Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχως οι Κινέζοι δεν εχουν όραμα και σε θέματα ονομάτων και μάρκετινγκ ειναι για γελια αλλιως θα ηταν διαφορετικά τα πραγματα ... άκου poco

• Sad 1
  • Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, fsbmaniac said:

Ευτυχως οι Κινέζοι δεν εχουν όραμα και σε θέματα ονομάτων και μάρκετινγκ ειναι για γελια αλλιως θα ηταν διαφορετικά τα πραγματα ... άκου poco

Θα μπορούσε να είναι και χειρότερο. πχ iFone! 😛 

Δημοσ.

1. Πόσο χρόνο έχετε

2. Πόσες μετοχές έχετε

3. Μπήκα μόνο να τονίσω πως η αντιγραφή είναι η μαμά του ανταγωνισμού και ο ανταγωνισμός είναι η μαμά του VFM.

Συμπερασματικά, η αντιγραφή είναι η γιαγιά του VFM μπορεί το τάδεφον να είναι καλύτερο από το δείναφον, αλλά πρέπει να 'χεις λίγο πουρί στις εσοχές αν ο μόνος λόγος που το αγοράζεις είναι επειδή το κόστος του είναι απαγορευτικό για κάποιον άλλο. Ακόμα και αν αγνοείς και εσύ ο ίδιος πως αυτό είναι το κίνητρό σου!

Κατά τα άλλα αλήθεια άκουγα φήμες για Apple VS Samsung και AMD VS Intel στα άλλα subfora, αλλά εδώ βλέπω ανθρώπους με μυαλό να γίνονται Τράκης όταν βλέπει τον Σπανούλη να σκοράρει.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Lucifer said:

1. Πόσο χρόνο έχετε

2. Πόσες μετοχές έχετε

3. Μπήκα μόνο να τονίσω πως η αντιγραφή είναι η μαμά του ανταγωνισμού και ο ανταγωνισμός είναι η μαμά του VFM.

Συμπερασματικά, η αντιγραφή είναι η γιαγιά του VFM μπορεί το τάδεφον να είναι καλύτερο από το δείναφον, αλλά πρέπει να 'χεις λίγο πουρί στις εσοχές αν ο μόνος λόγος που το αγοράζεις είναι επειδή το κόστος του είναι απαγορευτικό για κάποιον άλλο. Ακόμα και αν αγνοείς και εσύ ο ίδιος πως αυτό είναι το κίνητρό σου!

Κατά τα άλλα αλήθεια άκουγα φήμες για Apple VS Samsung και AMD VS Intel στα άλλα subfora, αλλά εδώ βλέπω ανθρώπους με μυαλό να γίνονται Τράκης όταν βλέπει τον Σπανούλη να σκοράρει.

ΖΕΙ! 😛 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Lucifer είπε

1. Πόσο χρόνο έχετε

2. Πόσες μετοχές έχετε

Η αντιγραφη ειναι η γιαγια του VFM αχαχαχαχαχα

@Retromaniac Σαν marketing δεν ειναι κακο. Τουλαχιστον όχι βραχυπροθεσμα. Μια χαρα διαφημιστικα θα πιασει και θα πουλησει. Επισης θα δωσει και το μήνυμα που θελει να δωσει γι` τις τιμες. Αλλα όταν λέει ο @CheOnWeb ότι ειναι κακο marketing νομιζω εννοει οτι δεν ειναι το καλυτερο για το brand της. Οπως και να το κάνεις όσο και να ξερουμε τουλαχιστον εμεις εδώ οτι τα Xiaomi είναι ποιοτικά το να λες με τα ιδια λεφτα στην Xiaomi παίρνω 3πλάσια προιόντα δείχνει οτι σαν μάρκα ειναι φθηνότερη. Και στο μυαλό των περισσοτέρων το ακριβότερο ειναι και καλύτερο. Τωρα αν αυτό ισχυει πάντα προφανώς και όχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, stefanosxaris10 said:

εχω iphone και εχω ενα θεματακι με την αυτοματη διωρθωση και δεν προσεξα τη εγραψε αυτην τη φορα . ηθελα να πω apple περιμενουμαι την κινηση σου 

Έχεις, όντως. 😃

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

οταν λεω οτι εχω ενα θεματακι ενοω οτι θελω να γραψω μια λεξει αλλα τη γραφω λαθος και το iphone νομιζει οτι θελω να πω κατι αλλο και ετσι την διωρθωνει στην κοντιντερη λεξει που βρισκει, δεν εχει χαλασει απλα ειχα σηνηθησει στο android και τωρα δησκολευομαι να προσαρμοστω ( δεν τα γραφω αυτα με το iphone για υτο ειναι τοσο ανορθογραφα)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα hardware η τιμή.Ειναι θέμα software (os εν προκειμένω)Νομίζω μακράν πιο σταθερό και με λιγότερη κατανάλωση πόρων το iPhone από τα android κινητά.Overpriced σίγουρα αλλά πληρώνεις κυρίως το os και μετά το μήλο (σαν μήλο)...

Για να μην παρεξηγηθω....είμαι κάτοχος Kodak ektra και όχι iPhone.

Δημοσ.

η διαφορα πλεον δεν ειναι ουτε στο OS..Η apple έχει καταφέρει και πουλάει hype.,,για αυτο και οι τιμες αυτες...ουτε η ποιοτητα ουτε η εμπειρια χρησης δικαιωλογει τετοιες τιμες..οπως και με την samsung που προσπαθει να αντιγραψει αυτο το πραγμα..οπως και στα αυτοκινητα..μια bentley δεν ειναι πιο γρηγορη απο μια ferrari ,ουτε πιο ασφαλης κτλ..ειναι ομωε bentley...αυτο πληρωνεις,,,εχει αλλο target group και αυτο η apple το εχει κερδισει...δεν την ενδιαφερει αν ο Μητσος που βγαζει 500 ευρω σαν σερβιτορος δεν φαει για 5 μηνες να το παρει..δεν την ενδιαφερει τι θα παρει ο Μητσος...κατα την γνωμη μου καλα κανει..ο  καταναλωτης ειναι το προβλημα..Σαν την Μυκονο..ΤΟ nammos δεν εχει αναγκη την τον Μητσο και τηξν Μαρια..αν μπορουσε θα τους εδιωχνε κιολας...Τον αραβα θελει και τον Αμερικανο λεφτα...τωρα αν ολοι στην προσπαθεια τους να περασουν μια εικονα οτι ειναι καποιοι πανε και δινουν ποσα λεφτα για ενα check in στο namos,μια φωτογραφια απο iphone ή να φαινεται το μηλο πανω στο τραπεζι  δεν φταιει καμια εταιρεια αλλα το ξερο μας το κεφαλι...Για να δουμε και τους λογους της κρισης και να σταματησουμε να φταινε για ολα οι πολιτικοι και οι αλλοι...

• Like 1
Δημοσ.

παρολο που δεν εχω πια μηλο... πιο χαζος πεθαινεις, αντι να αγορασεις μια φερραρι σου δινω ενα ντατσουν με πατατες και εναν γυφτο για οδηγο να σε κανει βολτες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, maxx71 είπε

παρολο που δεν εχω πια μηλο... πιο χαζος πεθαινεις, αντι να αγορασεις μια φερραρι σου δινω ενα ντατσουν με πατατες και εναν γυφτο για οδηγο να σε κανει βολτες

Το παρμπρίζ της Ferrari liquid retina, ή αυτά τα απλά που βάζουν κι οι άλλοι;

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ.

Ρε παιδιά μπήκα και γω να δω τις κόπιες των macbook της Xiaomαρας και έχουνε λέει 950Ε, καμιά 150αριά ευρώ δηλαδή πιο κάτω από τα γνήσια.. Ναι, για τα ίδια χαρακτηριστικά. Καλά ρε Xiaomάρα εκεί πώς σου ξέφυγε και δεν είσαι value for money, να δίνει υπολογιστάρες με 500Ε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...