Mr_Terror Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Jake07 είπε Σημερα ερχεται επιβεβαιωση με αλλη τιμη παντως. στα 39.30 απο 14.90 Πολυ κοντα επεσες φιλε μου.39,90 απο 14,90. https://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-paixnidia-games/Ubisoft-Assassin-s-Creed-Origins-Standard-Ps4-PS4X-0348.htm
BALABANIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Παρέλαβε κανεις; Η δίκη μου παραγγελία μου "συσκευαζεται"!
epsilon753 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Και εμένα από σήμερα το πρωί στις 08:00 συσκευάζεται. Αν και σύντομα (με το λανσάρισμα του AC Odyssey) η αξία του τίτλου θα πάει στο 20άρικο -κλασική πολιτική παιχνιδιού ubisoft- η συγκεκριμένη προσφορά των 14.90 φαίνεται ότι μάλλον ήταν λάθος. Τόσο δεν έχει παίξει πουθενά, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Έσπευσαν να το εξαντλήσουν το πρωί μόλις το αντιλήφθηκαν και το πήγαν στα 40 ευρώ, όσο έχει και στο xbox one.
Mr_Terror Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μια ερωτηση οποιος ξερει.Το παιχνιδι απαιτει συνδεση στο ιντερνετ οπως ειναι στο call of duty wwii για το ps4? Ζητουσε συνδεση στο ιντερνετ πρωτη φορα οταν το εβαζες να παιξεις.Ετσι ειναι και στο origins?
Kapws Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως μόλις μου άλλαξε το status της παραγγελίας από "συσκευάζεται" και αναφέρει ότι μεταφέρεται στο κατάστημα της επιλογής μου: Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Kapws
BALABANIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Kapws είπε Εμένα πάντως μόλις μου άλλαξε το status της παραγγελίας από "συσκευάζεται" και αναφέρει ότι μεταφέρεται στο κατάστημα της επιλογής μου: Οπώτε λογικά θα παραλάβουμε όλοι!
Kassandros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Και η δική μου πέρασε στο στάδιο της αποστολής με παραλαβή αύριο. Μόνο μη πάμε εκεί και το χτυπήσει και μας πει 39,90 και μας ακούσει όλο το τετράγωνο.
Jake07 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Με πήραν τηλέφωνο και ενώ είχα παραγγείλει δύο, ένα για μένα, ένα για τον αδερφό μου, μου είπαν θα παραλάβω μόνο ένα λόγω της "ειδικής" προσφοράς των 14,90. Εντάξει μαλακια τους, αλλά μικρό το κακό. Εγώ μόνο για συλλογή το θέλω καθώς το είχα παλιότερα και με το season pass.
bahamut_zero Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Jake07 είπε Με πήραν τηλέφωνο και ενώ είχα παραγγείλει δύο, ένα για μένα, ένα για τον αδερφό μου, μου είπαν θα παραλάβω μόνο ένα λόγω της "ειδικής" προσφοράς των 14,90. Εντάξει μαλακια τους, αλλά μικρό το κακό. Εγώ μόνο για συλλογή το θέλω καθώς το είχα παλιότερα και με το season pass. Δεν τους ρωτησες που το ελεγε αυτο;
snoopycrete Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Δεν τους ρωτησες που το ελεγε αυτο; Με τη σειρά μου και εγώ το ίδιο! Πουθενά δεν το έλεγε αυτό! Έκανα διπλή παραγγελία με ένα φίλο μου για να γλυτώσουμε τα διπλά έξοδα αποστολής. Σήμερα τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έπρεπε να ειχα δώσει το δικο μου τηλέφωνο να τους στολίσω σαν θεία σε γάμο 1
Jake07 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Δεν τους ρωτησες που το ελεγε αυτο; Εννοείται τους ρώτησα. Μου λένε τα κλασσικά ρε παιδιά, αφού τα ξέρετε. "Ήταν λάθος του αρμόδιου τμήματος κλπ κλπ..." Τους είπα ότι τις ξέρουμε καλά αυτές τις τακτικές, μου ζήτησαν χίλια συγνώμη, και άκρη δε βγάζουμε ποτέ. Μη κάνετε λες και δεν τα έχουμε ξαναδεί. Ζωή να έχουμε, έχουν γίνει και θα ξαναγίνουν άπειρες φορές.
BALABANIS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Jake07 είπε Εννοείται τους ρώτησα. Μου λένε τα κλασσικά ρε παιδιά, αφού τα ξέρετε. "Ήταν λάθος του αρμόδιου τμήματος κλπ κλπ..." Τους είπα ότι τις ξέρουμε καλά αυτές τις τακτικές, μου ζήτησαν χίλια συγνώμη, και άκρη δε βγάζουμε ποτέ. Μη κάνετε λες και δεν τα έχουμε ξαναδεί. Ζωή να έχουμε, έχουν γίνει και θα ξαναγίνουν άπειρες φορές. Πάλι καλά να λέμε που θα παραλάβουμε κ ένα. Μπορούσαν να μοιράσουν άκυρα ανετα! Και το δικό μ ετοιμο για παραλαβή.
Looter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Η τιμή ήταν ΛΑΘΟΣ και το πλαίσιο επέλεξε να τιμήσει την τιμή για ΕΝΑ τεμάχιο ανά παραγγελία για ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ λόγους. Σας χαρίζουν τον ΓΑΙΔΑΡΟ και εσείς τον κοιτάτε και στα δόντια. Ότι ακριβώς ΔΕΝ έκανε πριν από μερικές ημέρες ο Κώτσος με τα beats για τα οποία ήταν τόσο κάφροι που δεν έδωσαν ούτε ένα κουπόνι των 5 ευρώ... 1
Greenday13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Looter είπε Η τιμή ήταν ΛΑΘΟΣ και το πλαίσιο επέλεξε να τιμήσει την τιμή για ΕΝΑ τεμάχιο ανά παραγγελία για ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ λόγους. Σας χαρίζουν τον ΓΑΙΔΑΡΟ και εσείς τον κοιτάτε και στα δόντια. Ότι ακριβώς ΔΕΝ έκανε πριν από μερικές ημέρες ο Κώτσος με τα beats για τα οποία ήταν τόσο κάφροι που δεν έδωσαν ούτε ένα κουπόνι των 5 ευρώ... Αυτο που μερικοι ειστε το γραφειο τυπου του καθε μεγαλοκαταστηματος δεν το καταλαβαινω. Η τιμη θα ηταν ΛΑΘΟΣ οπως λες, αν το εδιναν 1 ευρω ή τελος παντων σε τιμη κατω του κοστους. Οταν σε κανα μηνα η τιμη του θα παει εκει στα 15-20 ευρω, δεν καταλαβαινω γιατι η τιμη ειναι ΛΑΘΟΣ αλλα το να το πουλανε 70 ευρω μολις κυκλοφορησει ειναι ΣΩΣΤΟ (οταν στην Ευρωπη πχ κανει μαξ 55). Επισης, μιας και η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια, δεν μας τον ΧΑΡΙΖΟΥΝ τον γαϊδαρο, το ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ κανονικα, 14.90 . Εκτος αν θες εσυ να μου χαρισεις 15 ευρω. 1
Looter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Greenday13 είπε Αυτο που μερικοι ειστε το γραφειο τυπου του καθε μεγαλοκαταστηματος δεν το καταλαβαινω. Η τιμη θα ηταν ΛΑΘΟΣ οπως λες, αν το εδιναν 1 ευρω ή τελος παντων σε τιμη κατω του κοστους. Οταν σε κανα μηνα η τιμη του θα παει εκει στα 15-20 ευρω, δεν καταλαβαινω γιατι η τιμη ειναι ΛΑΘΟΣ αλλα το να το πουλανε 70 ευρω μολις κυκλοφορησει ειναι ΣΩΣΤΟ (οταν στην Ευρωπη πχ κανει μαξ 55). Επισης, μιας και η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια, δεν μας τον ΧΑΡΙΖΟΥΝ τον γαϊδαρο, το ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ κανονικα, 14.90 . Εκτος αν θες εσυ να μου χαρισεις 15 ευρω. Η τιμή ήταν ΛΑΘΟΣ , τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις; Το επιβεβαίωσα με το κατάστημα και θα μπορούσαν να ακυρώσουν τις παραγγελίες με βάση τους όρους όπως έχει γίνει ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ φορές. Στα 14.9 δεν έχει παίξει ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ. Μη μου λες τι μπορεί ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο μέλλον , αν θέλεις να το ρισκάρεις ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σου στα 14.9 ή δώστο εδώ σε κάποιον φίλο που ενδιαφέρεται... Κανένα γραφείο τύπου , απλά να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα