Astreos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω καταλήξει στην αγορά ενός Seat Arona. Στο configuration υπάρχει και η προσθήκη φιμέ τζαμιών (στο πίσω μέρος) με 250 ευρώ. Έχουν τα φιμέ τζάμια προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου; Θεωρώ ότι στη χώρα μας είναι απαραίτητη μία κάποια προστασία από τον ήλιο. Πιστεύετε ότι αξίζει ή να πάω σε αντηλιακές μεμβράνες; Ή μήπως να πάρω τα εργοστασιακά φιμέ τζάμια και να προσθέσω και μεμβράνες στα μπροστινά;
JDM95 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, Astreos είπε Έχω καταλήξει στην αγορά ενός Seat Arona. Στο configuration υπάρχει και η προσθήκη φιμέ τζαμιών (στο πίσω μέρος) με 250 ευρώ. Έχουν τα φιμέ τζάμια προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου; Θεωρώ ότι στη χώρα μας είναι απαραίτητη μία κάποια προστασία από τον ήλιο. Πιστεύετε ότι αξίζει ή να πάω σε αντηλιακές μεμβράνες; Ή μήπως να πάρω τα εργοστασιακά φιμέ τζάμια και να προσθέσω και μεμβράνες στα μπροστινά; Ούτε καν..και το δικό μου που πήρα πριν λίγους μήνες η έκδοση είχε πίσω τα τζάμια φίμε...δεν είναι μεμβράνη αυτο και θα χρειαστεί να βάλεις αν θες προστασία απο ακτινοβολία, εννοείται δεν δίνεις 250 ευρώ...εμένα ήταν φαντάσου μέσα στην έκδοση και στην πρώτη βδομάδα πηγα και έβαλα μεμβράνες παντού. Απλά στα πίσω που ήταν ήδη φιμέ πήγα σε 35% μεμβράνη και στα υπόλοιπα 55% για να δέσουν τα μπρος-πίσω. Llumar με 160ευρώ άψογη δουλειά σε ολα τα τζάμια επιβατών + το πίσω...τα 250ευρώ που ζητάνε εκεί στο GROUP είναι ληστεία. 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ ακριβό έξτρα...καλύτερα να τα βάλεις μετά. Εμένα έχει το αμάξι από τη μάνα του αλλά έβγαινε έτσι η έκδοση, δεν τα πλήρωσα έξτρα.
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 250 ευρω για πισω φιμε τζαμια... Θα επρεπε πριν το αγορασεις το αμαξι να σε προιδεασει για το τι θα πληρωνεις σε ανταλλακτικα. Κατα τα αλλα δεν αξιζει για 250, ουτε με σφαιρες. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
Astreos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά. Άρα προτείνετε να μη βάλω τα φιμέ τζάμια και να βάλω σε όλα τα τζάμια (εκτός από το παρμπρίζ) ποιοτικές μεμβράνες 70%; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Astreos
Racerr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε ρε φιλε ισπανικο αμαξι? χαχαχα Καλά η vw την έχει 2
terry308 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μην βάλεις έξτρα από την μαμά Αυτά τα χρήματα μπορείς να τα δώσεις και να το ντύσεις όλο με μεμβράνες, ακόμα και το παρμπρίζ
palawiaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Με 250 ευρώ τελειώνεις το θέμα μία και καλή,παρά να τρέχεις καινούργιο αμάξι και να στο κάνουν καγκούρικο. Και το εργοστασιακό είναι ανώτερο από κάθε άποψη. Το δικό μου έχει εργοστασιακά φιμέ στους πίσω επιβάτες,στην πίσω πόρτα και στο πανόραμα. Όπως σου είπα,καμία σχέση με ζελατίνες.
QuantumWanderer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Ο κάθε άσχετος με το μακρύ του και το κοντό του. Θα μιλήσω ως οδηγός που έχω βάλει μεμβράνες εκ των υστέρων και όχι φθηνιάρικες, βλ. LUMAR. Έβαλα μεμβράνη γιατί στη φάση παραγγελίας δεν είχα περιθώριο αναμονής και ήθελα στοκαρισμένο αυτοκίνητο και όχι να περιμένω 3 μήνες παράδοση. Σε επίπεδο specs, ΚΑΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ δεν μπορεί να φτάσει σε επίπεδο αξιοπιστίας και λειτουργικότητας το εργοστασιακό φιμέ. Σε επόμενη αγορά αυτοκινήτου, θα έκανα τα πάντα ώστε να προγραμματίσω σωστά και να μη βιάζομαι να παραλάβω και να παραγγείλω εργοστασιακά φιμέ κρύσταλλα. Αν πάμε, δε, τη συζήτηση στην αφαίρεση της κόλλας σε περίπτωση αντικατάστασης μεμβράνης ή πλήρους αφαίρεσης, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
JDM95 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @kostasgr78 Εξηγησε μου κατι, με τα μπροστινα τζαμια τι θα κανει οταν τα κρυσταλλα μπαινουν μονο πισω; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από JDM95
bromiaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Ο κάθε άσχετος με το μακρύ του και το κοντό του. Θα μιλήσω ως οδηγός που έχω βάλει μεμβράνες εκ των υστέρων και όχι φθηνιάρικες, βλ. LUMAR. Έβαλα μεμβράνη γιατί στη φάση παραγγελίας δεν είχα περιθώριο αναμονής και ήθελα στοκαρισμένο αυτοκίνητο και όχι να περιμένω 3 μήνες παράδοση. Σε επίπεδο specs, ΚΑΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ δεν μπορεί να φτάσει σε επίπεδο αξιοπιστίας και λειτουργικότητας το εργοστασιακό φιμέ. Σε επόμενη αγορά αυτοκινήτου, θα έκανα τα πάντα ώστε να προγραμματίσω σωστά και να μη βιάζομαι να παραλάβω και να παραγγείλω εργοστασιακά φιμέ κρύσταλλα. Αν πάμε, δε, τη συζήτηση στην αφαίρεση της κόλλας σε περίπτωση αντικατάστασης μεμβράνης ή πλήρους αφαίρεσης, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Εχω αντικαταστήσει μια μεμβράνη μετά από γρατζουνιά και δεν υπήρξε κανένα θέμα με κόλλα κατα την αφαίρεση της παλιάς μεμβράνης...
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kostasgr78 said: Ο κάθε άσχετος με το μακρύ του και το κοντό του. Θα μιλήσω ως οδηγός που έχω βάλει μεμβράνες εκ των υστέρων και όχι φθηνιάρικες, βλ. LUMAR. Έβαλα μεμβράνη γιατί στη φάση παραγγελίας δεν είχα περιθώριο αναμονής και ήθελα στοκαρισμένο αυτοκίνητο και όχι να περιμένω 3 μήνες παράδοση. Σε επίπεδο specs, ΚΑΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ δεν μπορεί να φτάσει σε επίπεδο αξιοπιστίας και λειτουργικότητας το εργοστασιακό φιμέ. Σε επόμενη αγορά αυτοκινήτου, θα έκανα τα πάντα ώστε να προγραμματίσω σωστά και να μη βιάζομαι να παραλάβω και να παραγγείλω εργοστασιακά φιμέ κρύσταλλα. Αν πάμε, δε, τη συζήτηση στην αφαίρεση της κόλλας σε περίπτωση αντικατάστασης μεμβράνης ή πλήρους αφαίρεσης, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Ξεχνας κατι πολυ βασικο. Φιμε απο το εργοστασιο μπαινουν ΜΟΝΟ πισω. Οποτε αυτα που λες δεν αφορουν τον οδηγο και τον συνοδηγο, δηλαδη αυτους που ειναι παντα μεσα στο αμαξι, και υποτιθεται οτι χρειαζονται το φιμε περισσοτερο απο τους πισω. Κι επιπλεον, +250 ευρω μονο για πισω φιμε ειναι απλα παρανοικη τιμη. Καλα ειναι να λεμε οτι "σαν το εργοστασιακο δεν εχει", αλλα οταν το εργοστασιακο 1. δεν μας καλυπτει και 2. ζηταει οτι λεφτα του 'ρθει στο κεφαλι, τοτε σορρυ αλλα εχει και παραεχει επιλογες περαν του εργοστασιακου. That being said σε Ford fiesta παλαιοτερα τα πισω εργοστασιακα φιμε ειχαν στοιχισει +80 ευρω στην παραγγελια. Για την ακριβεια μου τα προσεφεραν ως δωρο, αλλα επελεξα να τα πληρωσω και να παρω ως δωρο τον συναγερμο. Δεν ξαναεβαλα εργοστασιακα φιμε (στα επομενα μου αυτοκινητα) για 2 λογους: 1ον. Η διχρωμια στα τζαμια (μπροστα vs πισω) κανει το αμαξι να φαινεται χειροτερο κι απο τα βανακια που εχουν τελειως κλειστα τα πισω παραθυρα. 2ον. Ειναι πρακτικα αχρηστα οταν ειναι μονο πισω. Αν εχω παιδια πισω και θελω να τα προστατεψω απο τον ηλιο παιρνω κουρτινακια με 20 ευρω που τα βαζω-βγαζω οποτε θελω και προστατευουν ΟΝΤΩΣ, χωρις να αλλαζουν απολυτως τιποτα στην εμφανιση του αυτοκινητου. Κι αν θελω φιμε, τοτε θα βαλω μεμβρανες μπρος-πισω, simple as that. Σε καθε περιπτωση το μονο πισω φιμε ειναι χαζο, ανουσιο και περιττο εξοδο. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα