Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iPhone και Xiaomi ο τέλειος συνδυασμός για ατέλειωτες σελίδες με σχόλια. Κάποτε ήταν iPhone vs Samsung...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, maxx71 είπε

παρολο που δεν εχω πια μηλο... πιο χαζος πεθαινεις, αντι να αγορασεις μια φερραρι σου δινω ενα ντατσουν με πατατες και εναν γυφτο για οδηγο να σε κανει βολτες

Πιο χαζός πεθαίνεις όταν κάνεις τόσο άστοχη παρομοίωση. Έλεος! Συγκρίνεις την μέρα με την νύχτα και το συνδέεις με τα παραπάνω bundle ενώ τα προϊόντα ΔΕΝ έχουν τέτοια διαφορά σε καμία περίπτωση. Το Datsun με την Ferrari είναι τόσο μακριά όσο το iPhone και το Mi8??? 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, cp5120 είπε

iPhone και Xiaomi ο τέλειος συνδυασμός για ατέλειωτες σελίδες με σχόλια. Κάποτε ήταν iPhone vs Samsung...

Πλέον η Samsung πουλάει ακριβά, οπότε ούτε οι μεν μπορούν να παίξουν το "όσα δε φτάνει η αλεπού" ούτε οι δε το "θύματα, πρόβατα αγοράζετε ακριβά κινητά"

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες από τις "ναυαρχίδες" της μπορεί να παράγει η xiaomi κάθε χρόνο? 

Δημοσ.
Στις 17/9/2018 στις 4:16 ΜΜ, billdanos είπε

Αγοράζω xiaomi για αδέρφια κλπ αλλά γνωρίζοντας πολύ καλά τι αγοράζω για το συγκεκριμένο budget. Δεν γίνεται να τα συγκρίνω με ένα iphone σε καμία περίπτωση... 

Οταν καταφερει το iphone x των 1200 ευρω να ξεπερασει σε ταχυτητα το παρακατω στα 260 πες μου ετσι. Γιατι νομιζετε επειδη κατι ειναι πανακριβο ειναι και αναλογη η πραγματικη του αξια. Αλλα ειπαμε δεν φταιει η apple βρισκει και τα κανει.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Arkin said:

Οταν καταφερει το iphone x των 1200 ευρω να ξεπερασει σε ταχυτητα το παρακατω στα 260 πες μου ετσι. Γιατι νομιζετε επειδη κατι ειναι πανακριβο ειναι και αναλογη η πραγματικη του αξια. Αλλα ειπαμε δεν φταιει η apple βρισκει και τα κανει.

Κάθε φορά που ποστάρεις ένα pocophone, κάπου στον κόσμο πεθαίνει ένα μικρό και ανυπεράσπιστο γατάκι.

Όταν μάλιστα το συγκρίνεις και με το Χ, μαζί με το γατάκι πεθαίνουν και τα αδερφάκια του και οι γονείς του... :(

577592_cute-lovely-kitten-pet-animal-ima

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, gnsX είπε

Το παρμπρίζ της Ferrari liquid retina, ή αυτά τα απλά που βάζουν κι οι άλλοι;

καλα και το μηλο πολυ κοροιδια ετσι; super retina ΄λεει χαχα τους δουλευει η Sammy μουφα τους εδωσε τους "τσαμπατζηδες"

1 ώρα πριν, Rzarector είπε

Πιο χαζός πεθαίνεις όταν κάνεις τόσο άστοχη παρομοίωση. Έλεος! Συγκρίνεις την μέρα με την νύχτα και το συνδέεις με τα παραπάνω bundle ενώ τα προϊόντα ΔΕΝ έχουν τέτοια διαφορά σε καμία περίπτωση. Το Datsun με την Ferrari είναι τόσο μακριά όσο το iPhone και το Mi8??? 

το πηγες λιγο προσωπικα ενω μιλαμε ελευθερα και δεχομαστε πειραγματα εγω τουλαχιστον οποτε στο επιστρεφω

Επεξ/σία από maxx71
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, maxx71 είπε

το πηγες λιγο προσωπικα ενω μιλαμε ελευθερα και δεχομαστε πειραγματα εγω τουλαχιστον οποτε στο επιστρεφω

Εσύ είπες "πιο χαζός πεθαίνεις", εγώ στο επέστρεψα. Μιλάμε ελεύθερα δεν σημαίνει μιλάμε χωρίς λογική. "Πειράγματα" μέσω γραπτού λόγου, εντός δημόσιου φόρουμ, και μεταξύ αγνώστων... μάλιστα... είχες κάποτε Apple είπες ε? 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κάθε φορά που ποστάρεις ένα pocophone, κάπου στον κόσμο πεθαίνει ένα μικρό και ανυπεράσπιστο γατάκι.

Όταν μάλιστα το συγκρίνεις και με το Χ, μαζί με το γατάκι πεθαίνουν και τα αδερφάκια του και οι γονείς του... :(

577592_cute-lovely-kitten-pet-animal-ima

Δεν περιμενα και καλυτερη απαντηση ως συνηθως οταν δεν εχουμε τι να πουμε αρχιζουμε τις χαζομαρες.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

Δεν περιμενα και καλυτερη απαντηση ως συνηθως οταν δεν εχουμε τι να πουμε αρχιζουμε τις χαζομαρες.

Εσυ τις άρχισες! :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Rzarector είπε

Εσύ είπες "πιο χαζός πεθαίνεις", εγώ στο επέστρεψα. Μιλάμε ελεύθερα δεν σημαίνει μιλάμε χωρίς λογική. "Πειράγματα" μέσω γραπτού λόγου, εντός δημόσιου φόρουμ, και μεταξύ αγνώστων... μάλιστα... είχες κάποτε Apple είπες ε? 

ειπα γενικα οχι ειδικα ναι ειχα απο το 3gs μεχρι το Χ256 πιο μουφα τερματιζει το κοντερ ειδικα με το XS max μιλαμε το γελιο της αρκουδας με καμερα απο τα παλια απο το κομμενο Χ κλαιω με λυγμους κλαψ λυγμ, μονο με το S9 plus μπορω να δουλεψω εξ αλλου ολα ειναι google το ios δεν εχει κατι δικο του η κλεμμενο ειναι η δε δουλευει σωστα η ειναι καλο αλλα λιγο, περιμενω να κανει καποια στιγμη η Sammy δικο της λειτουργικο αν και αυτο που εχει και το παρατησε προς στιγμην παλι ψιλοαπατη ειναι οποτε καλα ειμαστε εδω εκτος αν βγει κανα Pixel δυνατο και το συζηταμε ξανα HTC ειναι θαρρω ε

Επεξ/σία από maxx71
Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Εσυ τις άρχισες! :) 

Εγώ παρέθεσα δεδομένα και αυτά που γνμωριζουμε μέχρι στιγμής. Καλά τα νούμερα στα benches αλλά αν σε real life δεν ισχύουν τι να το κάνω. 

Δημοσ.
Στις 16/9/2018 στις 7:51 ΜΜ, lazlo1992 είπε

Νταξ λίγο άστοχο αυτο που ειπες γιατι πέραν οτι η apple βγαζει τα trends στα design συσκευών. Αρκετες συσκευές της xiaomi ειναι επηρεασμένες απο την apple.

Τελος παντων η apple βγαζει τρομερά προϊόντα, αλλα παράλληλα επειδή εχουν καταντισει οι συσκευές της προϊόν status και life style εχουμε φτάσει εδω που ημαστε.

Όχι αρκετές συσκευές. Σχεδόν όλες οι συσκευές της xiaomi  κλέβουν από την apple. Ακόμα και το miui είναι προσπάθεια αντιγραφής του ios. Εξάλλου έχει παραδεχθεί δημόσια ο ceo της xiaomi ότι έχει πρότυπο την apple.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...