stefanospa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα ..σε ενα στικακι μου εχω αποθηκευκενα βιντεο σε rar με κωδικο και καποια βιντεο ξεκλιδωτα..εβαλα το στικακι σε μια καινουργια smart tv (f&u) για να δω αν παιζουν..ενω την πρωτη φορα τα εδειξε η τηλεοραση μετα τζιφος.. το προβλημα ειναι οτι δεν τα βλεπω ουτε στο pc..το μονο φακελο που μου διχνει μεσα ειναι ενας με το ονομα DVR. το στικακι μου λεει οτι εχει ελευθερα 4 απο τα 7 giga οποτε ειναι μεσα αλλα δεν μπορω να τα δω..τα χρειαζομαι επιγοντος λογου δουλειας.. υπαρχει καποια λυση παιδια? ευχαριστω
donblunts Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 16/9/2018 στις 7:16 ΜΜ, stefanospa είπε καλησπερα ..σε ενα στικακι μου εχω αποθηκευκενα βιντεο σε rar με κωδικο και καποια βιντεο ξεκλιδωτα..εβαλα το στικακι σε μια καινουργια smart tv (f&u) για να δω αν παιζουν..ενω την πρωτη φορα τα εδειξε η τηλεοραση μετα τζιφος.. το προβλημα ειναι οτι δεν τα βλεπω ουτε στο pc..το μονο φακελο που μου διχνει μεσα ειναι ενας με το ονομα DVR. το στικακι μου λεει οτι εχει ελευθερα 4 απο τα 7 giga οποτε ειναι μεσα αλλα δεν μπορω να τα δω..τα χρειαζομαι επιγοντος λογου δουλειας.. υπαρχει καποια λυση παιδια? ευχαριστω Άνοιξε command-line με admin rights, και κανε επικόλληση attrib -h -r -s /s /d k:\*.* Όπου Κ, αντικατέστησε'το με το γράμμα που παίρνει το στικάκι όταν το συνδέεις στο πισι. 1
Alexandros_D Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 16/9/2018 στις 7:16 ΜΜ, stefanospa είπε καλησπερα ..σε ενα στικακι μου εχω αποθηκευκενα βιντεο σε rar με κωδικο και καποια βιντεο ξεκλιδωτα..εβαλα το στικακι σε μια καινουργια smart tv (f&u) για να δω αν παιζουν..ενω την πρωτη φορα τα εδειξε η τηλεοραση μετα τζιφος.. το προβλημα ειναι οτι δεν τα βλεπω ουτε στο pc..το μονο φακελο που μου διχνει μεσα ειναι ενας με το ονομα DVR. το στικακι μου λεει οτι εχει ελευθερα 4 απο τα 7 giga οποτε ειναι μεσα αλλα δεν μπορω να τα δω..τα χρειαζομαι επιγοντος λογου δουλειας.. υπαρχει καποια λυση παιδια? ευχαριστω Δοκίμασε αυτό που σου λέει ο φίλος, αλλά νομίζω ότι κατά λάθος ενεργοποίησες από την smart tv σου εγγραφή στο USB στικάκι σου, οπότε το έκανε φορμάτ. Δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα Recovery για σκληρούς που κάνει και για USB. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα