nikcool Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορεί κάποιος να μ εξηγήσει πως συνδιάζονται και SSD και HDD στο ιδιο πσ? αφου και τα δυο αποθηκευουν χώρο απλως πως λειτουργουν μαζι? οι εφαρμογες που αποθηκευονται?
ASTOU Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, nikcool είπε Μπορεί κάποιος να μ εξηγήσει πως συνδιάζονται και SSD και HDD στο ιδιο πσ? αφου και τα δυο αποθηκευουν χώρο απλως πως λειτουργουν μαζι? οι εφαρμογες που αποθηκευονται? Εσύ επιλέγεις σε ποιόν από τους δύο δίσκους θα αποθηκεύσεις το εκάστοτε αρχείο. Π.χ. βάζεις τον browser και άλλα μικρά προγράμματα που χρησιμοποιείς καθημερινά στον SSD και ένα μεγάλο παιχνίδι 70gb, ή την συλλογή από ταινίες σου στον HDD.
alekoskaiyao Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα φίλε. Ας ξεκινήσουμε από την υπόθεση ότι ξέρεις ότι το λειτουργικό σου θα μπει στον SSD, ενώ τα λοιπά αρχεία στον HDD σου. Με απλά λόγια, δεν λειτουργούν μαζί. Ο SSD μέσα στον οποίο θα έχεις το λειτουργικό είναι αυτός που θα τρέχει κανονικά. Και ο άλλος τροφοδοτείται από ρεύμα και λειτουργεί, απλά αναγνωρίζεται από το σύστημα ως δεύτερος δίσκος. Σκέψου τον HDD σου σαν να έχεις συνδέσει ένα USB στον υπολογιστή, το οποίο αναγνωρίζεται από το λειτουργικό σύστημα που τρέχει στον SSD. Όταν εσύ κάνεις μία εγκατάσταση ενός προγράμματος, από default εγκαθίσταται στον σκληρό που έχει εγκατασταθεί το λειτουργικό σου, στην περίπτωσή σου δλδ στον SSD. Αλλιώς, ισχύει αυτό που λέει ο ASTOU. (Δεν αποθηκεύουν χώρο, έχουν αποθηκευτικό χώρο. 😁)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα