Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, atheatos είπε

Ειναι η καλυτερη επιλογη για αυτά που ζηταει. Τέλος... o 2600

ισως ομως με τους zen2 τοσο κοντα πλεον να αξιζει η αναμονη εαν και εφοσον δεν υπαρχει παιχνιδι που να παιζω και που να εχει θεμα το παλιο cpu μου

• Moderators
Δημοσ.
Just now, panagiotis54 said:

ισως ομως με τους zen2 τοσο κοντα πλεον να αξιζει η αναμονη εαν και εφοσον δεν υπαρχει παιχνιδι που να παιζω και που να εχει θεμα το παλιο cpu μου

Πόσο κοντά; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;
Απέχουν τουλάχιστον μισό χρόνο 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α ναι? καταλαβα πως θα ειναι τελος του χρονου...μαλλον λαθος μου

εδω πχ λεει

" It’s great timing considering the impressive-looking AMD Ryzen 2 processors are set to launch next month, but the most interesting nugget of info came from Anderson’s claims about the architecture which is to follow – the AMD Zen 2 CPU design. "
link: https://www.pcgamesn.com/amd-zen-2-release-date-specs-performance

αλλα ναι οκ παρακατω λεει

But sampling definitely doesn’t mean release....
What it does lend credence to, however, is that we’ll be looking at a 2019 release for AMD’s Zen 2, and if they follow the current trend that would put it at a spring 2019 launch.

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

Το πολυ περιμενε δεν ειναι παντα καλο παντως.

Ειδες τι εγινε με την τιμη του 8400 που μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν στα 160ευρω.

Επισης απο το 2020-2021 αναμενουμε και τις επομενες ddr5 μνημες αρα αν ειναι να περιμενει καποιος μεχρι το 2019,μετα θα σου πει ας περιμενω μια και καλη να βγουν οι επομενοι επεξεργαστες πανω στις νεες μνημες.

Και με λιγα λογια εισαι μια ζωη στο περιμενε.

• Like 3
Δημοσ.

Τα πρωτα δειγματα γραφης των DDR5 βεβαια λενε για συχνοτητες 4000mhz+ και πολυ ψηλα ρολογια οποτε δεν θα υπαρχει και καμια τραγικη διαφορα με DDR4 τουλαχιστον στην αρχη.

Η αναμονη παντως που αξιζε σιγουρα ηταν απο Ryzen 1 series σε 2 series γιατι το value for money παρεμεινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

Φίλε μου για να στο ξεκαθαρίσω λίγο γιατί με αυτά που γράφονται μπερδεύεται το πραγμα, παρά ξεμπερδευεται .

Οι Intel είναι καλύτεροι  μόνο για εξειδικευμένες χρήσεις τώρα πια, βλέπε thunderbolt, lte ενσωματωμένη, very low tdp cpus,virtual machines hardware acceleration κτλ.

Σε όλα τα υπόλοιπα η Amd είναι καλύτερη ανεξάρτητου τιμής. Όποτε αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι εξειδικευμένο πας σε amd χωρίς δεύτερη κουβέντα και ξεχνάς αυτά που ήξερες στο παρελθόν. Τώρα πια έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ας τους άλλους να λένε. 

Ο φόβος για το μέλλον πάντα θα υπάρχει είτε σε amd είτε σε Intel. Δεν είναι future proof η Intel λόγω της καλού παρελθόντος.

Καταλαβαινω τον φόβο σου, αλλά δεν υπάρχει λόγος τώρα πια να ανησυχείς για την αγορά ενός amd επεξεργαστή.Περισσοτερο θα σου έλεγα να κοιτάξεις να προσέξεις ,τι μητρική να πάρεις για αυτόν ,παρά τον επεξεργαστή τον ίδιο. Εγώ δεν θα συμβιβαζομουνα με κάτι λιγότερο από x470. Όλα τα αλλά θα τα δεις στη πορεία.

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω atheatos δεν εχω κολληματα καθολου ως προς amd vs intel, παιρνω οτι συμφερει...φανμποησμο εχω προς το παρον στις καρτες αλλα και αυτο ελπιζω καποτε να ανατραπει...
τωρα εαν θα ηθελες να μου εξηγησεις λιγο γιατι δεν θα πηγαινες σε κατι λιγοτερο απο x470, για το πληθος των συχνοτητων των ram που υποστηριζει?
αρα μια Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming?

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

ευχαριστω atheatos δεν εχω κολληματα καθολου ως προς amd vs intel, παιρνω οτι συμφερει...φανμποησμο εχω προς το παρον στις καρτες αλλα και αυτο ελπιζω καποτε να ανατραπει...
τωρα εαν θα ηθελες να μου εξηγησεις λιγο γιατι δεν θα πηγαινες σε κατι λιγοτερο απο x470, για το πληθος των συχνοτητων των ram που υποστηριζει?
αρα μια Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming?

Και όχι μόνο. Η πλατφόρμα έχει επιτέλους δυνατότητες που είχε παλαιότερα η Intel . Με το store mi μπορείς να παίξεις με τους ssd και όσες περισσότερες θέσεις έχεις τόσο το καλύτερο. Επίσης οι επιλογές να κουμπώσεις κάρτες τις οποίες μπορεί να εκμεταλευτει ο επεξεργαστής και να δείξει την δύναμη του το θεωρώ άλλο ένα σημαντικό στοιχείο. Γενικά δίνει η x470 ,αυτό που κάνει την amd να είναι καλύτερη από την Intel. Επίσης είναι πιο future proof από τις μικρότερες μητρικές της amd.

Την συγκεκριμένη μητρική στον λινκ ,την έστησα για έναν φίλο και επειδή δεν είχε λεφτά της βάλαμε έναν 2200g πάνω και μπορώ να πω ότι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από άλλες ακριβότερες. Θα μπορούσα να του είχα φτιάξει κάτι πιο ισορροπημένο με φτηνότερη μητρική και ακριβότερο επεξεργαστή , αλλά επεξεργαστή στο μέλλον αλλάζεις εύκολοτερα και φτηνότερα μιας και η amd έχει πάρει φορά και θα βγάλει και άλλους. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ ικανοποιημένος και δεν τον ενόχλησε ο μικρος επεξεργαστής γιατί ξέρει τις προοπτικές και τις δυνατότητες που έχει για το μέλλον. Παρεπιπτόντως ο 2200g είναι αυτός που με έκανε να παραδεχτώ ότι η amd έχει πάει σε άλλο επίπεδο βλέποντας τον,ποσό γρήγορα δουλεύει. Και αυτό είναι μόνο η αρχή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pmav99 είπε

Link?

Εννοώ τα ενσωματωμένα γραφικά κάποιων Intel 

https://techzone.vmware.com/resource/deploying-hardware-accelerated-graphics-vmware-horizon-7

1 ώρα πριν, 50EuroUser είπε

Όχι πεταμένα λεφτά στο φιάσκο που λέγετε "Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming" με VRM ανάλογο σε board των 60€.

Σορρυ δεν το ήξερα. Είχα την εντύπωση ότι η προηγούμενη x370 είχε χάλια vrm. Νόμιζα ότι στην x470 τα βελτίωσαν . Μάλλον έκανα λάθος....μήπως έχεις κανένα λινκ?

ΥΓ. Με τα πολλά βρήκα το «φιάσκο» με το μάρκετινγκ το vrm. Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι είναι για πέταμα.Το διόρθωσε η Gigabyte. Ποτέ δεν μέτραγα σε μια μητρική τα phases γιατί δεν με ενδιαφέρει το overlock. Εξάλλου δεν είναι απαραίτητο ότι με τα περισσότερα phases δεν θα έχεις προβλήματα ,αν αυτά δεν είναι σωστά υλοποιημένα.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Όχι πεταμένα λεφτά στο φιάσκο που λέγετε "Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming" με VRM ανάλογο σε board των 60€.

για προτεινε κατι καλυτερο τοτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...