Προς το περιεχόμενο

ΠΛΑΙΣΙΟ - Assassin's Creed Origins Standard Edition PS4 14.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Satzik είπε

Παρέλαβε κανένας με αντικαταβολή; τι τιμη είχαν; εμένα τώρα μου στείλανε ότι δόθηκε στην κουριερ

Ο @Noobios. Αν υπήρχε θέμα με την τιμή θα το έλεγε. Πάντως λογικό στο ταμείο να βγάζει την σωστή τιμή, αφού απλά κράτηση έχει γίνει πιο πριν. Στις αποστολές θα σταλθεί κανονικά με 14.9

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, overpower είπε

Ο @Noobios. Αν υπήρχε θέμα με την τιμή θα το έλεγε. Πάντως λογικό στο ταμείο να βγάζει την σωστή τιμή, αφού απλά κράτηση έχει γίνει πιο πριν. Στις αποστολές θα σταλθεί κανονικά με 14.9

Οχι κομπλε 17,90 με μεταφορικα πληρωσα αντικαταβολη εγω.

Δημοσ.

Παρέλαβα μετά από διευκρίνιση ότι η παραγγελία έγινε στα 15€. 

Μου ζήτησαν 40€ στην αρχή. Ξεκάθαρο λάθος και η τακτική στο μαγαζί, ότι σώσουμε χωρίς να εκτεθούμε.

Καλό deal για 15€, ότι έπρεπε!! 

Δημοσ.

Μπράβο που ξηγήθηκαν και παραλάβαμε όσοι παραγγείλαμε και εύχομαι να μην ήταν λάθος καθώς σε διαφορετική περίπτωση λυπάμαι αυτόν / αυτήν που έκανε το λάθος...

Δημοσ.

Παντως καταλαβα οτι εγινε μεγαλο αλαλουμ στο ταμειο και ηθελε λιγη ωρα η ταμιας να καταλαβει τι γινεται.Αλλη τιμη εβλεπε αλλη τιμη ηταν κομμενη η παραγγελια και επρεπε να παρει τηλεφωνο προισταμενο της να πει τι να κανει.

Δημοσ.

Κι εγώ τα ίδια. Είχα βάλει παραλαβή επίτηδες Παρασκευή απόγευμα, για να δω πως θα πάει στους υπόλοιπους και να μη πάω τσάμπα.

Πάω στο ταμείο. Μου λέει 40€. Της λέω: "Όχι, δεν κατάλαβες."! Φωνάζει τον προϊστάμενο κι όλα κομπλέ. 

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ απλά λησμόνησα να ενημερώσω. Ίδιο σκηνικό και σε εμένα στο ταμείο 40€, αλλά με την επίδειξη sms/mail πλήρωσα 15€ και έφυγα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια επειδη το ψαχνω για αγορα εδω και καιρο και δεν προλαβα τη προσφορα αν καποιος το εχει τερματισει και το δινει το αγοραζω δινω 20 ευρω αθηνα ειμαι βυρωνα στειλτε μου μηνυμα να κανονισουμε.

Επεξ/σία από achilleas1983

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...