james01gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, το πλυντήριο του τίτλου με παζάρι στα 272 ευρώ. https://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/washing-machines/188118-bosch-wae20037gr τα media το έχουν στα 339, σε ένα άλλο κατάστημα παίζει στα 305, στο skroutz δεν υπάρχει. βασικές λειτουργίες έχει, όχι κάτι το σπουδαίο. για 399 που το έχει αρχική τιμή σίγουρα δεν αξίζει
paylidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Το Bosch δεν αξίζει για κανένα λόγο την αρχική του κ πολύ αμφιβάλω και για την τελικη του τιμή... είναι απολύτως βασικό μοντέλο και θαρρω πως με αυτά τα λεφτά παίρνει κανείς αρκετά ανώτερο από το ίδιο group (Bosch Siemens pitsos) 1
vgiozo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο χωριό στην αρχή του καλοκαιριού ένα τοπικό μαγαζί στη Κρήτη πούλησε το συγκεκριμένο στον πατέρα μου εκεί στα 380-390€ και καλά κι ως προσφορά. Αμέσως του είπα πως θα υπήρχαν είτε πολύ καλύτερες τιμές γι αυτό το βασικό μοντέλο, είτε πολύ καλύτερες λύσεις στα ίδια λεφτά....έχοντας λειτουργήσει όμως το πλυντήριο για λίγο καιρό, έχει το καλό ότι είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό, όχι πολύ θορυβώδες και αποπνέει μια αξιοπιστία η αίσθηση που αφήνει ο τρόπος που περιστρέφεται ο κάδος, που δεν την έχω με ένα Whirpool που έχουμε εδώ. Η αξιοπιστία κρίνεται στο πέρασμα του χρόνου, οπότε δεν μπορώ πραγματικά να μιλήσω για "εμπειρία" με το συγκεκριμε΄νο μοντέλο, αλλά κάτω από τα 280€ θα προέκρινα πως είναι μια αξιοπιστη επιλογή, χωρίς πολλές ρυθμίσεις Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από vgiozo
AzaZyL Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά και να ξέρετε, ότι το 90% των προβλημάτων ξεκινάνε επειδή το πλυντήριο δεν πατάει καλά. Ρυθμίστε τα ποδαράκια του, έτσι ώστε το πλυντήριο να μην παίζει ούτε 1 χιλιοστό.. 4 2
kokoviosR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδη κοιταζα κι εγω, το ειχε 299ευρω για πολλες μερες ,αρα στα 272 το θεωρω μικρη ευκαιρια. Παλιο μοντελο μεν και μεχρι 1000 στροφες , οταν ο ανταγωνισμος γραφει 1400... Το μονο καλο οτι λογω παλαιας τεχνολογιας μπορει να μην καιει ευκολα πλακετα οσο τα πιο συγχρονα... Τα πιο συγχρονα ειναι τερμα αθορυβα και τα ρουχα βγαινουν καλοπλυμενα και σχεδον στεγνα ,αλλα μολις ληξει η εγγυηση (2 χρονια)συνηθως ''βαρανε'' πλακετα. Οι κινητηρες εχουν εγγυηση 10 χρονια, αλλα δε χαλανε ευκολα. Δες κι αυτα... https://www.skroutz.gr/s/9662629/Pitsos-WFP1203C7.html https://www.skroutz.gr/s/11335151/LG-F4J5QN3W.html Σε καθε περιπτωση , ο,τι και να παρεις μην το δουλευεις στις μεγιστες στροφες, αλλα 1-2 σκαλες παρακατω , ωστε να μακροημερευσει κατα το δυνατο η πλακετα του, αλλα και τα υπολοιπα μερη... Επισης απο ολα το pitsos μονο πρεπει εχει ελληνικο μενου (pitsos=bosch) 1
Zerg13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, paylidis είπε Το Bosch δεν αξίζει για κανένα λόγο την αρχική του κ πολύ αμφιβάλω και για την τελικη του τιμή... είναι απολύτως βασικό μοντέλο και θαρρω πως με αυτά τα λεφτά παίρνει κανείς αρκετά ανώτερο από το ίδιο group (Bosch Siemens pitsos) Εχω φιλο προϊσταμενο στα κεντρικα του ομιλου. H siemens σταματησε να παραγει μοντελα σιγουρα στα ηλεκτρικα κουζινας. Τηρει μονο το συμβολαιο της 10ετιας ανταλακτικων. Μετα ισως σταματησει και θα πηγαινετε σε 3rd party ανταλακτικα. Pitsos δεν ρωτησα. δεν ειναι ισαξια ακριβως μονο σε ποιοτητα οχι σε στηριξη. Θα ελεγα πηγαιντε σε Bosch ειναι η βαρεα μαρκα του ομιλου, η sienens ειναι υπ ατμον Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
KoreanW Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 56 minutes ago, Zerg13 said: Εχω φιλο προϊσταμενο στα κεντρικα του ομιλου. H siemens σταματησε να παραγει μοντελα σιγουρα στα ηλεκτρικα κουζινας. Τηρει μονο το συμβολαιο της 10ετιας ανταλακτικων. Μετα ισως σταματησει και θα πηγαινετε σε 3rd party ανταλακτικα. Pitsos δεν ρωτησα. δεν ειναι ισαξια ακριβως μονο σε ποιοτητα οχι σε στηριξη. Θα ελεγα πηγαιντε σε Bosch ειναι η βαρεα μαρκα του ομιλου, η sienens ειναι υπ ατμον η BSH ηταν μια κοινοπραξια των Bosch και Siemens απο την οποια αποχωρησε πριν λιγα χρονια η Siemens πουλωντας το μεριδιο της στην Bosch και μαζι το δικαιωμα της χρησης του ονοματος Siemens στις ηλεκτρικες οικιακες συσκευες η κοινοπραξια ανηκει πλεον αποκλειστικα στη Bosch που προφανως και θα συνεχισει να υποστηριζει τις υπαρχουσες και να παραγει τις μελλοντικες συσκευες με το ονομα Siemens, Neff, Pitsos, κοκ
Looter Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Τα έψαξα πολύ όταν πήρα πλυντήριο στις αρχές καλοκαιριού. Δώσε 50 ευρώ παραπάνω και παρε κάποιο LG. Εγω στα 340 πήρα LG με ατμό , 1400 στροφές , αυτόματο ζύγισμα ρούχων , φόρτωση προγραμμάτων πλύσης μέσω smartphone. Η αξιοπιστία θα φανεί στο χρόνο αλλά η LG έχει τρομερή παράδοση στα πλυντήρια(δεν το ήξερα).
plasTOST Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ σε LG πήγα και είχα καταφέρει τιμή σούπερ για το LG F4J8VS2W. Μέχρι στιγμής είναι σκύλος. Και μην ξεχνάμε ότι είναι και η πρώτη εταιρεία που έδωσε εγγύηση στα μοτέρ (inverter) 10 ετών και ακολούθησαν και οι υπόλοιπες.
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Zerg13 είπε Εχω φιλο προϊσταμενο στα κεντρικα του ομιλου. H siemens σταματησε να παραγει μοντελα σιγουρα στα ηλεκτρικα κουζινας. Τηρει μονο το συμβολαιο της 10ετιας ανταλακτικων. Μετα ισως σταματησει και θα πηγαινετε σε 3rd party ανταλακτικα. Pitsos δεν ρωτησα. δεν ειναι ισαξια ακριβως μονο σε ποιοτητα οχι σε στηριξη. Θα ελεγα πηγαιντε σε Bosch ειναι η βαρεα μαρκα του ομιλου, η sienens ειναι υπ ατμον Εγώ πάλι από τεχνικούς και (σοβαρούς) πωλητές έχω πάρει την άποψη ότι είναι ακριβώς ίδια τα τρία brand-μηχανήματα και αλλάζει μόνο το όνομα από έξω... σαν κάθε περίπτωση δε περιμένω να μου κρατήσει πάνω από δεκαετία πλυντήριο του 2018-μη τα συγκρίνουμε με αυτά των περασμένων δεκαετιών (δυστυχώς)... σε κάθε περίπτωση έχω όλες μου τις συσκευές από το bsh group και είμαι 100% ικανοποιημένος
Zerg13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, paylidis είπε Εγώ πάλι από τεχνικούς και (σοβαρούς) πωλητές έχω πάρει την άποψη ότι είναι ακριβώς ίδια τα τρία brand-μηχανήματα και αλλάζει μόνο το όνομα από έξω... σαν κάθε περίπτωση δε περιμένω να μου κρατήσει πάνω από δεκαετία πλυντήριο του 2018-μη τα συγκρίνουμε με αυτά των περασμένων δεκαετιών (δυστυχώς)... σε κάθε περίπτωση έχω όλες μου τις συσκευές από το bsh group και είμαι 100% ικανοποιημένος Το πλυντηριο αν δεν σκουριασει εκει που το εχεις ισως βγαλει και 15 χρονια, μεχρι να σκουριασει. Ο φιλος μου μου ειπς επισης οτι δεν τα κατασκευαζουν για να ειναι αθανατα. Θελουν να χαλασουν στην 10ετια.
BadRobot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Άσχετο αλλά εγώ πριν δυο μήνες πήρα κουζίνα Siemens, πλυντήριο πιάτων Pitsos, και ψυγείο Bosch για να έχω για όλα άποψη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η Siemens κουζίνα που έλεγε made in Greece.
samniotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 μακρυά απο samsung πλακέτα στα 2.5 χρόνια και κλαίς τα λεφτά σου για πλυντήριο αξίας 450€ θέλουν 250-300 για επισκευή
lightsout Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, BadRobot είπε Άσχετο αλλά εγώ πριν δυο μήνες πήρα κουζίνα Siemens, πλυντήριο πιάτων Pitsos, και ψυγείο Bosch για να έχω για όλα άποψη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η Siemens κουζίνα που έλεγε made in Greece. Η BSH διατηρεί ακόμα το εργοστάσιο στου Ρέντη, το οποίο παράγει πλέον μόνο κουζίνες. Οι κουζίνες του ομίλου που πωλούνται στην Ελλάδα παράγονται σε αυτό το εργοστάσιο. Μέχρι πριν λίγα χρόνια κατασκεύαζε και πλυντήρια, αλλά έκλεισε η γραμμή και μεταφέρθηκε Ισπανία και Τουρκία. Για το τέλος του 2021 είναι προγραμματισμένο να κλείσει εντελώς το εργοστάσιο. 1
Atοm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 16/9/2018 στις 7:05 ΜΜ, AzaZyL είπε Παιδιά και να ξέρετε, ότι το 90% των προβλημάτων ξεκινάνε επειδή το πλυντήριο δεν πατάει καλά. Ρυθμίστε τα ποδαράκια του, έτσι ώστε το πλυντήριο να μην παίζει ούτε 1 χιλιοστό.. Έχεις δίκιο, εμείς πήραμε ένα Samsung και παρόλο που πλένει πολύ καλά πολλές φορές ο κάδος χτυπάει δεξιά-αριστερά τρομακτικά δυνατά! Βλέπω τα πλαϊνά τοιχώματα του πλυντηρίου να κινούνται απ'το χτύπημα! Ρυθμίσαμε ποδαράκια ήρθαν και απ'τον Κωτσο αλλά τίποτα 👺
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα