Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Choulio είπε

Δε με ενδιαφέρει αν ειναι αλλα ενας πραγμαικος hater δεν θα αφηνε ποτε να θωρηθει οτι ειναι. Δεν αναφερομαι σε σενα βλεπω οτι οι αποψεις σου ειναι αποψεις και δεν ειναι κραξιμο χωρις ορια. Γενικο ειναι αυτο που λεω. Απο την άλλη για να εδραιωθείς ως status symbol δεν πρεπει να εχεις πάλι καλο προιόν. Ή ας το πω αλλιως ενα κακο προιόν θα γινόταν status symbol; (Δεν θεωρω οτι ειναι status symbol εκτος Ελλαδας)

Μα εγώ λέω ότι είναι καλό προϊόν. Από τα καλύτερα. Πολλές φορές θα μες δεις να παίρνω το μέρος την Apple. Αυτό που δεν μπορώ είναι όταν το συγκρίνουν με αξιόλογα κινητά και λένε υπερβολές του στυλ, είναι fiataki με Ferrari, ενώ σε καμία περίπτωση η διαφορά δεν είναι τόσο χαοτική. Και αυτό γίνεται γιατί προσπαθούν να δικαιολογήσουν την χαοτική διαφορά στην τιμή. 300 δις αποθεματικό δεν κάνεις με vfm τηλ. Πώς να το κάνουμε; Και αυτό που θέλω να πω είναι ότι η τιμή του έχει πάει στο θεό γιατί με τα χρόνια έγινε status symbol. Δηλαδή τώρα κοστίζει τόσο γιατί είναι status symbol, αλλά για να φτάσει να γίνει status symbol ήταν και ένα καλό τηλ. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι τώρα κοστίζει τόσο γιατί είναι ένα απλά ένα καλό τηλ. Αν δεν είχε γίνει status symbol, τότε 100% θα το πουλούσε πολύ πιο χαμηλά, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο τηλέφωνο και λειτουργικό.

8 ώρες πριν, billdanos είπε

Η xiaomi δεν είχε κανένα πρόβλημα γιατί και γω αν έδινα 200-300 ευρώ δεν θα είχα τρελές απαιτήσεις από τη συσκευή και δεν θα το έκανα και τόσο θέμα με κάθε ατέλεια που θα εντόπιζα.

Ένας που αγοράζει low cost συσκευές, δεν τις αγοράζει για να τις κρατήσει για χρόνια, ούτε περιμένει υποστήριξη για καιρό για το κάθε μοντέλο και ούτε και είναι ψείρας με τις όποιες ατέλειες εντοπίζει... 

:)

Όπως έχω ξαναπεί, τα "βάζω" με αυτούς που συγκρίνουν άμεσα low cost συσκευές με άλλες πολύ πιο ακριβές. Εγώ ο ίδιος μίλησα για value for money στα xiaomi και μάλιστα είναι η Νο 1 επιλογή όταν θέλω να αγοράσω ένα low cost android και ταυτόχρονα αξιόπιστο τηλέφωνο για normal χρήση. 

Οπότε ο σκόπος της ακριβής συσκευής να μην έχει ατέλειες, απέτυχε. Όσον αφορά τις συγκρίσεις, δες τι γραφω ακριβώς από πάνω.

8 ώρες πριν, billdanos είπε

Μήπως γιατί έχω κι εγώ? Και γιατί ταυτόχρονα σεττάρω αρκετά και παρέχω support σε άλλους χρήστες? 

Και αφού κάνεις όλα αυτά, συνεχίζεις να επιμένεις ότι το miui είναι stock android με μερικά πραγματάκια πραπάνω;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Μα εγώ λέω ότι είναι καλό προϊόν. Από τα καλύτερα. Πολλές φορές θα μες δεις να παίρνω το μέρος την Apple. Αυτό που δεν μπορώ είναι όταν το συγκρίνουν με αξιόλογα κινητά και λένε υπερβολές του στυλ, είναι fiataki με Ferrari, ενώ σε καμία περίπτωση η διαφορά δεν είναι τόσο χαοτική. Και αυτό γίνεται γιατί προσπαθούν να δικαιολογήσουν την χαοτική διαφορά στην τιμή. 300 δις αποθεματικό δεν κάνεις με vfm τηλ. Πώς να το κάνουμε; Και αυτό που θέλω να πω είναι ότι η τιμή του έχει πάει στο θεό γιατί με τα χρόνια έγινε status symbol. Δηλαδή τώρα κοστίζει τόσο γιατί είναι status symbol, αλλά για να φτάσει να γίνει status symbol ήταν και ένα καλό τηλ. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι τώρα κοστίζει τόσο γιατί είναι ένα απλά ένα καλό τηλ. Αν δεν είχε γίνει status symbol, τότε 100% θα το πουλούσε πολύ πιο χαμηλά, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο τηλέφωνο και λειτουργικό.

Οπότε ο σκόπος της ακριβής συσκευής να μην έχει ατέλειες, απέτυχε. Όσον αφορά τις συγκρίσεις, δες τι γραφω ακριβώς από πάνω.

Και αφού κάνεις όλα αυτά, συνεχίζεις να επιμένεις ότι το miui είναι stock android με μερικά πραγματάκια πραπάνω;

Σε ολα συμφωνω μαζι σου. Εσύ δεν καταλαβα που διαφωνείς με το αρχικο μήνυμα μου.

11 χρόνια καμια εταιρια δεν γινεται να πουλάει χωρις να έχει καλο προιον. Οταν καταλαβεις οτι έχει παρα πολυ καλο προιόν τότε έλα να συζητησουμε για τις παρα πολυ υψηλες τιμες αν θες. Δεν θα μπορουσε να ανεβασει εκει πανω τις τιμες αν δεν είχε καλο προιον. Δεν θα αγοραζε κανεις. Οχι μετα απο 11 χρονια. Μειωση πωλησεων εσύ βλέπεις. Ψαξτο λιγο να δεις..

•  
Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Choulio είπε

Σε ολα συμφωνω μαζι σου. Εσύ δεν καταλαβα που διαφωνείς με το αρχικο μήνυμα μου.

•  

Απλά στο μήνυμά σου φαίνεται σαν να αξίζει η υπερβολική τιμή του. Δεν ξέρω αν κατάλαβα λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Απλά στο μήνυμά σου φαίνεται σαν να αξίζει η υπερβολική τιμή του. Δεν ξέρω αν κατάλαβα λάθος.

Φυσικα καταλαβες λαθος. Εγραψα οταν καταλαβει οτι εχει πολυ καλο προιον να ερθει να συζητησουμε τις παρα πολυ υψηλες τιμες

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Choulio είπε

Φυσικα καταλαβες λαθος. Εγραψα οταν καταλαβει οτι εχει πολυ καλο προιον να ερθει να συζητησουμε της παρα πολυ υψηλες τιμες

Είτε το καταλάβει είτε όχι, οι τιμές είναι υψηλές. Γιατί είναι προϋπόθεση; Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα. Ίσως για αυτό μπερδεύτηκα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Είτε το καταλάβει είτε όχι, οι τιμές είναι υψηλές. Γιατί είναι προϋπόθεση; Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα. Ίσως για αυτό μπερδεύτηκα.

Κάποιοι μπερδέυουν το "οι τιμές είναι υψηλές" με το "τα προιόντα της ειναι σκουπίδια"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/9/2018 στις 12:28 ΠΜ, gnsX είπε

Έτσι κάνουν οι εταιρείες που προσπαθούν να μεγαλώσουν.

Θα σου πω μια ιστορία, σαν την ακούσεις θα γελάς ειρωνικαααα.

Μία από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη του χώρου, τα παλιάαααα παλιάαααα χρόνια κάπου εκεί στο δάσος, είχε σαν πρότυπο τη SONY.

Τότε που λες,ο ιδιοκτήτης αυτής είχε φάει τρελό κόλλημα, καθώς του φαίνονταν τα SONY VAIO τα ωραιότερα,κομψοτερα και καλύτερα μηχανήματα που είχε δει.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να φτιάξει έκδοση του λειτουργικού του συστήματος η οποία έτρεχε σε SONY VAIO!

Αλλά οι καιροί δεν ήταν σωστοί και δεν προχώρησε ο γάμος. Αλλά ο έρωτας παρέμεινε, και είδαμε πολλά πολλά μηχανήματα που έβγαλε ο ιδιοκτήτης που έμοιαζαν πααααρα πολυ με τα SONY VAIO, απ το πληκτρολόγιο μέχρι το σασί φτανανε οι ομοιότητες.

Τα χρόνια πέρασαν όμως και ο έρωτας ξεχάστηκε, η εταιρεία απέκτησε ένα fan base που όμοιο του δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος.

Αυτό το fan base τα έβλεπε όλα μαγικά. Κρατούσε λάθος το τηλέφωνο, χειροκροτούσε όταν άκουγε,super retina, liquid retina, 100€ extra ο ταχυφορτιστης αλλά καλά κάνει γιατί χαλάει η μπαταρία κ άλλα πολλά πολλά... Επίσης αυτό το fan base έβλεπε όλους τους άλλους να αντιγράφουν την αγαπημένη τους εταιρεία, ακόμα και όταν έβγαζε χαρακτηριστικά 2 χρόνια μετά λέγανε τα ίδια, ξεχνώντας την πορεία της μέχρι τώρα και τον Sony τον VAIO, τον μεγαλο έρωτα.... Αν τους ρωτήσεις σήμερα, πιστεύουν ότι ο SONY o VAIO τους έχει αντιγράψει,ναι αλήθεια αυτό πιστεύουν! 

Αλλά δεν πειράζει, ο ιδιοκτήτης δεν ζει πια, στη θέση του είναι ο emoji master, το fan base θα γίνει ακόμη χειρότερο και η ζωή προχωρήσει. Ζήτω η liquid retina, η Louis των κινητών,η Φερράρι των smartphones, το βρακί του Superman! 

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερααα

Πςςςςςς, ποιος Μάικ φασολακης να ουμ

Μιλάς για μια περίπτωση.... Μιλάω για πάρα πολλές.... Δεν προλαβαίνει να βγάλει κάτι η apple και τσουπ όλοι από πίσω να βγαλουν κάτι ίδιο. Ακόμα και μ@λ@κια να βγάλει την αντιγραφουν....

Επεξ/σία από goregr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...