Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Το τελευταίο που υπάρχει στο site, μόνο του επεξεργαστή έχω, για την ώρα είναι εκτός κουτιού το σύστημα ελευθέρας... Μέχρι να τελειώσω το modding.

Το fan του επεξεργαστή δουλεύει και κάτω από τις 1000 πάντως

Ειχα διαβασει για κατι θεματα με τα fans  αλλα παιζει και να τα εχουν φτιαξει. Παραγγειλα προχθες μια ,ηρθε χθες παω να κανω bios Update με το 4018 ολοκληρωνεται μαυριζει η οθονη και μενει εκει... Το asus crash free bios δεν λειτουργησε ποτε!!! εφυγε πισω για αλλαγη... παιζει να ειμαι ο μεγαλυτερος γκαντεμης 2 αγορες σε ενα μηνα και οι δυο πηγαν για rma.... ριξτε μου κανα φτυσιμο ρε παιδια...

• Sad 1
  • Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ilos είπε

Χαχα έλεος. 200 ευρώ περίπου είχα πάρει και τον 2500k στο launch (παίζει να είναι καλύτερη cpu και από τον 6400 με 4.5GHz OC).😥

Πάντως αυτό που συμβαίνει με την intel δε το κατάλαβα ποτέ και έχει ξανασυμβεί με τους haswell νομίζω στο παρελθόν, πόσο μάλλον τώρα που έχει και ανταγωνισμό από την amd. Ανακοινώνει/βγάζει νέα σειρά η amd, μειώνει τις τιμές στο ήδη υπάρχον stock (50 ευρώ κάτω οι 1600/1700). Ανακοινώνει νέα σειρά η intel, μεταφέρει fabs για μελλοντικά nodes/κόβει την παραγωγή στην τρέχουσα σειρά και οι τιμές λογικό να παίρνουν τον ανήφορο λόγω προσφοράς/ζήτησης, γιατί κάποιος είδε yt πόσο καλύτερος είναι ένας 8700k και μάλλον δε θα μπορεί να παίξει πασιέντζες με έναν ryzen.🤩

Ακόμα και μόνο για gaming να θες τον 8100 και να μη σε νοιάζει τίποτε άλλο με 3.6GHz max boost clock έχει και αυτός κάποια όρια. Και όλα αυτά ενώ έχει μόνο ένα 20ρικο διαφορά από τον 1600. Στα 100 ευρώ όταν είχε βγει τον θεωρούσα την καλύτερη budget cpu για gaming, πριν βγουν τα raven ridge apus. Στα 140 τώρα είναι hard pass .Κάτι τιμές Πλαισίου στον 8400 ένα 50ρικό πάνω από τον 1700 το αφήνω και αυτό ασχολίαστο.🤩

Συμφωνώ ότι τώρα δεν αξίζει να πας σε 8100 (αν και ένα χρόνο πριν τις ίδιες επιδόσεις τις πλήρωνες 200 ευρώ, π.χ. i5 7500). Δίνεις αντί για 140 ευρώ 160 ευρώ και παίρνεις τον 2600.

Επεξ/σία από manos.m
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ειχα διαβασει για κατι θεματα με τα fans  αλλα παιζει και να τα εχουν φτιαξει. Παραγγειλα προχθες μια ,ηρθε χθες παω να κανω bios Update με το 4018 ολοκληρωνεται μαυριζει η οθονη και μενει εκει... Το asus crash free bios δεν λειτουργησε ποτε!!! εφυγε πισω για αλλαγη... παιζει να ειμαι ο μεγαλυτερος γκαντεμης 2 αγορες σε ενα μηνα και οι δυο πηγαν για rma.... ριξτε μου κανα φτυσιμο ρε παιδια...

Με φλασάκι το έκανες? Η από windows? Πιστεύω να δοκιμασες να bootαρης με το δισκάκι που σου δίνει όταν έπαθε το κοκομπλοκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Με φλασάκι το έκανες? Η από windows? Πιστεύω να δοκιμασες να bootαρης με το δισκάκι που σου δίνει όταν έπαθε το κοκομπλοκ

Mε στικακι απο bios . Δοκιμασα και με το cd και με το στικακι ,αλλα τπτ  Αντε να δω τωρα ποτε θα μου στειλουν καινουρια. Θυμασαι αν τα sata καλωδια ηταν σε σακουλακι ,γτ εμενα ηταν χημα μεσα στο κουτι πραγμα που με παραξανεψε. Δεν εχει τυχει να ειναι χημα σε καμια αλλη μητρικη που εχω αγορασει. Και στην prime x370 pro ,και στην crosshair και στην asrock ab350m ηταν ολα σφραγισμενα.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Mε στικακι απο bios . Δοκιμασα και με το cd και με το στικακι ,αλλα τπτ  Αντε να δω τωρα ποτε θα μου στειλουν καινουρια. Θυμασαι αν τα sata καλωδια ηταν σε σακουλακι ,γτ εμενα ηταν χημα μεσα στο κουτι πραγμα που με παραξανεψε. Δεν εχει τυχει να ειναι χημα σε καμια αλλη μητρικη που εχω αγορασει. Και στην prime x370 pro ,και στην crosshair και στην asrock ab350m ηταν ολα σφραγισμενα.

Σε σακουλάκι είναι, δεν τα έχω ανοίξει ακόμα :P 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Qless είπε

Αυτή η ανοησία με το multitasking και ότι δεν φτάνουν 4 πυρήνες εγώ βαρεθεί να τη διαβάζω από άτομα που το μόνο multitasking που γνωρίζουν είναι πόσο γρήγορα θα απαντήσουν σε 100 threads στο insomnia, 

Το είχα ξαναποσταρει ορίστε 4 ΑΡΓΟΙ πυρήνες 10 ετιας σε μια πλατφόρμα παλαιά τι κάνουν...

1228015951_(2).png.16ba72f3b2110a3068dc0f0d9449b9b7.png

Για να εξηγήσω

40 tabs ανοικτά στο chrome..οκ αυτά δε φορτώνουν συνέχεια ταυτόχρονα όμως φορτώνουν

-Επιτηρηση εξωτερικού χώρου με ispy

-Aπομακρυσμενος έλεγχος με teamviewer

-Συμπιεση dvd σε mp4 με dvd converter

-περασμα vhs σε αρχείο mp4 με vhs to dvd converter

-zonealarm firewall και antivirus 

-dual view monitor

Και μιλάμε για επεξεργαστή xeon x5460  των 15€ στην στοκ συχνότητα του....με single core performance 80-100% υποδεέστερο από ένα π.χ σύγχρονο haswell ίδιας συχνότητας λειτουργίας σε πλατφόρμα με ddr2 εξωτερικό ελεγκτή μνήμης και η απόκριση του συστήματος είναι άμεση και σε αυτό βοηθά ένας ssd των 40€....

Τώρα αν σε εσάς δεν αρκεί ένας σύγχρονος   quad core και θέλετε 6 πυρήνες για τις ειδοποιήσεις του fb καλύτερα αφήστε τα pc και ασχοληθείτε με την μαγειρική μπορεί να έχετε καλύτερη τυχη

Τον x5460 τον βάλαμε να τρεξει ac unity και τα FPS πήγαιναν στα 15 16 συνέχεια με κάρτα 650ti. 15 ευρώ από Ali τον είχαμε πάρει. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, narta είπε

Οι ram είναι πανάκριβες άστο…

Ναι, είναι. Η πλάκα είναι ότι περιμέναν όλοι να βγουν φθηνές μητρικές με B360 και H310 για να πάρουν τους coffeelake και τώρα είναι ακριβοί αυτοί.

Δημοσ.
Στις 16/9/2018 στις 9:15 ΜΜ, tomzaribo21 είπε

Και περισσοτερο εχει ανεβει ,40 ευρω ανεβηκε στο πλαισιο μεσα σε 5 ωρες. Απλα μου κανει εντυπωση η περιορισμενη διαθεσιμοτητα του οπως και γενικα των I3 ,I5 σειρας 8xxx . Εχει στεγνωσει η αγορα ,ασχετως τιμης 😃.

κάτι λέει αυτό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε και ?

Ιντελάρα είναι αυτή ότι θέλει κάνει και το κάνει καλά και πάντα με επιτυχία , οι επεξεργαστές τις μοσχοπουλάνε ! κάνε ένα πείραμα, βάλε αγγελία μεταχειρισμένου 8400 και ενός 1700 amd και έλα πες μου μετά απο 2 μέρες πόσα μηνύματα έλαβες για το κάθε ένα.

Επεξ/σία από dimtsef
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, dimtsef είπε

ε και ?

Ιντελάρα είναι αυτή ότι θέλει κάνει και το κάνει καλά και πάντα με επιτυχία , οι επεξεργαστές τις μοσχοπουλάνε ! κάνε ένα πείραμα, βάλε αγγελία μεταχειρισμένου 8400 και ενός 1700 amd και έλα πες μου μετά απο 2 μέρες πόσα μηνύματα έλαβες για το κάθε ένα.

Αν το βάλω στο insomnia υπάρχει περίπτωση να έχω περισσότερα για τον 8400. Τέτοιο  promo που πέφτει ....

Αν το βάλω στο adslgr.com  όλα θα είναι για τον 1700.

Αν το βάλω στο thelab.gr  θα είναι μισά μισά ή λίγα παραπάνω για τον 1700.

Εδώ και τον Intel anniversary να βάλει με ένα 50€, θα βρεθει χαζός να τον αγοράσει ... Ναι αυτόν που πάσαραν κάποτε για budget gaming CPU και έχει κάτι χρόνια που δεν μπορεί να παίξει ούτε πασιέντζα.... 😂

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Εδώ και τον Intel anniversary να βάλει με ένα 50€, θα βρεθει χαζός να τον αγοράσει ... Ναι αυτόν που πάσαραν κάποτε για budget gaming CPU και έχει κάτι χρόνια που δεν μπορεί να παίξει ούτε πασιέντζα....

μάλλον είσαι άσχετος sorry !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...