Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, dimtsef είπε

μάλλον είσαι άσχετος sorry !

Εγώ είμαι ο άσχετος ? Χαχαχα 

Οκ , πάμε παρακάτω. Ξέρεις για πιο CPU μιλάω?

Επεξ/σία από adtakhs
  • Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Ναι αυτόν που πάσαραν κάποτε για budget gaming CPU και έχει κάτι χρόνια που δεν μπορεί να παίξει ούτε πασιέντζα.... 😂

Αν αναφερεσαι στον g3258(ο μονος που μου ερχεται με βαση την παραπανω περιγραφη),τοτε εισαι παρα μα παρα πολυ ακυρος στο σχολιο σου(χωρις αυτο να σημαινει οτι ο συγκεκριμενος ηταν τερας επιδοσεων).

Αν αναφερεσαι σε αλλον τοτε πασο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν αναφερεσαι στον g3258(ο μονος που μου ερχεται με βαση την παραπανω περιγραφη),τοτε εισαι παρα μα παρα πολυ ακυρος στο σχολιο σου.

Καθόλου μα καθόλου άκυρος. 

Αγόρασε εσύ σήμερα με 50€ τον G3258 των 2Core των 2Thread των 3,2Ghz και κάνε βουντού. 

Ε θα βρεθούν ασχετίδιδες εδώ μέσα να τον αγοράσουν.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν αναφερεσαι στον g3258(ο μονος που μου ερχεται με βαση την παραπανω περιγραφη),τοτε εισαι παρα μα παρα πολυ ακυρος στο σχολιο σου(χωρις αυτο να σημαινει οτι ο συγκεκριμενος ηταν τερας επιδοσεων).

πές τα ρε φίλε !!! Άντε με τον κάθε ψωνισμένο εδώ μέσα που του παίρνει ο μπαμπάς του έναν Threadripper και νομίζει ότι έμαθε από υπολογιστές..

1 λεπτό πριν, adtakhs είπε

Καθόλου μα καθόλου άκυρος. 

Αγόρασε εσύ σήμερα με 50€ τον G3258 των 2Core  των 2Thread και κάνε βουντού. 

Οι υπολογιστές δεν κάνουν βουντού αλλά υπολογισμούς, εξου και η λέξη υπολογιστής ! Αρχές υπολογιστών 3ης δημοτικού !

• Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dimtsef είπε

ε και ?

Ιντελάρα είναι αυτή ότι θέλει κάνει και το κάνει καλά και πάντα με επιτυχία , οι επεξεργαστές τις μοσχοπουλάνε ! κάνε ένα πείραμα, βάλε αγγελία μεταχειρισμένου 8400 και ενός 1700 amd και έλα πες μου μετά απο 2 μέρες πόσα μηνύματα έλαβες για το κάθε ένα.

8400 for the win!!!!! 

Και συνεχιζουμε να διαβαζουμε οτι να ναι εδωμεσα...

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimtsef είπε

πές τα ρε φίλε !!! Άντε με τον κάθε ψωνισμένο εδώ μέσα που του παίρνει ο μπαμπάς του έναν Threadripper και νομίζει ότι έμαθε από υπολογιστές..

Αν σου βρω 3258 θα τον αγοράσεις για 50€? 

Επειδή είμαι άσχετος και μου παίρνει ο μπαμπάς μου Ripper ... 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

8400 for the win!!!!! 

Και συνεχιζουμε να διαβαζουμε οτι να ναι εδωμεσα...

Εσύ μην μιλάς .... Σου πήρε ο μπαμπάς σου 2600X .... 

Είσαι .... πως το λένε ... Ψωροψωνισμένος ...  χααχαχαχα

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Sapphire Nitro R9 390X 8Gb DDR5 (αναμένεται) . 

ρε πιτσιρίκο έκλαψα πραγματικά με την υπογραφή σου ! ντάξει οκ αρκετά με το bullying απλά μην λες χαζά γίνεσε προκλητικός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Εσύ μην μιλάς .... Σου πήρε ο μπαμπάς σου 2600X ....

Ασε δεν του μιλαω του ζητησα 2700x και μου λεει 2600x και πολυ σου ειναι... 

Εντομεταξει αυτη η μαλακια "σου πηρε ο μπαμπας σου" πρεπει να την κοψουν καποιοι εδω μεσα. Τι νομιζουν οτι ειμαστε ολοι 20χρονα?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

@dimtsef δεν είναι άσχετος ο adtakhs ούτε του πήρε ο μπαμπάς του ripper 😛 εντάξει είναι λίγο βαμμένος κόκκινος αλλά γνωρίζει από υπολογιστές.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, dimtsef said:

και αν δεν ξέρεις πόσο value for money ήταν και είναι ακόμα ο G3258 μην μιλάς

ή τρολλαρεις ή πρεπει να σταματησεις να μιλας σε κοσμο ετσι ''μαχητη του πληκτρολογιου''. Ολοι εχουμε την γνωμη μας ,καποιοι εχουν διαβασει κατι παραπανω καποιοι οχι , εγω προσωπικα το σπουδαζω αλλα δεν επιτρεπεται σε κανεναν να μιλαει ετσι ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimtsef είπε

Sapphire Nitro R9 390X 8Gb DDR5 (αναμένεται) . 

ρε πιτσιρίκο έκλαψα πραγματικά με την υπογραφή σου ! ντάξει οκ αρκετά με το bullying απλά μην λες χαζά γίνεσε προκλητικός

Για ποιο πράγμα έκλαψες ? Που παίρνω μεταχείρω 120€ την 390Χ ?

Σιγά μην δώσω 500-700€ για κάτι που δεν θα με εξυπηρετήσει. 

Εφυγε η 6950 -->70 unlocked 2gb μπαινει η 390Χ ... Για εμένα αναβαθμισάρα είναι.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Αν το βάλω στο insomnia υπάρχει περίπτωση να έχω περισσότερα για τον 8400. Τέτοιο  promo που πέφτει ....

Αν το βάλω στο adslgr.com  όλα θα είναι για τον 1700.

Αν το βάλω στο thelab.gr  θα είναι μισά μισά ή λίγα παραπάνω για τον 1700. 

Εδώ και τον Intel anniversary να βάλει με ένα 50€, θα βρεθει χαζός να τον αγοράσει ... Ναι αυτόν που πάσαραν κάποτε για budget gaming CPU και έχει κάτι χρόνια που δεν μπορεί να παίξει ούτε πασιέντζα.... 😂

βάλτο και στα 3 και δώσε screenshots ότι βγάλει στο insomnia θα βγάλει παντου.. απλά κάποιοι που το παίζουν ψαγμένοι ειναι απλά κρυφοιντελάκηδες για αυτό μπερδέυεσε

4 λεπτά πριν, greg4 είπε

@dimtsef δεν είναι άσχετος ο adtakhs ούτε του πήρε ο μπαμπάς του ripper 😛 εντάξει είναι λίγο βαμμένος κόκκινος αλλά γνωρίζει από υπολογιστές.

Πείτε μου όταν κυκλοφόρησε ο G3258 ποιός AMD μπορούσε να τον κοντράρει με τι IPC με τι θερμοκρασίες με πόσα Watt με πόσα ανεμηστήρια κτλπ κτλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...