Console Master0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να αγοράσω το monitor Acer KG271U Bmmiippx! Είναι το πιο φτηνό 1440p Gaming monitor στο Skroutz αυτή την στιγμή και τα χαρακτηριστικά του φαίνεται τέλεια! Μήπως υπάρχει κάτι αρνητικό όμως; Δεν ξέρω πολλά από monitors καθος δεν έχω αγοράσει κανένα οπότε θα ήθελα να ακούσω γνώμες από άτομα που ξέρουν πρίν προχωρήσω σε αγορά! 1
greekfragma Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Το έχω παραγγείλει. Αν δε βιάζεσαι λίγες μέρες να σου γράψω οτι μπορέσω από Δευτέρα. 1
moumos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Στις 28/9/2018 στις 4:32 ΜΜ, greekfragma είπε Το έχω παραγγείλει. Αν δε βιάζεσαι λίγες μέρες να σου γράψω οτι μπορέσω από Δευτέρα. Επειδή το σκεφτόμουν κ εγώ για την οθόνη αυτη, θα μπορούσες να γράψεις τις εντυπώσεις σου για να μας ενημερώσεις?
greekfragma Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μετά από κοντά 1 χρόνο συμβίωσης μου φαίνεται μια χαρά αγορά. Δεν έχω δει τι άλλο παίζει σε μοντέλα αυτή τη στιγμή. Κάνει σωστά όσα λέει και ο χρόνος απόκρισης είναι πολύ καλός για competitive gaming. Τα χρώματα βέβαια είναι κάπως ξεθωριασμένα αλλά προέρχομαι από IPS οθόνες πολλά χρόνια και είναι το πρώτο μου ΤΝ και συμβιβάστηκα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα