Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Και αυτό ακριβώς το συμπέρασμα θέλει το marketing department της Intel να βγάλεις. Ε, αφού έχει διαφορά με την 1080 Ti θα έχει και με την 1070. Και με την 1060 ίσως, γιατί όχι; 😛

Άλλωστε όπως όλοι ξέρουμε μια gpu 1080ti είναι ότι ποιο φυσικό για ανάλυση 1080.. 

Τι και αν το 95% των gamers παίζουν σε οθόνης των 60hz.

Τι και αν η πλειοψηφία των κατόχων gpu τεράτων παίζουν ήδη σε αναλύσεις 2Κ και πάνω. όπου και εκεί η κάρτα γραφικών είναι ο αδύναμος κρίκος... 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, adtakhs είπε

Ενα βασικο εδω ειναι οτι στον 2600x αν βαλεις ενα αλλο κουλερ της προκοπης θα εχεις απο 4150-4225mhz all core boost και οχι τα 3800Mhz του φιλου στο Video.

Και για του λογου το αληθες

787696684_.png.4cf74b186d41206b5436810d63c6e157.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

Καλά αυτά τα γενικά και αοριστα ότι οι Intel είναι καλύτεροι στα games είναι απλά ανέκδοτο. Ποιος Intel? Σε σχέση με ποιον  AMD? Σε ποιο game? Με ποια κάρτα? Με τι setup? Tι μνήμες? Αν συγκρίνουμε με 1080ti και 2080ti τότε να συγκρίνουμε και με bdie kits. Ε εκεί ο 2600 κάνει κομπολόι τον 8400 για παράδειγμα. 

Γενικά αυτή τη στιγμη, ακόμα και πριν την αύξηση τιμών των Intel είτε αγόραζες 8700k είτε AMD. Οποιαδηποτε άλλη επιλογή δεν έβγαζε / βγάζει νόημα, ανεξαρτήτως χρήσης, είτε gaming είτε  productivity είτε συνδυασμός. Αντε ίσως και κάναν 8600k να τον πας 5+ghz αποκλειστικά για χρήση cs go ας πούμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι και να λεμε ενας ειναι ο gaming king , τωρα εξαρταται τι θελει  και τι ψαχνει κανεις ,αλλα δεν μπορω να βλεπω καποιους να λενε στις αναβαθμισεις οταν ο αλλος τους λεει οτι εχει λεφτα μεχρι gtx 1060 να πληρωσει ο αλλος παραπανω και απο τον 2600x για να παρει 8400

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ενα βασικο εδω ειναι οτι στον 2600x αν βαλεις ενα αλλο κουλερ της προκοπης θα εχεις απο 4150-4225mhz all core boost και οχι τα 3800Mhz του φιλου στο Video.

Και για του λογου το αληθες

787696684_.png.4cf74b186d41206b5436810d63c6e157.png

Νομίζω στο video τα mhz είναι κλειδωμένα (στα 3.8) και στους 2 cpu. 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οτι και να λεμε ενας ειναι ο gaming king , τωρα εξαρταται τι θελει  και τι ψαχνει κανεις ,αλλα δεν μπορω να βλεπω καποιους να λενε στις αναβαθμισεις οταν ο αλλος τους λεει οτι εχει λεφτα μεχρι gtx 1060 να πληρωσει ο αλλος παραπανω και απο τον 2600x για να παρει 8400

ε καλά τώρα δεν νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα πληρώσει 240ε για 8400 την στιγμή που παίρνει τον r5 2600..  πολύ ανώτερο cpu και σε τιμή ονειρο  👌

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε

ε καλά τώρα δεν νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα πληρώσει 240ε για 8400 την στιγμή που παίρνει τον r5 2600..  πολύ ανώτερο cpu και σε τιμή ονειρο  👌

εύκολα και απο Πλαίσιο μαλιστα, πελάτης μου ανίδεος φυσικά.... τράβαγα τα μαλλιά μου όταν μου το είπε 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Νομίζω στο video τα mhz είναι κλειδωμένα (στα 3.8) και στους 2 cpu. 

Δεν νομιζω και βασικα αν το εχει κανει αυτο δεν εχει κανενα νοημα το review του.

Αν δεν κανω λαθος 3.8ghz εχει ο 8400 max turbo all core ,και 3800 ειναι του 2600x με pbo disabled.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

εύκολα και απο Πλαίσιο μαλιστα, πελάτης μου ανίδεος φυσικά.... τράβαγα τα μαλλιά μου όταν μου το είπε 

δεν λες καλά που δεν πηρε κάναν 7600 να σε αφήσει καραφλό... μονο 289,90 τον εχει το πλαισιο😂😂

Επεξ/σία από FORIS78
  • Moderators
Δημοσ.

Καλά εδώ στη δουλειά αγοράζουν ακόμα μηχανάκια με 6500 γιατί βαριούνται να πάρουν καινούρια προσφορά, τι να λέμε τώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

Και μενα φιλος μου περιμενει τον i5 8400 στα 190περιπου ευρω που τον προλαβε(οχι οτι σε αυτη την τιμη ειναι τρομερη προσφορα αλλα λεμε τωρα)και οταν του ειπα γιατι δεν κοιταζει σε ryzen 5 1600 να γλυτωσει και ενα 50ρικο να βαλει κανενα μεγαλυτερο ssd ή κα παρει καλυτερο κουτι μου απαντησε οτι θελει intel. 

Καποια στιγμη ανεξαρτητως του αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε με τις αγορες των αλλων πρεπει να μην ξεχναμε να σεβομαστε οτι αυτοι ειναι που πληρωνουν και προφανως και ας αγορασουν οτι θελουν.

Και για την 2080ti μπορει να πουμε οτι σαν καρτα δεν αξιζει τα χρηματα της την παρουσα στιγμη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν καποιος παει να την αγορασει θα τον κοροιδευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Παλια το Πλαισιο και το καθε Πλαισιο πουλαγε ετοιμα pc των 1100-1200ευρω με i7 μεσα και gtx 750 και 950 μεσα μην κολλατε σε τετοια πραγματα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και μενα φιλος μου περιμενει τον i5 8400 στα 190περιπου ευρω που τον προλαβε(οχι οτι σε αυτη την τιμη ειναι τρομερη προσφορα αλλα λεμε τωρα)και οταν του ειπα γιατι δεν κοιταζει σε ryzen 5 1600 να γλυτωσει και ενα 50ρικο να βαλει κανενα μεγαλυτερο ssd ή κα παρει καλυτερο κουτι μου απαντησε οτι θελει intel. 

Καποια στιγμη ανεξαρτητως του αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε με τις αγορες των αλλων πρεπει να μην ξεχναμε να σεβομαστε οτι αυτοι ειναι που πληρωνουν και προφανως και ας αγορασουν οτι θελουν.

Και για την 2080ti μπορει να πουμε οτι σαν καρτα δεν αξιζει τα χρηματα της την παρουσα στιγμη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν καποιος παει να την αγορασει θα τον κοροιδευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Παλια το Πλαισιο και το καθε Πλαισιο πουλαγε ετοιμα pc των 1100-1200ευρω με i7 μεσα και gtx 750 και 950 μεσα μην κολλατε σε τετοια πραγματα.

Η 2080ti δεν είναι δόκιμο παράδειγμα, αξίζει δεν αξίζει δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή στη κατηγορία επιδόσεων της..... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Η 2080ti δεν είναι δόκιμο παράδειγμα, αξίζει δεν αξίζει δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή στη κατηγορία επιδόσεων της..... 

Υπαρχει εναλλακτικη να αγορασεις(αν δεν εχεις ηδη)1080ti/2080(αναλογα τι θα βρεις σε καλη τιμη/υλοποιηση) και αναμονη για price drop την 2080ti ή για την επομενη γενια οπως κανει ο περισσοτερος κοσμος.

Και οι Titan πιο παλια ηταν οι δυνατοτερες καρτες της αγορας και κοστιζαν πανω απο 1000ρικο,δεν εβλεπα τον κοσμο να επεφτε με τα μουτρα να τις παρει ή να λεει οτι ''αξιζουν΄''τα λεφτα τους επειδη ειναι οι δυνατοτερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...