Greenday13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Looter είπε Στα 14.9 δεν έχει παίξει ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ. Μολις ειδα την τιμη/προσφορα/λαθος-οπως θες πες το, το εψαξα , την Κυριακη δηλαδη που μας περασε. Και φυσικα η τιμη δεν ειχε παιξει ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ οπως λες. Για πες μου σε παρακαλω: εχει παιξει πουθενα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ το Origins στα 70 ευρω; τοτε γιατι αυτοι οι κυριοι το πουλανε οσο γουσταρουν ; Δηλαδη αμα το κατω οριο της τιμης εξαρταται απο την Ευρωπη, γιατι το πανω οριο της τιμης δεν εξαρταται και πρεπει να χωνευουμε τα 70αρια που πουλαει το Πλαισιο, ο Κωτσοβολος ή το Public ? 1
carolosjk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Βρε παιδία, ας δεχτούμε οτι η τιμή ήτανε όντως λάθος, χωρίς να εννοεί κανένας οτι το κατάστημα έχει χασούρα. Άμα θέλανε να το βάλουν στα 40€ είτε το βάζανε 35€ είτε 1€ τότε θεωραίτει λάθος και στις 2 περιπτώσεις. Το γεγονός πως επέλεξαν να στείλουν έστω και 1 αντίτυμο σε αυτήν την τιμή είναι υπερ μας. Μη ψάχνουμε να βρούμε κάτι αρνητικό στα πάντα. 1
Looter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Greenday13 είπε Μολις ειδα την τιμη/προσφορα/λαθος-οπως θες πες το, το εψαξα , την Κυριακη δηλαδη που μας περασε. Και φυσικα η τιμη δεν ειχε παιξει ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ οπως λες. Για πες μου σε παρακαλω: εχει παιξει πουθενα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ το Origins στα 70 ευρω; τοτε γιατι αυτοι οι κυριοι το πουλανε οσο γουσταρουν ; Δηλαδη αμα το κατω οριο της τιμης εξαρταται απο την Ευρωπη, γιατι το πανω οριο της τιμης δεν εξαρταται και πρεπει να χωνευουμε τα 70αρια που πουλαει το Πλαισιο, ο Κωτσοβολος ή το Public ? Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Δηλαδή θα μπεις εσύ σε ένα μαγαζί και θα απαιτήσεις να σου πουλήσουν κάτι στην τιμή που θες επειδή κάπου στην Ευρώπη το πουλάνε φθηνότερα; Αυτό που γράφεις ταυτόχρονα ισχυροποιεί τη λάθος τιμή καθώς αν υπήρχε πιθανότητα να μην είναι λάθος η τιμή , σίγουρα η Ελλάδα δε θα ήταν στις πρώτες υποψήφιες για τη συγκεκριμένη προσφορά. Προσωπικά ψωνίζω κατά βάση από ΑΓΓΛΙΑ καθώς οι τιμές είναι αστείες και παίρνω και 2nd hand παιχνίδια σε τιμές κλάμα κατά καιρούς. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το πλαίσιο δεν τίμησε τις συγκεκριμένες παραγγελίες οι οποίες είναι ΚΑΤΩ του κόστους για λόγους προφανώς διαφήμισης ενώ απλά θα μπορούσε να μοιράσει άκυρο...
Greenday13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Looter είπε Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Δηλαδή θα μπεις εσύ σε ένα μαγαζί και θα απαιτήσεις να σου πουλήσουν κάτι στην τιμή που θες επειδή κάπου στην Ευρώπη το πουλάνε φθηνότερα; Αυτό που γράφεις ταυτόχρονα ισχυροποιεί τη λάθος τιμή καθώς αν υπήρχε πιθανότητα να μην είναι λάθος η τιμή , σίγουρα η Ελλάδα δε θα ήταν στις πρώτες υποψήφιες για τη συγκεκριμένη προσφορά. Προσωπικά ψωνίζω κατά βάση από ΑΓΓΛΙΑ καθώς οι τιμές είναι αστείες και παίρνω και 2nd hand παιχνίδια σε τιμές κλάμα κατά καιρούς. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το πλαίσιο δεν τίμησε τις συγκεκριμένες παραγγελίες οι οποίες είναι ΚΑΤΩ του κόστους για λόγους προφανώς διαφήμισης ενώ απλά θα μπορούσε να μοιράσει άκυρο... Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφεις. Πρωτον, δεν απαιτω απο κανεναν, ειτε μπαινω κι αγοραζω, ειτε δεν περναω ουτε απ'εξω. Δευτερον, το επιχειρημα για την Ευρωπη εσυ το χρησιμοποιησες. Μου προτεινες να δω αν το πουλανε πουθενα στα 15. Οχι δεν το πουλανε. Ομως δεν το πουλανε και πουθενα 70, αρα και το 15 και το 70 ειναι "λαθος" τιμη. Δηλαδη αν τωρα πουλιοταν στην Ευρωπη 15ευρω , η τιμη του Πλαισιου θα ηταν σωστη ή παλι θα τρεχαν να την ανεβασουν; Μαλλον το δευτερο. Λαθος θα θεωρουσα την τιμη αν ηταν 1 ευρω οπως ειπα. Σιγα μην εχουν χασουρα κιολας με 15 ευρω. Το Unity το αγορασα 12ευρω σφραγισμενο απο Αγγλια, με μεταφορικα μεσα, ενα χρονο απο την κυκλοφορια του. Κι εκεινοι χασουρα εχουν; Και επιτελους, ας εχουμε κι εμεις ενα μαγαζι που κανει μια καλη προσφορα. Εγω ως προσφορα το βλεπω και μπραβο του, και οχι ως λαθος ή οτι το εκαναν για να ψαρεψουν κοσμο. Αλλα φυσικα δεν θεωρω οτι μου το χαριζουν κιολας να τους πω και ευχαριστω, να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους. Τριτον και τελευταιο: πουθενα δεν υπονοησα οτι δεν εστειλαν ή οτι εκαναν γυφτια και εριξαν ακυρα. Μηπως το γεγονος οτι εστειλαν τα games τελικα , ισχυροποιει το δικο μου ισχυρισμο οτι δεν ηταν λαθος , αλλα μια καλη προσφορα/ευκαιρεια; Γιατι αν ηταν τοσο λαθος και μας "χαριζαν" , ειχαν καθε δικαιωμα να το ακυρωσουν.
Noobios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω μολις παρελαβα αντικαταβολη παντως παιδια.
Kassandros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Όπως το περίμενα. Πάω στο ταμείο να παραλάβω και μου λέει η κοπελιά 39,90. Γέλασα και της έδειξα το email. Πέρασε κάνα 10λεπτο με τηλέφωνα και συζητήσεις και τελικά το πέρασαν 14,90. Οπότε να είστε προετοιμασμενοι για παν ενδεχόμενο! 3
Jake07 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, carolosjk είπε Βρε παιδία, ας δεχτούμε οτι η τιμή ήτανε όντως λάθος, χωρίς να εννοεί κανένας οτι το κατάστημα έχει χασούρα. Άμα θέλανε να το βάλουν στα 40€ είτε το βάζανε 35€ είτε 1€ τότε θεωραίτει λάθος και στις 2 περιπτώσεις. Το γεγονός πως επέλεξαν να στείλουν έστω και 1 αντίτυμο σε αυτήν την τιμή είναι υπερ μας. Μη ψάχνουμε να βρούμε κάτι αρνητικό στα πάντα. Ακριβώς αυτό.. Πέρα από το μερικό κράξιμο που έπεσε στο τηλέφωνο, και μετά τη συγνώμη τους και αφού θα πάρω έστω και ένα, μια χαρά.. Όλοι ικανοποιημενοι...
StormGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 ελπιζω να μην μου το στειλουν αντικαταβολη στα 40 ευρω γιατι υστερα αντε να αποδειξω στον ταχυδρομο οτι αυτοι κανανε λαθος και το θελω στα 18 (μαζι με τα εξοδα αποστολης)
firepc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Νομιζω επειδη παιζει περιπου στα €30 στην ευρωπη, θα το πηγαιναν στα €15 την BF αλλα κατι καναν λαθος εκει στο πλαισιο και το βγαλαν 2 μηνες νωριτερα
Jake07 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Επίσης στα 14,90 μόλις παρέλαβα. Thanks Ts
aris1964 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Κανονικά παραλαβή στα 14,90,πολλά ευχαριστώ στον ts. Η κοπέλα στο ταμείο κάπου πήρε τηλέφωνο και το 40 ευρώ που της έβγαζε το σύστημα το έκανε άμεσα 14,90.
lionheart75 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Παρέλαβα και εγώ νωρίτερα το παιχνιδάκι στα 14,9€. Όλα καλά!
Satzik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Παρέλαβε κανένας με αντικαταβολή; τι τιμη είχαν; εμένα τώρα μου στείλανε ότι δόθηκε στην κουριερ
Looter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Παρέλαβα και εγώ κανονικά μετά από μια μικρή καθυστέρηση στο ταμείο. Ευχαριστω πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα