postfire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) φερε ηλεκτρολογο να τραβηξει μια νεα γραμμη ενισχυμενη 2.5αρια καλωδια και ασφαλεια 16Α ειναι λιγο βαβουρα αλλα θα ξεμπερδευεις Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από postfire
NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Οταν εχει πρόβλημα καποιο μηχάνημα δεν αλλάζουμε ασφάλειες για να δουλέψει με το ζορι, απλα φτιάχνουμε το μηχάνημα ή το πετάμε
mandal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κ εγώ με διάφορα pc με δυο διαφορετικά τροφοδοτικά 850W σε σπίτι του 1970 ( ο πίνακας είχε αλλαχτεί το 2008 περίπου). to ένα 8ετίας και ένα καινούριο του κουτιού. Υποθέτω πως όταν είναι εκτός πρίζας οι πυκνωτές τους αποφορτίζονται και μόλις συνδεθούν 9 στις 10 φορές θα ρίξουν το διακοπτάκι του δωματίου στον πίνακα. Δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα του υπολογιστή αλλά καλό θα είναι να ελεγχθεί η εγκατάσταση απο ηλεκτρολόγο Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από mandal διορθωση
panosdvvc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 παιδιά εγώ έβαλα Ασφάλεια 10C Δεν πήρε πάνω από 15 λεπτά και είναι κομπλέ! 20 ευρω έδωσα! Μόλις τώρα, panosdvvc είπε παιδιά εγώ έβαλα Ασφάλεια 10C Δεν πήρε πάνω από 15 λεπτά και είναι κομπλέ! 20 ευρω έδωσα! το βγάζω το βάζω στην πριζα οσες φορες γουσταρω δεν πέφτει τίποτα μετά την αλλαγή σε 10C
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα