Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, what_if είπε

δεν μιλαω μονο για τα smartphones

bluetooth ηχειο ,smart ζυγαρια ,router , bands, wifi repeater ,powerbank, ακουστικα ,πανεμορφα ,απλα στην λειτουργια,ποιοτικες κατασκευες ,λιτα με σχεδον παντα μονο τα features που πραγματικα χρειαζεσαι σε τιμες χωμα 

κακο πραγμα η προκαταληψη συναδελφε 

Δεν έχεις άδικο σ'αυτό. Δεν έκανα τον διαχωρισμό μεταξύ smartphones και λοιπών προϊόντων της. Εκεί μπορώ να πω οτι βρίσκω ένα ενδιαφέρον στις προτάσεις της Xiaomi. Και σίγουρα τα smartphones της βολεύουν και αρέσουν σε κάποιον κόσμο. Αλλά γενικά the devil is in the details πιστεύω εγώ. Και αμφιβάλλω για την προσοχή που δίνει η Xiaomi στις λεπτομέρειες.

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Istros είπε

Το δίλημμα είναι απλο ενα Mi Notebook,ένα Mi Band 3 wearable καθώς και ένα bluetooth handsfree η εμπειρία χρήσης?

...να σε διορθώσω λιγάκι, εμπειρία χρήσης υπάρχει παντού...το επίπεδο της είναι το ζητούμενο

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Abudi είπε

Δεν με αγγίζουν ιδιαίτερα τα προϊόντα της Xiaomi αλλά αν το δούμε καθαρά από άποψη διαφημιστικής στρατηγικής είναι πολύ έξυπνη κίνηση

Θα συμφωνησω :) .

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Choulio είπε

Προφανως και είναι πολυ ποιοτικα τα προιοντα. Δεδομένου μάλιστα οτι ειναι επηρεασμένα και τα laptop και το UI της απο την Apple τα φέρνει και ποιο κοντά στο προιόν της Apple. Αλλα δεν σχολιασα αυτο εγω πριν. Σχολιασα το πως επηρεάζει αυτη η κινηση το brand γενικότερα

Πώς την επηρεάζει; Γιατί πιστεύεις ότι θα μπορούσε να την επηρεάσει αρνητικά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Abudi είπε

Δεν έχεις άδικο σ'αυτό. Δεν έκανα τον διαχωρισμό μεταξύ smartphones και λοιπών προϊόντων της. Εκεί μπορώ να πω οτι βρίσκω ένα ενδιαφέρον στις προτάσεις της Xiaomi. Και σίγουρα τα smartphones της βολεύουν και αρέσουν σε κάποιον κόσμο. Αλλά γενικά the devil is in the details πιστεύω εγώ. Και αμφιβάλλω για την προσοχή που δίνει η Xiaomi στις λεπτομέρειες.

την επομενη φορα που θα χρειαστεις ενα γκατζετακι δωστους μια ευκαιρια κ θα με θυμηθεις

• Like 5
Δημοσ.

Στην ουσία  σαν να λέει σταματήστε να κοροϊδεύεται τον καταναλωτή. Με τα ίδια λεφτά παίρνει πολλά περισσότερα. Εδώ που τα λέμε 1500 για ένα κινητό είναι πολλά ασχέτως αν λέγετε apple, samsung ή κάτι άλλο. Στην τελική τηλέφωνο είναι. Να κοστίζει 500 και να το αγοράζω 1500 εεε όχι. Κάπου αισθάνομαι και κορόιδο αν τα δώσω...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Abudi είπε

Για μένα μόνο και μόνο η ξεδιάντροπη αντιγραφή που κάνει από στον σχεδιασμό των προϊόντων της Apple

Φαίνεται να μας νοιάζει πολύ η ξεδιάντροπη αντιγραφή που λες πως κάνει.😃 

Δεν θα σκεφτεί κάποιος ΤΙ τηλεφωνάρες είναι με τα λεφτά που ζητάνε, θα σκεφτεί κάποιος πως κάπου στο insomnia πιστεύει ένας ότι αντιγράφει, άρα FAILL, άρα δεν αγοράζουμε.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TechnoState είπε

...να σε διορθώσω λιγάκι, εμπειρία χρήσης υπάρχει παντού...το επίπεδο της είναι το ζητούμενο

Με το παραμύθι που μας πουλάνε οι apple fan νόμιζα ότι εμπειρία χρήσης έχουν μόνο τα iPhone.μυθος τελικά η εμπειρία χρήσης.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Με το παραμύθι που μας πουλάνε οι apple fan νόμιζα ότι εμπειρία χρήσης έχουν μόνο τα iPhone.μυθος τελικά η εμπειρία χρήσης.

.... έλα μου ντε!?!?..... έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό

Δημοσ.

Καλα κανει η χιαομι αφου μπορει..Ωραια τα καινουργια iphone σε ολα τους αλλα ρε φηλε ζηταει παρα πολλα λεφτα!@Δηλαδη τετοιο σνομπαρησμα στον απλο καθημερινο ανθρωπο του μεροκαματου κανεις..Και η σαμσουνκ ξεκηναει ακριβα αλλα τουλαχηστον μετα απο λιγο ρηχνει αρκετα τις τιμες..Δηλαδη αν εχω το xiaomi το mi 8 και ο αλος διπλα μου εχει iphone xs max ποια θα ειναι η διαφορα σε οτι κανεις ??Ταινιες βιντεο μουσικη φωτογραφιες κλησεις η αλες βαριες εργασιες??Εγω λεω οτι ισως το xiaomi να ειναι και ποιο γρηγορο σε καποιες περιπτωσεις.Οποτε για μενα ειναι καθαρα θεμα λεζαντας και κεκαλικι....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, TechnoState είπε

Αλλά δι άλλων...

Γνωρίζεις τι σημαίνει value for money(?!?)... Τα προϊόντα των παραπάνω bundles (τα μισά απο αυτά "τα έχω πιάσει" στα χέρια μου) δουλεύουν...κ δουλεύουν σωστά.

Είναι στιβαρά κατασκευασμένα, αν θυμάμαι σωστά, για τα mi notebook , κράμα απο αλουμίνιο 7075... εξοπλισμένα με τεχνολογία απο "το πάνω ράφι"... όπως επίσης κ τα κινητά των εν λόγω bundles, επίσης στην αιχμή της τεχνολογίας αλλά κ με εξωτικά υλικά (gorila glass 5, κεραμικές επιστρώσεις κ λοιπά)....εν πάση περιπτώσει αυτά είναι εν μέρη κ για εντυπωσιασμό...το point είναι ότι η xiaomi το δουλεύει σωστά(στην προκειμένη περίπτωση marketing). Μακάρι να βγουν κ προς Ευρώπη μεριά

Θα συμφωνήσω στο ότι όντως η κατασκευή τους (για την κατηγορία τους) είναι εκπληκτική αλλά θα πρέπει να συμβιβαστείς ότι δεν έχουν φίλτρα οποτε θα σου τιγανιζουν τον εγκέφαλο για πλάκα  και αυτό είναι σοβαρός λόγος  και έπειτα η αξία τους σε όλα τα επίπεδα μετά από λίγο απλά δεν θα υπάρχει .

Επεξ/σία από ignome4
  • Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Και τα 2. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι πολύ ποιοτικά.

Και χωρίς προστασία γ αυτούς που τα χρησιμοποιούν 

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...