margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Όχι εγώ το καταλαβαίνω να σου τη δινει μια εταρεία γενικώς ή η πολιτική της Να Η μάνα μου που μ έχει φάει «γιατί να δώσεις 1000€ για κινητό , εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα μια Louis», μ έχωσε μέσα στη μπουτίκ το Σάββατο. Ειχε αναμονή για να σ εξυπηρετήσει υπάλληλος να σου δειξει απλά τσάντες ή να ρωτήσεις μια τιμή. Αναμονή ρε φίλε. Μου θύμισε όταν στο Γυμνάσιο περιμέναμε να βρούμε τραπέζι στα Applebee’s και κόβαμε βόλτες στη Γλυφάδα 😛 εεεε δεν έπαιζε να περιμένω , σηκωθήκαμε και φύγαμε. Μαύρο στη Louis, θα τα κάνω gadgets να κράζει η μαμά μου και να τρολαρομαι με τους insomniacs 1
panos2000gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, morgan21 είπε Βολευτειτε εσείς με το λαγκντροιντ που χρειάζεστε κάθε λίγο συσκευές και αφήστε εμάς να αγοράζουμε καλώδια Τελικά η μηχανή του χρόνου λειτουργεί....post από apple fanboy κάπου στο 2010. 3
aneurysm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Και γω μαυρο εριξα στην bentley για τον ιδιο λογο.. Πηρα μια aston martin που ηταν ετοιμοπαραδοτη. Ελεος πια με τους ερασιτεχνες... Τι προβληματα εχουμε και εμεις.. σε ποιον να τα πουμε και ποιος να μας καταλαβει.. Σε συμπονω, δεσποσυνη.. 1
morgan21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, panos2000gr είπε Τελικά η μηχανή του χρόνου λειτουργεί....post από apple fanboy κάπου στο 2010. Τυχαίνει να έχω και το 20pro. Δεν σε χάλασε
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, morgan21 είπε Θα συνεχίζετε για πολύ τις σαχλαμάρες; Είπαμε δεν έχει ανταπτορα και το έχετε πάει σε άλλο λεβελ εσείς. Βολευτειτε εσείς με το λαγκντροιντ που χρειάζεστε κάθε λίγο συσκευές και αφήστε εμάς να αγοράζουμε καλώδια Μεσήλικας?
panos2000gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, morgan21 είπε Τυχαίνει να έχω και το 20pro. Δεν σε χάλασε Εξαιρετικό και αλαγκαριστο Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από panos2000gr
tommy^ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, morgan21 είπε Γιατί δεν έχει φορτιστή η ακουστικά η καινούργια συσκευασία; Τι άλλες αρλούμπες θα διαβάσω εδώ πέρα Ειπα εγω πουθενα οτι δεν εχει μεσα φορτιστη; Απλα ειρωνευτηκα την ανοητη λογικη σου οτι αφου οι χρηστες εχουν ανταπτορακι απο παλαιοτερες συσκευες και δεν πειραζει που δε βαζει στη νεα συσκευασια, με την ιδια "λογικη" δε θα επρεπε να βαζει ουτε φορτιστη η apple στη νεα συσκευασια αφου εχουν απο παλαιοτερες συσκευες. Νταξει τωρα; 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 10 hours ago, mariosk89 said: Χυδαία εταιρεία Εμένα μου την «έπεσε» άσχημα χθες και μετά άρχισε να με βρίζει. Χυδαία!
aris22gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω δε κατάλαβα για ποιο λογο κραζετε την Apple σε 15 σελίδες, ενώ έχει ακουστικά μέσα το κουτί του iPhone που κουμπώνουν μια χαρά. Να έλεγα οτι δε εχει καθόλου ακουστικά το δικαιολογώ. Αλλα έχει. Απλά δε εχει αντάπτορα σε Audio jack. Κ αν θέλετε το αγοράζετε με 1.5ευρώ σε διάφορα μαγαζάκια. Θεωρείται αρχαίο πλέον (απο το 1920 και πιο πριν!!) https://www.bbc.com/news/magazine-35253398 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από aris22gr
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mariosk89 είπε Χυδαία εταιρεία Hρεμησε θα παθεις εγκεφαλικο ,εχει και αλλες εταιρειες δεν ειναι μονοπωλειο ,δεν ειναι αναγκη να τα δωσεις στους μαφιοζους της apple παρε ενα τιμιο τσιν τσαν τσον ,μπορεις . Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Fotis13
gnsX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, margaritagr είπε Όχι εγώ το καταλαβαίνω να σου τη δινει μια εταρεία γενικώς ή η πολιτική της Να Η μάνα μου που μ έχει φάει «γιατί να δώσεις 1000€ για κινητό , εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα μια Louis», μ έχωσε μέσα στη μπουτίκ το Σάββατο. Ειχε αναμονή για να σ εξυπηρετήσει υπάλληλος να σου δειξει απλά τσάντες ή να ρωτήσεις μια τιμή. Αναμονή ρε φίλε. Μου θύμισε όταν στο Γυμνάσιο περιμέναμε να βρούμε τραπέζι στα Applebee’s και κόβαμε βόλτες στη Γλυφάδα 😛 εεεε δεν έπαιζε να περιμένω , σηκωθήκαμε και φύγαμε. Μαύρο στη Louis, θα τα κάνω gadgets να κράζει η μαμά μου και να τρολαρομαι με τους insomniacs Μετά τα αυτοκίνητα μια ευχάριστη νότα τσαντών. Το θέμα είναι αν η Louis έχει liquid retina ύφασμα, τότε ναι τ αξίζει! ΥΓ: Θα μπορούσε κανείς να μαζέψει τα best of? 22 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Hρεμησε θα παθεις εγκεφαλικο ,εχει και αλλες εταιρειες δεν ειναι μονοπωλειο ,δεν ειναι αναγκη να τα δωσεις στους μαφιοζους της apple παρε ενα τιμιο τσιν τσαν τσον ,μπορεις . Σ έσωσε ο πρόεδρος σβήνοντας posts και επανήλθες ε; :p Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από gnsX 2 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, gnsX είπε Σ έσωσε ο πρόεδρος σβήνοντας posts και επανήλθες ε; 😛 Για τους εμπορους που εχουν ανοιξει μαγαζακια λες ? Ναι τους εσωσε .
gnsX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Για τους εμπορους που εχουν ανοιξει μαγαζακια λες ? Ναι τους εσωσε . Δε σώζεται, το 'παμε. 2
xgol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά η τιμολογιακή πολιτική της Apple δεν έχει δα και τόση τεράστια διαφορά με αυτή της Samsung Π.χ. Aκόμα και η Χουαγουέι πουλάει σε φουσκωμένες τιμές. Προσωπικά πιστεύω πως είναι ότι τον βολεύει τον καθένα. Εγώ παρότι έχω ipad, τα iphonia δε με βόλεψαν ποτέ ιδιαίτερα οταν επιχείρησα τη μετάβαση. Οπότε android. Τώρα το να δίνει κάποιος τόσα λεφτά νομίζοντας πως υπερτερεί απέναντι σε οποιονδήποτε έχει επιλέξει ένα πιο "κοινό" κινητό, είναι πραγματικά ηλιθιότητα. Πολλοί και πολύ σημαντικοί επιστήμονες κυκλοφορούν με android και μάλιστα κανουν και σοβαρή χρήση σε αυτά.
deceit Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Τα $9 επιπλέον για καποιον που θα δώσει από $750 έως €1790 για να αγοράσει κινητό, δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα. Θεωρώ σοβαρότερο ζήτημα ότι δεν συμπεριλαμβάνει ταχυφορτιστή στο κουτί. Βέβαια και η παράλειψη του συγκεκριμένου αντάπτορα είναι λίγο γυφτιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα