Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαμηλές τιμές=καλό marketing. Μάλιστα  

Τρομερή ποιότητα αλλά τα πουλάμε όσο-όσο. Σκάβουν τον λάκο τους;

Απ’ τις χειρότερες κινήσεις marketing που έχω δει στη ζωή μου. Μόνο για τους Κινέζους και αν. Με την παραμικρή αστοχία θα της γυρίσει boomerang.

Απορώ πάντως με κάποιους. Τόσα έχετε διαβάσει για εταιρείες, τεχνολογία, marketing κλπ, και τσιμπάτε με τέτοιες βλακείες επειδή ελπίζετε να πάρετε κάτι ποιοτικό σε χαμηλή τιμή;

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 2
  • Confused 3
Δημοσ.

Και γαμω τα bundles, αυτο μου με κερδισε ειναι οτι η εκδοσεις δεν ειναι η χαμηλες 6/64 εκδοσεις. Οτι και αν βγαλεις ομως τα apple fanboys δεν τα κερδιζεις.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

ο φτωχος συγγενης

τα iphone ειναι για αρχοντους, δεν ειναι για λινατσες

Πρεπει να δωσω το κινεζοκινητο μου να παρω iphone να ειμαι αρχοντας. 

Οάρχονταςτουκάμπου1961.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Χαμηλές τιμές=καλό marketing. Μάλιστα  

Τρομερή ποιότητα αλλά τα πουλάμε όσο-όσο. Σκάβουν τον λάκο τους;

Απ’ τις χειρότερες κινήσεις marketing που έχω δει στη ζωή μου. Μόνο για τους Κινέζους και αν. Με την παραμικρή αστοχία θα της γυρίσει boomerang.

Απορώ πάντως με κάποιους. Τόσα έχετε διαβάσει για εταιρείες, τεχνολογία, marketing κλπ, και τσιμπάτε με τέτοιες βλακείες επειδή ελπίζετε να πάρετε κάτι ποιοτικό σε χαμηλή τιμή;

Δεν τα πουλάνε όσο όσο, τα πουλάνε φυσιολογικές τιμές. Δηλαδή αυτό σε πείραξε, ότι πουλάνε ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές; Και αυτό είναι χάλια μάρκετινγκ;

• Like 5
Δημοσ.

Μπράβο στη xiaomi ίσως η καλύτερη εταιρεία αυτή τη στιγμή που σέβεται τους πελάτες της με εξαιρετικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Σύντομα θα ξαποστειλει την άθλια Apple στη 4 θέση. 

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, Retromaniac said:

πουλάνε ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές; Και αυτό είναι χάλια μάρκετινγκ;

Ακριβώς. Το marketing έχει σκοπό να οφελήσει την εταιρεία, όχι να αγοράζεις εσύ φθηνά. Απ’ όσα ξέρω, αυτό καταλαβαίνω.

(Όσο-όσο, εννοώ την τακτική, όχι τις τιμές). 

• Sad 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Othal είπε

Συνεχισε να τα σκας.

ΟΙ προνομιούχοι αυτό κάνουν , οσοι δεν εχουν δεν τα σκανε.  ετσι είναι η ζωη.  welcome to the real world .

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Abudi είπε

Για μένα μόνο και μόνο η ξεδιάντροπη αντιγραφή που κάνει από στον σχεδιασμό των προϊόντων της Apple, λες και πρόκειται και counterfeit  μου είναι απωστική. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε εξωτερική σχεδίαση αλλά και στο UI. Παραείναι cringe κινεζιά για να μπορέσω να την πάρω σοβαρά. Δεν έχω άλλωστε κανένα καημό να έχω ένα iphone-like τηλέφωνο

Ότι να ναι. Η xiaomi πρώτη έβγαλε bezel less κινητό και ακολούθησε 2 χρόνια μετά η apple όπως κάνει πάντα. Η άγνοια που επικρατεί ακόμα και στο insomnia είναι τραγική. 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Μπράβο στη xiaomi ίσως η καλύτερη εταιρεία αυτή τη στιγμή που σέβεται τους πελάτες της με εξαιρετικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Σύντομα θα ξαποστειλει την άθλια Apple στη 4 θέση. 

Αυτό πάλι που το διαβάζω 100 φορές την ημέρα εδώ, ότι χαμηλές τιμές=σεβασμός στον πελάτη; Καλά ρε σεις, τόσο θύματα πια; Τίποτα δεν έχετε καταλάβει; Ο ένας προσπαθεί να σε ξεγελάσει πουλώντας ακριβά (premium και καλά), ο άλλος προσπαθεί να σε ξεγελάσει πουλώντας φθήνα (σε σέβεται και καλά). Μην ψαρώνετε!

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε

Αυτό πάλι που το διαβάζω 100 φορές την ημέρα εδώ, ότι χαμηλές τιμές=σεβασμός στον πελάτη; Καλά ρε σεις, τόσο θύματα πια; Τίποτα δεν έχετε καταλάβει; Ο ένας προσπαθεί να σε ξεγελάσει πουλώντας ακριβά (premium και καλά), ο άλλος προσπαθεί να σε ξεγελάσει πουλώντας φθήνα (σε σέβεται και καλά). Μην ψαρώνετε!

Η xiaomi πουλάει φθηνά και κορυφαία προϊόντα. Αν αυτό δεν σημαίνει σεβασμός δεν ξέρω τι σημαίνει. 

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η xiaomi πουλάει φθηνά και κορυφαία προϊόντα. Αν αυτό δεν σημαίνει σεβασμός δεν ξέρω τι σημαίνει. 

Σεβασμος αποκτάτε με τα χρονια , και εταιρίες όπως η APPLE , SAMSUNG, SONY,LG αξιζουν  σεβασμο  . Το να ανοίγεις μια εταιρεια και να χτυπας ολους τους αλους με χαμηλες τιμες δεν λεει απολυτος τιποτα, ΟΤΑΝ θα αποκτήσουν τα ΧΡΟΝΙΑ και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ  που εχουν οι άλλες τοτε ναι η XIAOMI θα αξιζει σεβασμο.

Για την ωρα αυτό που αξιζει η XIAOMI είναι ένα και μονο ονομα , VALUE FOR MONEY τιποτα άλλο .

• Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.

@CheOnWeb....

Είδαμε κ τις υπόλοιπες εταιρείες κ τον πολύ καλό ποιοτικό τους έλεγχο (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε)...κ αυτό επειδή ανέφερες κάτι για αστοχίες (εννοείς...να σκάνε δλδ?!?!).... επίσης, πολύ σωστά κ συνοπτικά ερμηνεύεις την ουσία του μάρκετινγκ, να δημιουργεί ανάγκες αλλά κ κέρδος...κ φυσικά εδώ υπάρχει κέρδος, σε καμία περίπτωση "δεν μπαίνει" μέσα η xiaomi... φαντάσου όμως οι υπόλοιπες (εταιρίες) πόσο τεράστια κέρδη αποκομίζουν ανά μονάδα προϊόντος....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Agony είπε

Σεβασμος αποκτάτε με τα χρονια , και εταιρίες όπως η APPLE , SAMSUNG, SONY,LG αξιζουν  σεβασμο  . Το να ανοίγεις μια εταιρεια και να χτυπας ολους τους αλους με χαμηλες τιμες δεν λεει απολυτος τιποτα, ΟΤΑΝ θα αποκτήσουν τα ΧΡΟΝΙΑ και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ  που εχουν οι άλλες τοτε ναι η XIAOMI θα αξιζει σεβασμο.

Για την ωρα αυτό που αξιζει η XIAOMI είναι ένα και μονο ονομα , VALUE FOR MONEY τιποτα άλλο .

Η Apple δεν αξίζει κανένα σεβασμό. Δεν προσφέρει τίποτα απολύτως σε κανένα τομέα μόνο ανεβάζεις τις τιμές και τα υπερκερδη δεν είναι ικανή για τιποτα άλλο. Η xiaomi έχει 7 χρόνια που έχει βγάλει εκατοντάδες προϊόντα για τα πάντα οχι μόνο κινητά. Όλα είναι εξαιρετικά και vfm. Αυτό σημαίνει σεβασμός στον καταναλωτή. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Agony είπε

ΟΙ προνομιούχοι αυτό κάνουν , οσοι δεν εχουν δεν τα σκανε.  ετσι είναι η ζωη.  welcome to the real world .

Σωστο. Μου επιτρεπεις κι εμενα να περιφανευτω ομως που η φυση μου δωσε το μεριδιο που μου αναλογουσε και δε χρειαζομαι να σκαω χιλιαρικα ετσι? 

Σ αυτο με το σεβασμο και την εμπειρια εκλαψα! 

Επεξ/σία από Othal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...