Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dimtsef είπε

βάλτο και στα 3 και δώσε screenshots ότι βγάλει στο insomnia θα βγάλει παντου.. απλά κάποιοι που το παίζουν ψαγμένοι ειναι απλά κρυφοιντελάκηδες για αυτό μπερδέυεσε

Πείτε μου όταν κυκλοφόρησε ο G3258 ποιός AMD μπορούσε να τον κοντράρει με τι IPC με τι θερμοκρασίες με πόσα Watt με πόσα ανεμηστήρια κτλπ κτλπ

Εγώ σου μιλάω για το τότε σε συνάρτηση με το τώρα. 

Γιατί τότε μπορεί για ένα διάστημα μέχρι που ανέβηκε η τιμή του να ήταν μια καλή low budget λύση, αλλά δεν στάθηκε στον χρόνο όπως άλλοι που τότε ο κόσμος τους απέφευγε. 

Μίλα μου και για performance του chip, μην μου μιλάς μόνο με IPC .... 😉 Διαφορετικά πάρτον και κλείσε και τον ένα πυρήνα του, έτσι γιατί δεν χρειάζεται.  Από αυτό το CPU έλλειπε το performance για να σταθεί στον χρόνο.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
  • Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν μου απάντησες βλέπω , φυσικά αφου η AMD για να φτάσει τον G3258 έπρεπε να πληρώσεις 300 ευρώ και ένα aircondition να φυσάει από πάνω του.. ντάξει δεν έχω να πώ τίποτα άλλο κατάλαβες εφόσον μου λένε και οι άλλοι ότι ξέρεις.. και ναι ξέφυγα και ζητώ συγνώμη δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις . 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ DIMTSEF, 2CORE MASTER RACE

14224733.jpg.c5da047650ddc6e621d4922de3ce3c47.jpg

Μ' αρέσει ακόμα μιλάμε για τους και καλά ζεστούς AMD, αλλά τώρα να που η μπλε χρησιμοποιεί σε official παρουσίαση ΨΥΓΕΙΟ.

Επεξ/σία από LambisElef
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dimtsef είπε

δεν μου απάντησες βλέπω , φυσικά αφου η AMD για να φτάσει τον G3258 έπρεπε να πληρώσεις 300 ευρώ και ένα aircondition να φυσάει από πάνω του.. ντάξει δεν έχω να πώ τίποτα άλλο κατάλαβες εφόσον μου λένε και οι άλλοι ότι ξέρεις.. και ναι ξέφυγα και ζητώ συγνώμη δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις . 

Κάτσε, ο 3258 χωρίς OC ήταν μια κουράδα . Ανέβαινε με ψυκτρούλες και μητρικές που κλόκαραν (ακριβούτσικες).  Αρα και την ψύκτρα του ήθελε και το Performance/watt χάλαγε όταν τον κλόκαρες και σαν κόστος δεν ήταν ότι πιο οικονομικό. 

Από την άλλη έπαιζαν κάποια value AMD , κάτι σαν τον FX 6300  στο ίδιο budget  στο σετ (CPU + MOBO) που και αυτά κλόκαραν και με την μικρότερη μητρική (ελεύθερο oc) . Αυτά άντεξαν και αντέχουν ακόμα, έστω και κουτσά στραβά. Αυτό γιατί είχαν πιο πολύ ισχύ.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dimtsef είπε

βάλτο και στα 3 και δώσε screenshots ότι βγάλει στο insomnia θα βγάλει παντου.. απλά κάποιοι που το παίζουν ψαγμένοι ειναι απλά κρυφοιντελάκηδες για αυτό μπερδέυεσε

Πείτε μου όταν κυκλοφόρησε ο G3258 ποιός AMD μπορούσε να τον κοντράρει με τι IPC με τι θερμοκρασίες με πόσα Watt με πόσα ανεμηστήρια κτλπ κτλπ

Αυτος!

1-0 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Κάτσε, ο 3258 χωρίς OC ήταν μια κουράδα . Ανέβαινε με ψυκτρούλες και μητρικές που κλόκαραν (ακριβούτσικες).  Αρα και την ψύκτρα του ήθελε και το Performance/watt χάλαγε όταν τον κλόκαρες και σαν κόστος δεν ήταν ότι πιο οικονομικό. 

Από την άλλη έπαιζαν κάποια value AMD , κάτι σαν τον FX 6300  στο ίδιο budget  στο σετ (CPU + MOBO) που και αυτά κλόκαραν και με την μικρότερη μητρική (ελεύθερο oc) . Αυτά άντεξαν και αντέχουν ακόμα, έστω και κουτσά στραβά. Αυτό γιατί είχαν πιο πολύ ισχύ.

Aληθεια τωρα καθεσαι και συζητας???

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimtsef είπε

και αν δεν ξέρεις πόσο value for money ήταν και είναι ακόμα ο G3258 μην μιλάς

Σκατούλια ήταν, στα καινούργια Games ήταν χειρότερος και από Core 2 Quad του 2008, το CPU είχε τόσο stuttering που έκανε τα παιχνίδια unplayable.

Μόνο για να βγάζεις average fps στα review ήταν κάλος.  😂

2nivdli.jpg

ngq7io.jpg

Δημοσ.

Το ενδιαφέρον μου με τις τεχνολογικές εξελίξεις μειώθηκε,  με μαθηματική πρόοδο, με τη γέννηση της κόρης μου πριν 7 χρόνια .Απεναντίας, η χρόνια διαμάχη μεταξύ Intel κ AMD συνεχίζεται. Μια διαμάχη όμως που έχει ένα κοινό παρονομαστή εδώ κ δεκαετίες...τις ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ...είμαι περιστασιακος επισκέπτης κ μέλος στο insomnia απο το 2003 κ πάντοτε , μα πάντοτε , οταν η AMD είχε cpu εφάμιλους ή καλύτερους της INTEL πάντα ήθελε μια "ψύκτρα_ψυγείο" για τυχον υπερθέρμανσή τους. Αυτό το ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ το εχω χρόνια κ για αυτο προτιμώ ΙΝTEL. Η INTEL ,γνωρίζοντας αυτό, έχει σχεδόν πάντα πιο "δροσερούς" επεξεργαστές απο την AMD και ας μην είναι τοσο ισχυροί.Τουλάχιστον για εμένα μετράει...Αν κατι τέτοιο δεν ισχύει πλέον παρακαλώ να με διορθώσετε, διότι όπως ανέφερα , η ενασχόλησή μου με την τεχνολογία ειναι περιστασιακη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια τώρα οι επεξεργαστές της AMD είναι πιο κρύοι από της Intel. Ακόμα και οι FX (με εξαίρεση την 9ΧΧΧ σειρά) είναι πιο κρύοι από τους αντίστοιχους Intel. Η AMD πλέον δίνει με τους Ryzen πολύ καλύτερες stock ψύκτρες απ' ότι η Intel, μάλιστα η Intel σε πολλά CPU της δε δίνει καν stock ψύκτρα.

Επίσης, φαντάζομαι έχασες το μεγάλο πάρτι με τον special HEDT επεξεργαστή της Intel πριν μερικούς μήνες, ο οποίος ήθελε ολόκληρο Chiller για να μείνει σε λειτουργικές θερμοκρασίες. Με τους νέους Threadripper και μέσα στον πανικό τους χρειάζονταν μια γρήγορη λύση και βάλανε ένα επεργαστή από τη server σειρά τους, τον υπερχόνισαν όσο εκεί που δεν πάει και το παρουσίασαν ως λειτουργικό προϊόν. Γελάνε και οι πέτρες δηλαδή. Παραπάνω πληροφορίες εδώ.

1167884487_aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS83L0MvNzc2NTY4L29yaWdpbmFsL0xOMi5KUEc.jpg.752387c1efb8994836349f44c3b5a568.jpg

EDIT: Μπορείς επίσης να διαβάσεις για το TIM αντί του Solder μεταξύ CPU Die και Heatspreader, η Intel τα τελευταία χρόνια βάζει παντού ένα είδος πάστας, αντί να κάνει solder το die στο heatspreader με αποτέλεσμα χειρότερη θερμική συμπεριφορά από τη μέθοδο του solder που συνεχίζει να ακολουθεί η AMD. Αναγκάζει πολλούς χρήστες να κάνουν delid τον επεξεργαστή τους, δηλαδή βγάζουν το heatspreader και αντικαθιστούν την εσωτερική οδοντόκρεμα με Liquid Metal. Μεγάλο θέμα γενικά, θα μπορούσαμε να μιλάμε ως αύριο.

Επεξ/σία από LambisElef
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tomzaribo21 είπε

Το ενδιαφέρον μου με τις τεχνολογικές εξελίξεις μειώθηκε,  με μαθηματική πρόοδο, με τη γέννηση της κόρης μου πριν 7 χρόνια .Απεναντίας, η χρόνια διαμάχη μεταξύ Intel κ AMD συνεχίζεται. Μια διαμάχη όμως που έχει ένα κοινό παρονομαστή εδώ κ δεκαετίες...τις ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ...είμαι περιστασιακος επισκέπτης κ μέλος στο insomnia απο το 2003 κ πάντοτε , μα πάντοτε , οταν η AMD είχε cpu εφάμιλους ή καλύτερους της INTEL πάντα ήθελε μια "ψύκτρα_ψυγείο" για τυχον υπερθέρμανσή τους. Αυτό το ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ το εχω χρόνια κ για αυτο προτιμώ ΙΝTEL. Η INTEL ,γνωρίζοντας αυτό, έχει σχεδόν πάντα πιο "δροσερούς" επεξεργαστές απο την AMD και ας μην είναι τοσο ισχυροί.Τουλάχιστον για εμένα μετράει...Αν κατι τέτοιο δεν ισχύει πλέον παρακαλώ να με διορθώσετε, διότι όπως ανέφερα , η ενασχόλησή μου με την τεχνολογία ειναι περιστασιακη.

Πλεον δεν ισχυει, μαλλον αντιστραφηκαν τα πραγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να το λέτε κατι θα ξέρετε παραπάνω απο εμένα.Απλά ανέφερα το λόγο που προτιμώ ΙΝΤΕL με βαση τα όσα ξέρω..μπορει η τεχνολογία να ξεπέρασε εδώ κ καιρό τις γνώσεις μου...ειμαι ένας τεχνολογικός "μπάρμπας" ...δε πειράζει😁

Επεξ/σία από tomzaribo21
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tomzaribo21 είπε

ειμαι ένας τεχνολογικός "μπάρμπας"

Ευτυχως αυτο αλλαζει αν το θελησεις ακποτε σχετικα ευκολα. Δυστυχως αυτο γινεται μονο στην τεχνολογια.

#TechbarbasFTW

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...