Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έξυπνο και άμεσα κατανοητό... το μόνο που μένει είναι να αλλάξει το όνομα του pocophone σε κάτι καλύτερο όπως mikrophone, miniphone, miliphone ή αμα θέλει την γνώμη μου ptohophone... :P

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.

Θα αντιγράψουν ακομα και το φαγητο που τρωνε στο διάλειμμα τους οι εργαζόμενοι στην Apple . δεν εχει μείνει κατι άλλο.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Τ0 θέμα μας είναι το ποσοτικό ή το ποιοτικό; γιατί οκ αν είναι έτσι και τα discount σουπερμάρκετ πουλάνε χαβιάρι με 1,90

γι'αυτό λεω βραχυπροθεσμα καλο μακροπροθεσμα οχι και τοσο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Abudi είπε

Δεν με αγγίζουν ιδιαίτερα τα προϊόντα της Xiaomi

κ εγω ετσι ελεγα μεχρι που δοκιμασα καμποσα κ ειδα οτι οχι μονο ειναι ποιοτικοτατα κ πανευκολα στην χρηση αλλα κ κανουν οσα λενε στις διαφημισεις τους σε εξαιρετικες τιμες

εγω πλεον οταν χρειαζομαι κατι πρωτα βλεπω τι βγαζει η xiaomi

Επεξ/σία από what_if
  • Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Τ0 θέμα μας είναι το ποσοτικό ή το ποιοτικό; γιατί οκ αν είναι έτσι και τα discount σουπερμάρκετ πουλάνε χαβιάρι με 1,90

Και τα 2. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι πολύ ποιοτικά.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, what_if είπε

κ εγω ετσι ελεγα μεχρι που δοκιμασα καμποσα κ ειδα οτι οχι μονο ειναι ποιοτικοτατα κ πανευκολα στην χρηση αλλα κ κανουν οσα λενε στις διαφημισεις τους σε εξαιρετικες τιμες

εγω πλεον οταν χρειαζομαι κατι πρωτα βλεπω τι βγαζει η xiaomi

Για μένα μόνο και μόνο η ξεδιάντροπη αντιγραφή που κάνει από στον σχεδιασμό των προϊόντων της Apple, λες και πρόκειται και counterfeit  μου είναι απωστική. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε εξωτερική σχεδίαση αλλά και στο UI. Παραείναι cringe κινεζιά για να μπορέσω να την πάρω σοβαρά. Δεν έχω άλλωστε κανένα καημό να έχω ένα iphone-like τηλέφωνο

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Choulio είπε

γι'αυτό λεω βραχυπροθεσμα καλο μακροπροθεσμα οχι και τοσο

Δεν νομίζω, γιατί το bundle εχει πολύ ποιοτικά προϊόντα...

Δημοσ.

Τα προϊόντα τους είναι σίγουρα value for money. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα από μάρκες και λειτουργικά συστήματα! Μπράβο στην Xiaomi πολύ καλές συσκευές, χωρίς να κλαίς τα χρήματα σου! Βέβαια πάντοτε ότι πληρώνεις παίρνεις, αλλά νομίζω ότι η apple θα μπορούσε να περιμένει άλλο έναν χρόνο και να παρουσιάσει κάτι καινοτόμο. Όχι κινητό με 512Gb αποθηκευτικό χώρο, όταν σχεδόν τα πάντα πλέον είναι σε cloud. Οτιδήποτε πάνω από 128Gb για να μην πω 64gb είναι υπερβολή, εκτός βέβαια αν τραβάς FHD Video και στον ύπνο σου!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Δεν νομίζω, γιατί το bundle εχει πολύ ποιοτικά προϊόντα...

Προφανως και είναι πολυ ποιοτικα τα προιοντα. Δεδομένου μάλιστα οτι ειναι επηρεασμένα και τα laptop και το UI της απο την Apple τα φέρνει και πιο κοντά στο προιόν της Apple. Αλλα δεν σχολιασα αυτο εγω πριν. Σχολιασα το πως επηρεάζει αυτη η κινηση το brand γενικότερα

Επεξ/σία από Choulio
  • Sad 1
Δημοσ.

Σε μερικούς μπορεί να μην άρεσει αλλά καλώς ή κακώς παρόλο που είναι "κινεζιά" τα περισσότερα προϊόντα της Xiaomi έχουν εξαιρετική ποιότητα και σε συνδυασμό με τις ανθρώπινες τιμές τους τα κάνει πολύ VFM. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Αλλά δι άλλων...

Γνωρίζεις τι σημαίνει value for money(?!?)... Τα προϊόντα των παραπάνω bundles (τα μισά απο αυτά "τα έχω πιάσει" στα χέρια μου) δουλεύουν...κ δουλεύουν σωστά.

Είναι στιβαρά κατασκευασμένα, αν θυμάμαι σωστά, για τα mi notebook , κράμα απο αλουμίνιο 7075... εξοπλισμένα με τεχνολογία απο "το πάνω ράφι"... όπως επίσης κ τα κινητά των εν λόγω bundles, επίσης στην αιχμή της τεχνολογίας αλλά κ με εξωτικά υλικά (gorila glass 5, κεραμικές επιστρώσεις κ λοιπά)....εν πάση περιπτώσει αυτά είναι εν μέρη κ για εντυπωσιασμό...το point είναι ότι η xiaomi το δουλεύει σωστά(στην προκειμένη περίπτωση marketing). Μακάρι να βγουν κ προς Ευρώπη μεριά

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Abudi είπε

Για μένα μόνο και μόνο η ξεδιάντροπη αντιγραφή που κάνει από στον σχεδιασμό των προϊόντων της Apple, λες και πρόκειται και counterfeit μου είναι απωστική. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε εξωτερική σχεδίαση αλλά και στο UI. Παραείναι cringe κινεζιά για να μπορέσω να την πάρω σοβαρά. Δεν έχω άλλωστε κανένα καημό να έχω ένα iphone-like τηλέφωνο

δεν μιλαω μονο για τα smartphones

bluetooth ηχειο ,smart ζυγαρια ,router , bands, wifi repeater ,powerbank, ακουστικα ,πανεμορφα ,απλα στην λειτουργια,ποιοτικες κατασκευες ,λιτα με σχεδον παντα μονο τα features που πραγματικα χρειαζεσαι σε τιμες χωμα 

κακο πραγμα η προκαταληψη συναδελφε 

• Like 5
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...