Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Θα συμφωνήσω στο ότι όντως η κατασκευή τους (για την κατηγορία τους) είναι εκπληκτική αλλά θα πρέπει να συμβιβαστείς ότι δεν έχουν φίλτρα οποτε θα σου τιγανιζουν τον εγκέφαλο για πλάκα  και αυτό δεν είναι λόγο και έπειτα η αξία τους σε όλα τα επίπεδα μετά από λίγο απλά δεν υπάρχει .

Σαν επιχείρημα το δέχομαι. Έχεις δίκιο κ φυσικά θεωρώ ότι η υγεία μπαίνει πάνω απο όλα (είμαι απ' αυτούς που χρησιμοποιώ αρκετά την ανοικτή ακρόαση, όταν είναι δυνατόν, κ ιδιωτικό το περιβάλλον, τα hands free, αν κ  έχω βολευτει πια με ασύρματα hands free κ γενικά αποφεύγω να έχω πάνω μου το κινητό, αλλά σε απόσταση)

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

xiaomαρα....οχι παιζουμε !! οποιος εχει ξερει !! εδω το xiaomi mi note 2 που ειναι κινητο περασμενης γενιας ακομα σπερνει και το εχει παντα μεσα στις αναβαθμισεις .....και με την σειρα mi mix εδωσε πονο στον ανταγωνισμο !!!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, opcorsa είπε

ο φτωχος συγγενης

τα iphone ειναι για αρχοντους, δεν ειναι για λινατσες

Γεια σου άρχοντα με το corsa

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

σαν τα καλαματιανα levis..

για μενα το να πληρωνεις 500ευρα για κινεζιες ειναι σαν να πληρωνεις 1000ρικα για premium συσκευες+λειτουργικο.

• Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agony είπε

Θα αντιγράψουν ακομα και το φαγητο που τρωνε στο διάλειμμα τους οι εργαζόμενοι στην Apple . δεν εχει μείνει κατι άλλο.

Συνεχισε να τα σκας.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fon600 είπε

σαν τα καλαματιανα levis..

για μενα το να πληρωνεις 500ευρα για κινεζιες ειναι σαν να πληρωνεις 1000ρικα για premium συσκευες+λειτουργικο.

Όπως έχει μάθει κανείς. Αν και τα αυθεντικά levis φτιάχνονται σε χειρότερες περιοχές από την Καλαμάτα, και με μικρότερης ηλικίας εργάτες ;)

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ignome4 είπε

Τ0 θέμα μας είναι το ποσοτικό ή το ποιοτικό; γιατί οκ αν είναι έτσι και τα discount σουπερμάρκετ πουλάνε χαβιάρι με 1,90

Που βεβαια εγω με xiaomi δεν εχω θεμα εδω και 4 χρονια και φιλος με apple προιοντα εχει παει 3 φορες στο service με ipad και iphone. 

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλε τα γυαλιά σε samsung και huawei που το μόνο που έχω δει από αυτους είναι κάτι κατινιστικες συγκρισεις. Πολύ έξυπνη αλλά κυρίως ουσιαστική κίνηση μέσα απο την οποία ο καταναλωτής συνειδητοποιεί ποια είναι η αξία των χρημάτων του και το τι αξίζει πραγματικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς κάποιος που αντιγράφει κατά 99% κάποιον/κάτι άλλο, προμοτάρει τα bundles του με τα ονόματα απ’ τα  καινουρια προϊόντα αυτού του «άλλου».. συγγνώμη αλλά αυτό είναι απλά ξεπεσμός! Και το timing, και ο τρόπος προσέγγισης! ...

8B7F0F08-53D7-492B-BB78-913F73AA606B.jpeg

Επεξ/σία από OhgmaAurvanium
  • Like 3
  • Confused 2
  • Sad 6
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, bazzil είπε

Στην ουσία  σαν να λέει σταματήστε να κοροϊδεύεται τον καταναλωτή. Με τα ίδια λεφτά παίρνει πολλά περισσότερα. Εδώ που τα λέμε 1500 για ένα κινητό είναι πολλά ασχέτως αν λέγετε apple, samsung ή κάτι άλλο. Στην τελική τηλέφωνο είναι. Να κοστίζει 500 και να το αγοράζω 1500 εεε όχι. Κάπου αισθάνομαι και κορόιδο αν τα δώσω...

Αν θελουμε να λεμε τα πραγματα ως εχουν θα πρεπει να πουμε ξεκαθαρα οτι η Apple απευθυνεται σε ενα συγκεκριμενο καταναλωτικο κοινο. Αυτο το κοινο για μενα πλεον χαρακτηριζεται με 2-3 συγκεκριμενες λεξεις. Το επομενο-προηγουμενο iphone που θα πιασει το διχηλιαρο θα βεβαιωσει αυτους τους χαρακτηρισμους. Το ιδιο κοινο θα τρεξει να το αγορασει κι εμεις θα συνεχισουμε να γελαμε.  

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stef212000 είπε

Που βεβαια εγω με xiaomi δεν εχω θεμα εδω και 4 χρονια και φιλος με apple προιοντα εχει παει 3 φορες στο service με ipad και iphone. 

Ο φίλος σου πήγε 3 φορές στο service και εγώ 1 στο νοσοκομείο για εγκεφαλογράφημα με Xiaomi 🙃

• Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Ο φίλος σου πήγε 3 φορές στο service και εγώ 1 στο νοσοκομείο για εγκεφαλογράφημα με Xiaomi 🙃

Η εκπομπή SAR είναι αρκετά χαμηλότερη από τα όρια που θέτει η ΕΕ.
Εαν πήγες λόγω τηλεφώνου στο νοσοκομείο μπορείς να πας δικαστικώς την εταιρεία, με τα παραστατικά και τις γνωματεύσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NorgeMan είπε

Η εκπομπή SAR είναι αρκετά χαμηλότερη από τα όρια που θέτει η ΕΕ.
Εαν πήγες λόγω τηλεφώνου στο νοσοκομείο μπορείς να πας δικαστικώς την εταιρεία, με τα παραστατικά και τις γνωματεύσεις.

https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/36ea45ae

Ενώ τα iphone δεν έχουν sar σε χτυπάει στο κεφάλι η ποιότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...