Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tomzaribo21 είπε

Τώρα κάνω εγκατάσταση το Witcher 3 ( Πρώτη φορά θα το δω...τόσα έχω διαβάσει)

Καλοδουλευτο και καλο κολλημα. Υπεροχο παιχνιδι....

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, adtakhs είπε

Αυτή ? Είναι στα 75Hz αλλά έχει πολύ καλά σχόλια και είναι 2Κ ,32' , IPS, AMD FREE SYNC. .

211€ από το bestprice.gr

Damn έχει και αυτό gamma shift στις γωνίες όπως και το va ...😪

Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο παράπονό μου στο va. Το ghosting τις περισσότερες φορές δεν είναι τόσο ορατό αν έχεις το overdrive στο weak στο va. Συγκεκριμένες ιστοσελίδες με μαύρο φόντο και κίτρινα fonts μπορεί να το κάνουν εμφανές όμως. Γενικά είναι καλύτερο για τον μέσο χρήστη το ips, δε χρειάζεται καλιμπράρισμα και έχει υποφερτό color accuracy που είναι vital για πολλές εργασίες σε αντίθεση με το va που είναι κυρίως για ταινίες και games. Έχει επίσης την ίδια τιμή περίπου, λίγο μεγαλύτερο Brightness σε σχέση με το va και δεν είχε πολύ backlight bleeding, αν και αυτό είναι λαχείο στα ips. Στα μόνα που υστερεί σε σχέση με το va είναι το contrast κατά πολύ και ελάχιστα στο response time/input lag (λογικά και τα 2 λόγω ips vs va). Στο review δεν αναφέρει αν κράτησαν την glossy επιφάνεια όπως στο va, αλλά το πιο πιθανό ήταν ότι την κράτησαν γιατί δεν άλλαξαν το design. Όποτε όσοι έχετε θέμα με δαχτυλιές/αντανακλάσεις μακριά.

Δημοσ.

Νομίζω το έχουν κάνει πιο ματ. Κρίμα για το gamma shift, έλεγα να κάνω τράμπα στο IPS αλλά ΟΚ αν πάλι δεν μπορούμε να κάτσουμε δύο άτομα να δούμε κάτι χωρίς να αρχίσει να ασπρίζει και για τους δυο, να το βράσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...