Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 https://petapixel.com/2018/09/17/exclusive-iphone-xs-photos-our-first-look-at-real-world-performance/ 2
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, billdanos είπε https://petapixel.com/2018/09/17/exclusive-iphone-xs-photos-our-first-look-at-real-world-performance/ Πανεμορφες φωτο και εικονες σε συνθηκες με καλο φωτισμο το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο οπως και με το Χ αλλωστε . Η ζανζιβαρη ειναι bucket list σε συνδυασμο με Κιλιμαντζαρο .
tommy^ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, mjaros είπε Αφού τα ακουστικά που έχει μέσα είναι με lightning, τι να τον κάνεις τον αντάπτορα; Εχω αγορασει παλαιοτερα ποιοτικα ακουστικα των 200+ ευρω (και οχι τα σαπια κινεζικα των 10ευρω που δινει η apple στη συσκευασια), τα οποια εχουν υποδοχη 3.5mm και δεν κανουν. Θα πρεπει να αγορασω το ανταπτορακι για να τα κουμπωσω στο νεο iPhone, αρα να τι θα τον κανω! 1
tommy^ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mjaros είπε Ευκαιρία για καινούργια ακουστικά Τελεια κι εψαχνα αφορμη για να τα αλλαξω!
morgan21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, tommy^ είπε Ειπα εγω πουθενα οτι δεν εχει μεσα φορτιστη; Απλα ειρωνευτηκα την ανοητη λογικη σου οτι αφου οι χρηστες εχουν ανταπτορακι απο παλαιοτερες συσκευες και δεν πειραζει που δε βαζει στη νεα συσκευασια, με την ιδια "λογικη" δε θα επρεπε να βαζει ουτε φορτιστη η apple στη νεα συσκευασια αφου εχουν απο παλαιοτερες συσκευες. Νταξει τωρα; Στα ακουστικά που παρέχει μέσα στην συσκευασία δεν χρειάζεται ανταπτορα! Μηπως θα έπρεπε να είχε στις συσκευασίες τις καινούργιες και ανταπτορα φορτιστή που είχε το αιφον το 4s? Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σας. Βέβαια αν υπάρχει λογική σε αυτά που λέτε 13 ώρες πριν, panos2000gr είπε Εξαιρετικό και αλαγκαριστο Ναι αν δεις τα λαγκαρισματα που κάνει το Snapchat ούτε στο 5s δεν μου τα κάνει. 47 λεπτά πριν, tommy^ είπε Εχω αγορασει παλαιοτερα ποιοτικα ακουστικα των 200+ ευρω (και οχι τα σαπια κινεζικα των 10ευρω που δινει η apple στη συσκευασια), τα οποια εχουν υποδοχη 3.5mm και δεν κανουν. Θα πρεπει να αγορασω το ανταπτορακι για να τα κουμπωσω στο νεο iPhone, αρα να τι θα τον κανω! Έδωσες 200+ για ακουστικά τα δέκα ευρώ τσιγκουνεύεσαι; 1 1
panos2000gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, morgan21 είπε Ναι αν δεις τα λαγκαρισματα που κάνει το Snapchat ούτε στο 5s δεν μου τα κάνει. Βάλε του ένα αυτοκόλλητο με μηλαρακι στην πλάτη και όλα θα περάσουν.
tommy^ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, morgan21 είπε Στα ακουστικά που παρέχει μέσα στην συσκευασία δεν χρειάζεται ανταπτορα! Μηπως θα έπρεπε να είχε στις συσκευασίες τις καινούργιες και ανταπτορα φορτιστή που είχε το αιφον το 4s? Έδωσες 200+ για ακουστικά τα δέκα ευρώ τσιγκουνεύεσαι; Στις περσινες συσκευασιες των iPhone γιατι εχει ανταπτορα αφου και περσι τα ακουστικα που ειχε μεσα δε χρειαζονταν ανταπτορα. 🙄 Πουλαει η Apple τη συσκευη της 1700 ευρω και τσιγκουνευεται το 1 ευρω που θα της κοστιζε ο ανταπτορας; 😮 Mε τη "λογικη" σου ουτε φορτιστη πρεπει να βαλει μεσα στη συσκευασια γιατι κανει ο περσινος των 8/8 Plus/X.
margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tommy^ είπε Στις περσινες συσκευασιες των iPhone γιατι εχει ανταπτορα αφου και περσι τα ακουστικα που ειχε μεσα δε χρειαζονταν ανταπτορα. 🙄 Πουλαει η Apple τη συσκευη της 1700 ευρω και τσιγκουνευεται το 1 ευρω που θα της κοστιζε ο ανταπτορας; 😮 Mε τη "λογικη" σου ουτε φορτιστη πρεπει να βαλει μεσα στη συσκευασια γιατι κανει ο περσινος των 8/8 Plus/X. Γιατι σταδιακα σε εισαγει στην τεχνολογια που προωθει. Σου εχει μεσα ακουστικα να κανεις τη δουλεια σου κι απο τη στιγμη που θα δωσεις 1500€ για κινητο και εχεις και 200€ ακουστικα, δινεος ανετα 10 για ενα ανταπτορακι. Για μας τις γυναικες λετε πως κλαιμε και γκρινιαζουμε αλλα εσεις εδω εχετε ξεπερασει το "χειροτερα κι απο γκομενα" ας κλειδωσει επιτελους να στματησει το ανελεητο τρολαρισμα Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από margaritagr 2
jp77s Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, xgol είπε Καλά η τιμολογιακή πολιτική της Apple δεν έχει δα και τόση τεράστια διαφορά με αυτή της Samsung Π.χ. Aκόμα και η Χουαγουέι πουλάει σε φουσκωμένες τιμές. Δεν έχεις κι άδικο. 700 ψωρο ευρόπουλα είναι περίπου. Εκεί που θα πας 6-7 μέρες στην King Deluxe Suite του Hilton και θα πάρεις το Note 9, κάθεσαι στο σπιτάκι σου και παίρνεις iPhone. Τι στο καλό, κάθε χρόνο Hilton θα πηγαίνουμε. 1
tommy^ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μου βαζει ακουστικα (σε συσκευη 1700 ευρω) απλα "για να κανω τη δουλεια μου"; Ακουστικα ποιοτητας 10 ευρω (και πολυ λεω); Αν ηθελε να ειναι μια υπευθυνη εταιρια απεναντι στους πελατες της ή θα επρεπε να βαζει μεσα ποιοτικα ακουστικα με βυσμα lightning ή εστω ενα ανταπτορακι να μπορω να χρησιμοποιησω τα δικα μου ποιοτικα ακουστικα. Βασικα το πρωτο θα εκανε μια σωστη εταιρια. Και να ηταν μονο το ανταπτορακι, πες παει στο διαολο. Fast charger; Ουτε αυτος παρων στη συσκευασια! Σε μερικα χρονια θα αφαιρεσει και το φορτιστη και θα μας πει να χρησιμοποιησουμε τον περσινο. Και ξερεις ποιο ειναι το χειροτερο; Οτι θα μας φαινεται και φυσιολογικο. Μιλαμε για τετοια πλυση εγκεφαλου. Καλα μας κανει ρε!
margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, tommy^ είπε Μου βαζει ακουστικα (σε συσκευη 1700 ευρω) απλα "για να κανω τη δουλεια μου"; Ακουστικα ποιοτητας 10 ευρω (και πολυ λεω); Αν ηθελε να ειναι μια υπευθυνη εταιρια απεναντι στους πελατες της ή θα επρεπε να βαζει μεσα ποιοτικα ακουστικα με βυσμα lightning ή εστω ενα ανταπτορακι να μπορω να χρησιμοποιησω τα δικα μου ποιοτικα ακουστικα. Βασικα το πρωτο θα εκανε μια σωστη εταιρια. Και να ηταν μονο το ανταπτορακι, πες παει στο διαολο. Fast charger; Ουτε αυτος παρων στη συσκευασια! Σε μερικα χρονια θα αφαιρεσει και το φορτιστη και θα μας πει να χρησιμοποιησουμε τον περσινο. Και ξερεις ποιο ειναι το χειροτερο; Οτι θα μας φαινεται και φυσιολογικο. Μιλαμε για τετοια πλυση εγκεφαλου. Καλα μας κανει ρε! Και στο mac έχει θύρα usb c και δε δινει μαζί ανταπτορα για να χρησιμοποιείς usb a συσκευες. Ok... Με τη γκρίνια δε βγάζουμε κατι. Κι εγώ θα προτιμούσα τσάμπα ανταπτορα στο mac, και πιο σωστό θα ηταν να είχε ταχύ φορτιστή. Αν σε ενοχλούν αυτές οι ελλείψεις πολυ απλά μη τους δώσεις τα λεφτά σου και πήγαινε σε αλλο κινητό 1
tommy^ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, margaritagr είπε Και στο mac έχει θύρα usb c και δε δινει μαζί ανταπτορα για να χρησιμοποιείς usb a συσκευες. Ok... Με τη γκρίνια δε βγάζουμε κατι. Κι εγώ θα προτιμούσα τσάμπα ανταπτορα στο mac, και πιο σωστό θα ηταν να είχε ταχύ φορτιστή. Αν σε ενοχλούν αυτές οι ελλείψεις πολυ απλά μη τους δώσεις τα λεφτά σου και πήγαινε σε αλλο κινητό Στα mac κι αν θελει τρελο κραξιμο. 3000 + - ευρω μηχανηματα (που στην πραξη δεν υπερτερουν πουθενα σε σχεση με ενα windows laptop) και εκοψε ενα σωρο θυρες αναγκαζοντας τον κοσμο να παρει ανταπτορακια. Δε μιλησε κανεις για τσαμπα ανταπτορα ή γενικα τσαμπα αξεσουαρ, αλλα για αξεσουαρ που ΚΑΠΟΤΕ με λιγοτερα λεφτα τα παρειχε στη συσκευασια/συσκευη και τωρα ενω αυξανει τις τιμες τα αφαιρει. Με την γκρινια και τη μη αγορα καταφερνουμε παρα πολλα. Αλλα απο ο,τι βλεπω δεν υπαρχει ελπιδα (για την ωρα). Και φυσικα ειναι δικαιωμα μου να αποθεωνω / κραζω μια εταιρια για τις πρακτικες της ειδικοτερα οταν μιλαω με επιχειρηματα. Και κατι τελευταιο: δεν τρολλαρουν οι χρηστες εδω, η Apple μας τρολλαρει. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, morgan21 said: Έδωσες 200+ για ακουστικά τα δέκα ευρώ τσιγκουνεύεσαι; 4 ευρώ... https://www.skroutz.gr/s/10343273/OEM-Lightning-male-3-5mm-female.html 😛 1
Arkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, billdanos είπε 4 ευρώ... https://www.skroutz.gr/s/10343273/OEM-Lightning-male-3-5mm-female.html 😛 Κορυφαία ναι. Και βγαίνουν 8 ευρώ με τα μεταφορικά
morgan21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, tommy^ είπε Μου βαζει ακουστικα (σε συσκευη 1700 ευρω) απλα "για να κανω τη δουλεια μου"; Ακουστικα ποιοτητας 10 ευρω (και πολυ λεω); Αν ηθελε να ειναι μια υπευθυνη εταιρια απεναντι στους πελατες της ή θα επρεπε να βαζει μεσα ποιοτικα ακουστικα με βυσμα lightning ή εστω ενα ανταπτορακι να μπορω να χρησιμοποιησω τα δικα μου ποιοτικα ακουστικα. Βασικα το πρωτο θα εκανε μια σωστη εταιρια. Και να ηταν μονο το ανταπτορακι, πες παει στο διαολο. Fast charger; Ουτε αυτος παρων στη συσκευασια! Σε μερικα χρονια θα αφαιρεσει και το φορτιστη και θα μας πει να χρησιμοποιησουμε τον περσινο. Και ξερεις ποιο ειναι το χειροτερο; Οτι θα μας φαινεται και φυσιολογικο. Μιλαμε για τετοια πλυση εγκεφαλου. Καλα μας κανει ρε! 1700 να υποθέσω πηγές στο πιο ακριβό μοντέλο ε; Ενω οι άλλες εταιρίες Που πουλάνε συσκευές των 1000 ευρώ σου βάζουν ακουστικά των 100; Μόνο για τρολιες κάνετε και τπτ άλλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα