Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καλύτερο τρολαρισμα μπας και ξυπνήσουν μερικοί. Μπορεί να μην είναι τα καλύτερα αλλά για τα λεφτά τους προσφέρουν πολλά

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ignome4 είπε

Τ0 θέμα μας είναι το ποσοτικό ή το ποιοτικό; γιατί οκ αν είναι έτσι και τα discount σουπερμάρκετ πουλάνε χαβιάρι με 1,90

Τα κινητά τις είναι πολύ τίμια και το λάπτοπ ειναι απλά υπέροχο. Εχω χρησιμοποιήσει macbook και έχω να πω ότι το xiaomi mi air 13 είναι από τις καλύτερες επιλογές windows laptop και η εμπειρία μου σχεδόν εξίσου καλή με ένα mac.

Υ.Γ.1 Τις αλλες συσκευές τις δεν τις έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω

Υ.Γ.2  Πριν σχολιάσετε κάτι για ένα προιόν καλό θα ήταν να κάνετε μια 'ερευνα, να δείτε κανένα review ή να το έχετε χρησιμοποιήσει τουλάχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NorgeMan είπε

Η εκπομπή SAR είναι αρκετά χαμηλότερη από τα όρια που θέτει η ΕΕ.
Εαν πήγες λόγω τηλεφώνου στο νοσοκομείο μπορείς να πας δικαστικώς την εταιρεία, με τα παραστατικά και τις γνωματεύσεις.

Νομίζω ότι το όριο είναι στα 2W  και το mi a1 που είχα πάρει (θύμα του value for money) ήταν κοντά στο 1.8 κάπου εκεί, το θέμα ήταν ότι μου έψηνε το εγκέφαλο 

Μου το είχαν πει αρκετοί αλλά πέρα απ όλα τα αλλά οι εταιρείες ξέρουν καλά τα ναι μεν αλλά 

23 λεπτά πριν, Αντικειμενικός είπε

Όπως και να το δεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

badboypiss.jpg.35f375ed1dc81668044e3cfa1cf195e1.jpg

όταν πιάσω δουλειά στην Apple , θα σου δείξω εγώ θα δεις τι έχεις να πάθεις! 😜

7 λεπτά πριν, kostasr500 είπε

Τα κινητά τις είναι πολύ τίμια και το λάπτοπ ειναι απλά υπέροχο. Εχω χρησιμοποιήσει macbook και έχω να πω ότι το xiaomi mi air 13 είναι από τις καλύτερες επιλογές windows laptop και η εμπειρία μου σχεδόν εξίσου καλή με ένα mac.

Υ.Γ.1 Τις αλλες συσκευές τις δεν τις έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω

Υ.Γ.2  Πριν σχολιάσετε κάτι για ένα προιόν καλό θα ήταν να κάνετε μια 'ερευνα, να δείτε κανένα review ή να το έχετε χρησιμοποιήσει τουλάχιστον.

Έχω χρησιμοποιήσει  , δεν λέω ότι είναι απόλυτα κακά και ούτε υποστηρίζω την apple, απλά αυτό το value for money δεν ξέρω αν κοροϊδεύει περισσότερο από την apple 

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.
38 minutes ago, Arkin said:

Η xiaomi πουλάει φθηνά και κορυφαία προϊόντα. Αν αυτό δεν σημαίνει σεβασμός δεν ξέρω τι σημαίνει. 

Η xiaomi ακολουθεί μια εμπορική πολιτική απ’ τις πολλές που ακολουθούν οι εταιρείες κατά καιρούς. Τη δεδομένη στιγμή μπορεί να είναι σε όφελος των καταναλωτών που χρειάζονταν ένα τέτοιο πακέτο αλλά δεν θα είναι γι’ αυτούς που θα το πάρουν γιατί «είναι ευκαιρία». Το πια θα είναι τα αποτελέσματα θα το δούμε, εγώ εκτίμησα ότι δεν είναι καλό marketing γιατί μειώνει το κύρος τής εταιρείας. Το τι πωλήσεις θα κάνει θα δούμε αλλά δεν πιστεύω σε καμμία περίπτωση να παρασύρει την αγορά ούτε ότι θα παίξει μπάλα μόνη της. Σε όλα αυτά δεν μου κολλάει πουθενά η λέξη σεβασμός, πιστεύω ότι ξεφτιλίζει την έννοια τής λέξης. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Ακριβώς. Το marketing έχει σκοπό να οφελήσει την εταιρεία, όχι να αγοράζεις εσύ φθηνά. Απ’ όσα ξέρω, αυτό καταλαβαίνω.

(Όσο-όσο, εννοώ την τακτική, όχι τις τιμές). 

Το marketing έχει σκοπό να ανεβάσει τις πωλήσεις. Αν το κάνεις με χαμηλές τιμές και ποιοτικά προϊόντα, ωφελείται και ο καταναλωτής. Η εταιρεία απλά έχει μικρότερο κέρδος ανά συσκευή αλλά αυξάνει το μερίδιο στην αγορά και έτσι συνολικά έχει περισσότερα κέρδη από το να πουλούσε ακριβά σε λίγους. Είναι μια τακτική, με λίγα λόγια, για να βγάλει και λεφτά και να αυξήσει το μερίδιό της. Που το βλέπεις το χάλια μάρκετινγκ εσύ θα ήθελα να ξέρω...

11 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Η xiaomi ακολουθεί μια εμπορική πολιτική απ’ τις πολλές που ακολουθούν οι εταιρείες κατά καιρούς. Τη δεδομένη στιγμή μπορεί να είναι σε όφελος των καταναλωτών που χρειάζονταν ένα τέτοιο πακέτο αλλά δεν θα είναι γι’ αυτούς που θα το πάρουν γιατί «είναι ευκαιρία». Το πια θα είναι τα αποτελέσματα θα το δούμε, εγώ εκτίμησα ότι δεν είναι καλό marketing γιατί μειώνει το κύρος τής εταιρείας. Το τι πωλήσεις θα κάνει θα δούμε αλλά δεν πιστεύω σε καμμία περίπτωση να παρασύρει την αγορά ούτε ότι θα παίξει μπάλα μόνη της. Σε όλα αυτά δεν μου κολλάει πουθενά η λέξη σεβασμός, πιστεύω ότι ξεφτιλίζει την έννοια τής λέξης. 

Πως μειώνει το κύρος της εταιρείας. Μπορείς να μου εξηγήσεις; Και γιατί δεν σέβεται το καταναλωτή, όταν πουλάει ποιοτικά προϊόντα, τα υποστηρίζει, πουλάει λίγο πάνω από το κόστος;

Δηλαδή η apple που κάνει το ίδιο απλά με τεράστιο περιθώριο κέρδους τον σέβεται; Δηλαδή πραγματικά υπάρχει τεράστιο πρόβλημα λογικής εδώ....

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Με ξένιζε και με ξενίζει να προσπαθεί κάποιος να πετύχει βασιζόμενος στην αντιγραφή και την «επιθετική» πολιτική της σύγκρισης. 

Legacy χτίζεις βασιζόμενος στις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ δυνάμεις και δυνατότητες τις οποίες και πρέπει να προβάλεις. Όταν επιλέγεις να δείξεις σε όλους οτι ουσιαστικά σε νοιάζει η κόντρα και όχι η δίκη σου ανάπτυξη, τότε με διώχνεις μακριά. 

Το ζητούμενο δεν ειναι να δεις τι κάνει λάθος η Apple αλλα τι μπορείς να κανεις εσυ κυρία xiaomi. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Με ξένιζε και με ξενίζει να προσπαθεί κάποιος να πετύχει βασιζόμενος στην αντιγραφή και την «επιθετική» πολιτική της σύγκρισης. 

Legacy χτίζεις βασιζόμενος στις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ δυνάμεις και δυνατότητες τις οποίες και πρέπει να προβάλεις. Όταν επιλέγεις να δείξεις σε όλους οτι ουσιαστικά σε νοιάζει η κόντρα και όχι η δίκη σου ανάπτυξη, τότε με διώχνεις μακριά. 

Το ζητούμενο δεν ειναι να δεις τι κάνει λάθος η Apple αλλα τι μπορείς να κανεις εσυ κυρία xiaomi. 

Πραγματικά εμάς σαν καταναλωτές αυτό μας νοιάζει; Πως θα χτίσει legacy η xiaomi;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, margaritagr είπε

....να τολμά να πουλάει σε τιμές χώμα ας πούμε?!?!?

(Που κ πάλι κέρδος έχει)

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Την Xiaomi την έμαθα όταν ακόμα ασχολιόταν μόνο με τις MIUI roms... αν και στην αρχή νόμιζα ότι απλά αντέγραφε το skin της apple σιγά σιγά κατάλαβα ότι μέσω του community άκουγε και πρόσθετε πράγματα πολύ πιο μπροστά από την οποιαδήποτε εταιρία ασχολιόταν με το android... Πιστεύω οτι αυτό είναι ακόμα στο dna της και πραγματικά όσο είναι πιστή σε αυτό δεν την φοβάμαι...

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Πραγματικά εμάς σαν καταναλωτές αυτό μας νοιάζει; Πως θα χτίσει legacy η xiaomi;

Τα σχολια που βλεπω στο νημα ειναι οπαδικου χαρακτηρα και σε αυτα απαντω. Οταν ο αλλος λεει μπραβο στο μαρκετινγκ της xiaomi, εκφραζω και εγω την αντιθεση μου.

Δεν περιμενω απο καποιον αλλον να μου πει τι μπορω να παρω με τα λεφτα μου. Με 10.000€ αλλος παιρνει αμαξι κι αλλος παιρνει μηχανη. Δεν υπαρχει "σωστο" ή "λαθος" σε αυτο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, margaritagr είπε

Τα σχολια που βλεπω στο νημα ειναι οπαδικου χαρακτηρα και σε αυτα απαντω. Οταν ο αλλος λεει μπραβο στο μαρκετινγκ της xiaomi, εκφραζω και εγω την αντιθεση μου.

Δεν περιμενω απο καποιον αλλον να μου πει τι μπορω να παρω με τα λεφτα μου. Με 10.000€ αλλος παιρνει αμαξι κι αλλος παιρνει μηχανη. Δεν υπαρχει "σωστο" ή "λαθος" σε αυτο

Ναι οκ. Απλά εδώ άλλος παίρνει αμάξι, και άλλος αμάξι, μηχανή και τροχόσπιτο. Και το αμάξι το 2ο δεν υπολείπεται και πολύ του αμαξιού που πωλείται σκέτο. Αυτό θέλουν να πουν οι περισσότεροι. Ότι ναι ο ένας μπορεί να έχει ένα από τα καλύτερα τηλ. αλλά και ό άλλος δεν πάει πίσω. Η διαφορά είναι μικρή και όχι χαώδης όσον αφορά την ποιότητα και την εμπειρία χρήσης. Η διαφορά όμως στην τιμή είναι χαώδης.

• Like 4
Δημοσ.
12 minutes ago, Retromaniac said:

Δηλαδή η apple που κάνει το ίδιο απλά με τεράστιο περιθώριο κέρδους τον σέβεται;

Αυτό πώς σου ήρθε; Όχι βέβαια. Μια χαρά είναι η λογική μου, ευτυχώς!

Εμένα το «τα πουλάω τρία-τρία” δεν μ’ αρέσει σαν μήνυμα από μια εταιρεία που έχει δείξει ότι άλλο είναι το ατού της, όπως εσείς λέτε και σας πιστεύω, το vfm. Άλλο πουλάω φθηνά άλλο τα δίνω πακέτο για να δείξω ότι είμαι φθηνός. Δεν το φωνάζεις το φθηνός. Όλοι πρώτα την τιμή κοιτάνε, το ξέρουν. Ότι είμαι καλός «φωνάζεις» μέχρι να γίνει κι αυτό γνωστό σε όλους (θέλει χρόνο αυτό, δεν είναι μια ταμπελίτσα). Αυτό που πρέπει να τους νοιάζει είναι να βγάλουν την ταμπέλα του «φθηνού Κινέζικου», δείχνοντας ότι είναι ΚΑΙ καλά. Ταπεινή μου άποψη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Αυτό πώς σου ήρθε; Όχι βέβαια. Μια χαρά είναι η λογική μου, ευτυχώς!

Εμένα το «τα πουλάω τρία-τρία” δεν μ’ αρέσει σαν μήνυμα από μια εταιρεία που έχει δείξει ότι άλλο είναι το ατού της, όπως εσείς λέτε και σας πιστεύω, το vfm. Άλλο πουλάω φθηνά άλλο τα δίνω πακέτο για να δείξω ότι είμαι φθηνός. Δεν το φωνάζεις το φθηνός. Όλοι πρώτα την τιμή κοιτάνε, το ξέρουν. Ότι είμαι καλός «φωνάζεις» μέχρι να γίνει κι αυτό γνωστό σε όλους (θέλει χρόνο αυτό, δεν είναι μια ταμπελίτσα). Αυτό που πρέπει να τους νοιάζει είναι να βγάλουν την ταμπέλα του «φθηνού Κινέζικου», δείχνοντας ότι είναι ΚΑΙ καλά. Ταπεινή μου άποψη. 

Το bundling είναι μία τακτική που γίνεται χρόνια και από τις πιο επώνυμες εταιρείες (Microsoft και Sony).

Την ταμπέλα της ποιότητας η xiaomi την έχει κερδίσει εδώ και καιρό.

Άρα που το πρόβλημα;

Και δεν μου απάντησες. Γιατί δεν σέβεται η Xiaomi τους καταναλωτές; Τι άλλο θα έπρεπε να κάνει για να τους σέβεται, πιστεύεις;

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Ναι οκ. Απλά εδώ άλλος παίρνει αμάξι, και άλλος αμάξι, μηχανή και τροχόσπιτο. Και το αμάξι το 2ο δεν υπολείπεται και πολύ του αμαξιού που πωλείται σκέτο. Αυτό θέλουν να πουν οι περισσότεροι. Ότι ναι ο ένας μπορεί να έχει ένα από τα καλύτερα τηλ. αλλά και ό άλλος δεν πάει πίσω. Η διαφορά είναι μικρή και όχι χαώδης όσον αφορά την ποιότητα και την εμπειρία χρήσης. Η διαφορά όμως στην τιμή είναι χαώδης.

Ναι υπαρχουν 1000 διαφορετικα πραγματα που παιρνεις με τα ιδια λεφτα. Καποιος με κινητο των 100€ θα δει και το πακετο της xiaomi και θα γελασει.

Εν κατακλειδι αυτο που λεω ειναι πως δε βρισκω εξυπνο το να λεει η xiaomi εγω στα ιδια λεφτα προσφερω αυτο κι αυτο. Ο υποψηφιος αγοραστης iphone θελει iphone. Που κολλανε τα λαπτοπ;; 

Κι εγω σκεφτομαι πως με 800€ για s9+ (τιμη επισημης ελ αντιπροσωπειας) και 300 για galaxy watch δινω τελικα λιγοτερα απ οσα για ενα Xs. Δεν περιμενω καποια εταρεια να μου το πει συνεπως και δε βρισκω ενδιαφερον το κολπακι της xiaomi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...