαιτα), και να βάζεις βενζίνη το πολύ μέχρι την μέση. :PP K κάπως έτσι θα έχει κάνει το 320 Honda Civic 🤣🤣🤣
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 13 hours ago, toyo73 said: 110 σε 1000 κιλα, το θεωρεις λιγο. Θα επρεπε να παει αρκετα καλα το αυτοκινητο.Ειναι μια χαρα αναλογια.Ειναι 9 κιλα στον ιππο.Τωρα για τις σχεσεις και τα αλλα δεν ξερω. Ειπα οτι σε συνδυασμο με τα αλλα που ανεφερα, ειναι λογικο το αμαξι να μοιαζει αργο.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Jethro είπε Δεν είπα ότι δεν πηγαίνει απλά πχ σε χαμηλές στροφές αν πατήσω τέρμα γκάζι δεν μου δίνει αμέσως δύναμη, πχ σε προσπέραση..πάει πολύ σταδιακά την επιτάχυνση. τις μαμίσιες φοράει 16ρες Εσύ ξεκινας προσπέραση με χαμηλες στροφές;;;Και τέρμα πάτημα το γκάζι;Μήπως να αναθεωρησεις τον τροπο οδήγησης σου;
DhZou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μήπως έχεις συνηθίσει να οδηγάς κάνα τουρμπάτο που χει δύναμη στις χαμηλομεσαίες;
Jethro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Με τριτη στις 2,500 χιλιαδες στροφες και να παταω τερμα και να μην δινει λιγο παραπανω ωθηση και να ανεβαινει σταδιακα ε οχι δεν το θεωρω πολυ λογικο. Μεχρι και χιουνται αξιντεντ με ειχε περασει μια φορα.
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Jethro είπε Με τριτη στις 2,500 χιλιαδες στροφες και να παταω τερμα και να μην δινει λιγο παραπανω ωθηση και να ανεβαινει σταδιακα ε οχι δεν το θεωρω πολυ λογικο. Μεχρι και χιουνται αξιντεντ με ειχε περασει μια φορα. Έχεις ξεκάθαρα τεχνικό πρόβλημα. Είτε στην παροχή αέρα είτε στην παροχή καυσίμου-ανάφλεξη. Σε διαγνωστικό το έχεις κουμπώσει; Όπως είπα για πολλές από αυτές τις βλάβες δεν ανάβει λαμπάκι. Σε ποια περιοχή είσαι μήπως μπορώ να βοηθήσω, το έχω λύσει/δέσει για διαφορά περιφερειακά αυτο το μοτέρ 3-4 φορές και το ξέρω σχεδόν απέξω ή αν μη τι άλλο να σε στείλω σε αξιοπρεπή μάστορα αν δεν έχεις ηδη Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από paylidis
mp123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Jethro είπε Με τριτη στις 2,500 χιλιαδες στροφες και να παταω τερμα και να μην δινει λιγο παραπανω ωθηση και να ανεβαινει σταδιακα ε οχι δεν το θεωρω πολυ λογικο. Μεχρι και χιουνται αξιντεντ με ειχε περασει μια φορα. Για αυτό την πούλησα στο τρίμηνο την μπουρουχα (316 e90 125 hp) που όταν έπαιρνα λίγο γρήγορα στροφή πεταγε κολο και άναβε συνέχεια το esp πουλά το και πάρε μια alfa 159 tbi 1.8. Το ξαναλέω bmw μόνο πάνω από 325.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Πάρε ένα Passat 2.0 btdi με ένα προγραμματάκι 270hp και 600 ροπή. Θα σέ κολλάει στο κάθισμα με 6η
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλό για επιτάχυνση,αλλά μετα τα 130-140 σέρνεται για τα άλογα του.Το πρόγραμμα το αφήνω ασχολιαστο,δεν προσφέρει με τίποτα 30 καθαρά άλογα.
toyo73 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, ziaba είπε οκ τότε ψάξε για διαφορικό από αυτόματο ... για φίλτρα, εξατμίσεις, προγράμματα μην ψάχνεσαι όλα αυτά μετατοπίζουν την ροπή ψηλά Καμια σχεση.Με το προγραμμα κανεις οτι θελεις.Μπορεις να δωσεις προπορεια χαμηλα και να κερδισεις ροπη και δυναμη.Αρκει να ξερει τι κανει πο πραγραμματιστης.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Για πες τότε στο φιλο που ψάχνει βελτίωση εναν chip tuningερα να του δώσει αληθινά άλογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα