Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/9/2018 στις 5:47 ΜΜ, Janoss είπε

Εγώ έχω 1030.

Καθαρά από περιέργεια... Πόσο πλήρωσες για την εν λόγο καρτούλα; Είναι η έκδοση με GDDR5 ή με DDR4? Σε κάθε περίπτωση η 1030 είναι τόσο low-end κάρτα που δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης...Πρακτικά δεν νομίζω ότι η AMD έχει να προσφέρει τόσο low-end κάρτα μιας και η rx550(η πιο ξεφτίλα επιλογή της AMD) ξεκινάει περίπου 25€ πάνω από την 1030 και αποδίδει 20% καλύτερα από την GDDR5 έκδοση της 1030...Αν μιλάμε για την DDR4 έκδοση τότε η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/9/2018 στις 6:05 ΜΜ, DukeOfDream είπε

Καθαρά από περιέργεια... Πόσο πλήρωσες για την εν λόγο καρτούλα; Είναι η έκδοση με GDDR5 ή με DDR4? Σε κάθε περίπτωση η 1030 είναι τόσο low-end κάρτα που δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης...Πρακτικά δεν νομίζω ότι η AMD έχει να προσφέρει τόσο low-end κάρτα μιας και η rx550(η πιο ξεφτίλα επιλογή της AMD) ξεκινάει περίπου 25€ πάνω από την 1030 και αποδίδει 20% καλύτερα από την GDDR5 έκδοση της 1030...Αν μιλάμε για την DDR4 έκδοση τότε η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

https://www.skroutz.gr/s/12100209/Palit-GeForce-GT-1030-2GB-NE5103000646F.html#specs

GDDR5

Την είχα πάρει 68 ευρώ τον Δεκέμβριο. Παίζω όλα τα σύγχρονα παιχνίδια άνετα, αλλά οκ, στο κυνήγι των fps δεν έχω μπει.

Επεξ/σία από Janoss
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 17/9/2018 στις 10:44 ΠΜ, Ntinaras είπε

περσι ησουν στο 1%, ναι θα πανηγυρισεις.

Μπορει η ιντελ απο 95% να πενταπλασιαστει και να παει 4

Τίμια νομίζω επιλογή για αυτά τα χρήματα... Απλά μιλούσαμε για πιο high-end Gpus :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...