apos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, nick_gr2 είπε Από τότε που καταργήθηκε η 3.5mm, έδιναν ακουστικά με καλώδιο + το ανταπτοράκι. Η ουσία αυτού του άρθρου είναι ότι πλέον, αντί να δίνουν ακουστικά με καλώδιο + ανταπτοράκι, δίνουν τα AirPods (τα οποία σαν κόστος είναι ακριβότερα). Αλλά φυσικά είναι διατυπωμένο έτσι για να γίνει πανηγύρι στα σχόλια... ορμάτε λοιπόν. 2 ώρες πριν, nick_gr2 είπε Δηλαδή για να καταλάβω το λόγο που γκρινιάζετε, μεταξύ adapter+earpods (20EUR) και σκέτα AirPods (120 EUR) τί προτιμάτε; Θα μας τρελάνετε; Ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημά σας σε αυτό το topic; Είδατε Apple πάλι και σας έπιασε υστερία; Καλά εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα! 1
aneurysm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια διαμορφωση της αγορας μωρε? Πάμε καλα?με βασικό μισθο στην ελλάδα τα 400 για ποια αγορα μιλάτε? Εδω ειναι τεχνολογικό φορουμ, για αυτο και η τάση ειναι Biased προς τα πάνω, εξω στον πραγματικό κόσμο ειναι η ουσία. Και δεν μιλάω για τον εκάστοτε κύκλο που ανηκετε και ίσως ειναι πιο καλοπιασμένος απο τον μέσο πολιτη της χώρας, αλλά για τον μέσο όρο.. Στους αδένες τις Απλ η αγορά τις ελλάδας, και εμεις κανουμε λες και εχουμε μετοχες... Θα βγουν τα οικονομικα στοιχεια της Απλ και χεστηκε η Φατμε στο γεντι τζαμι, να 'ουμε.. Παρωπίδες, ακόμα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από aneurysm
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, aneurysm είπε Ποια διαμορφωση της αγορας μωρε? Πάμε καλα?με βασικό μισθο στην ελλάδα τα 400 για ποια αγορα μιλάτε? Εδω ειναι τεχνολογικό φορουμ, για αυτο και η τάση ειναι Biased προς τα πάνω, εξω στον πραγματικό κόσμο ειναι η ουσία. Και δεν μιλάω για τον εκάστοτε κύκλο που ανηκετε και ίσως ειναι πιο καλοπιασμένος απο τον μέσο πολιτη της χώρας, αλλά για τον μέσο όρο.. Στους αδένες τις Απλ η αγορά τις ελλάδας, και εμεις κανουμε λες και εχουμε μετοχες... Θα βγουν τα οικονομικα στοιχεια της Απλ και χεστηκε η Φατμε στο γεντι τζαμι, να 'ουμε.. Παρωπίδες, ακόμα. Δες τελικα ποιος φοραει τις παρωπιδες και κρινει εξ ιδιων. Οποιος παιρνει 400€ δεν μπορει καν ν ασχοληθει με τα iPhone παρα μονο να τρολαρει στο insomnia.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω παντως δεν το παιρνω χωρις ανταπτορα δεν βγαινω αδερφακι μου μετα που να βρω τα λ$φτα για τον ανταπτορα.......🤑🤑
aneurysm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οτι να ναι. Δηλαδή, δεν μπορει να ασκησει κριτική αυτος που δεν εχει τα χρυσία? Ωραίες δημοκρατικές αρχες έχετε, δεσποσυνη. Οχι απλα παρωπίδες, αλλά και μηδαμινή συναίσθηση... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από aneurysm 3
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, aneurysm είπε Οτι να ναι. Δηλαδή, δεν μπορει να ασκησει κριτική αυτος που δεν εχει τα χρυσία? Ωραίες δημοκρατικές αρχες έχετε, δεσποσυνη. Οχι απλα παρωπίδες, αλλά και μηδαμινή συναίσθηση... Κοιτα εσυ ο,τι και να γραψω εγω, τα δικα σου καταλαβαινεις οποτε καλυτερα ας τον αφησουμε εδω τον μεταξυ μας σχολιασμο.
aneurysm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μαλλον δεν τα διατυπώνετε σωστα, δεσποσυνη. Ο υποφαινόμενος καταλαβαινει στο έπακρο αυτα ακριβως που γραφετε.
Zus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Σας δίνει ακουστικά. Αν εσείς θέλετε άλλα ακουστικά, φέρτε μαζί σας και τον ανάλογο αντάπτορα.
exor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 η απλε πλεον την εχει δει premium συσκευες design object και τιμη αναλογα σε αλλη κατηγορια .. δεν ξερω .. ελεγα μηπως δοκιμαζα αυτη γενια παλι μετα το 6 αλλα πολυ ιστορια για τα ιδια μου φαινεται .. φαντασου η δικια μου εχει το 8 η κορη της το 6s και λενε μπα ιδια ειναι δε παιρνω καινουργιο.. θελω να δω το 6.5 το μεγαλο απο κοντα ομως .. και φυσικα να δω το s10 και να αποφασισω
chris456 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και στο επόμενο iPhone θα χρεώνει έξτρα για την συσκευασία γιατί είναι έργο τέχνης. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από chris456 2
eskimoos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια εταιρεια που βγάζει δις και θα συνεχίσει να το κανει. Σιγουρα τα προϊόντα της είναι ποιοτικά και αξιόλογα αυτο δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορει να το αμφισβητησει. Η τιμολογιακή πολιτική ομως που ακολουθεί και το άρμεγμα γενικα των πελατων της ειναι και αυτό γεγονός. Συγχαρητήρια που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να πουλάει όχι τοσο για τις συσκευές της αλλα για το λογότυπο της, καθώς υποτίθεται σου δινει κύρος ανεξαρτητα αν αξίζουν η όχι για τα χρήματα τους, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω οι περισσότεροι αγοράζουν τις συσκευές της. Θεωρώ ενδεικτικη την περίπτωση κόρης φίλου μου που εψαχνε κινητό και αυτος μου ζήτησε την γνώμη μου, ήθελε να πάρει κινητό μέχρι 270max, τι έκανε η μικρή! Μπήκε skroutz και είδε στα 250 το iphone 5s και ήθελε να το παρει. Της λέω το ξέρεις ότι είναι κινητό 5ετιας, ότι έχει πολυ μικρη οθόνη κα. Δεν τα κοίταξε καν αυτά, απλά είδε ότι είναι iphone. Για τον ίδιο λόγο έχω γνωρίσει άτομα με iphone που σου κάνουν αναπάντητες για να τους πάρεις γιατί δεν βάζουν ποτέ μονάδες και έχουν το κινητό για ενα facebook η youtube πράγμα το οποίο το κάνεις πολύ καλά με οποιοδήποτε κινητό αλλά αυτοί θέλουν να το έχουν στο τραπέζι αν το επιδεικνυουν. Σίγουρα η κάθε εταιρεία έχει σκοπό το κέρδος, κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να υπάρξει και ο σεβασμός στον πελάτη, αλλα κυρίως ο ίδιος ο πελάτης να αρχίσει να σέβεται τον εαυτό του. Γιατί δεν είναι το θέμα αν εγω διαθέτω τα χρήματα να πάρω κάτι και δεν θα μου λείψουν αλλά το αν κάποιος με εκμεταλλεύεται και εγώ νομίζω πως μου κάνει και χάρη. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από eskimoos 4 1
whoever81 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Είπα εγώ να μην υπάρχει; Δεν θέλω να το πληρώνω επειδή το θες εσύ, λέω, εκτός αν νομίζεις ότι θα το έβαζε τσάμπα η Apple στη συσκευασία. Αν το πάμε έτσι τότε και γω δεν θέλω να πληρώνω τα earpods γιατί δεν χρησιμοποιώ καθόλου ακουστικά ή γιατί δεν θέλω τα συγκεκριμένα. Να τα αφαιρέσει και αυτά; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από whoever81 5
zeke Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι περισσοτεροι κανετε σαν 5χρονα που δεν θα σας παρει η μαμα και ο μπαμπας το παιχνιδι που τοσο πολυ λαχταρατε... Τοσο απωθημένο το εχετε; Αν δεν κανει για την τσεπη σας, τοτε Move on,,,,, δεν βρισκω λογο να μπαινω και να κραζω για κατι το οποιο δεν μπορω να αγορασω. 1 1
Human Soul Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Όποιοι στηρίζουν αυτή την εταιρία στα κινητά τουλάχιστον ακόμα τους λυπάμαι.
Psyber Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά δίνει τα airpods μαζί με το τηλέφωνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα