georgatc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, Shadow10ax είπε Δεν χρειαζόμουν ούτε Ηχεία ούτε σακίδιο για Laptop , αλλά πήρα ένα σετ 🤣🤣 κι εγώ...
orck Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Στην παραγγελια σου βαζεις τα ηχεια και μετα κανεις κλικ απο κατω που εχει τα σακιδια, βαζεις στο καλαθι και ενα σακιδιο, στο τελος στα τιμολογει με 19,90 και 0,10 το καθε ενα 1
DownUNDERground Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, paniti είπε Το σακίδιο είναι σκυλί, το έχω ταλαιπωρήσει χρόνια και το χω αλλάξει μόνο μια φορά (δωρεάν) με εγγύηση που χει ένα τρελό νούμερο ετών για τόσο οικονομικό σακίδιο, νομίζω 25 χρόνια(!) 24 μήνες φίλε. Ποιά 25 χρόνια;
arisg90 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Τελος τα ηχεια παιδια.Ευτυχως το σκεφτηκα λιγο,καθυστερησα και γλιτωσα 20€ για κατι που δεν χρειαζομουν αλλα θα επαιρνα.
gismotolis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε 24 μήνες φίλε. Ποιά 25 χρόνια; Κοίτα εδώ στα specs. 1 2
malmsteen1984 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, orck είπε Στην παραγγελια σου βαζεις τα ηχεια και μετα κανεις κλικ απο κατω που εχει τα σακιδια, βαζεις στο καλαθι και ενα σακιδιο, στο τελος στα τιμολογει με 19,90 και 0,10 το καθε ενα δυστυχώς το έκανα βιαστικά και δεν το πρόσεξα. και έχω προπληρώσει. ελπίζω με το mail και το τηλέφωνο που θα τους πάρω να λυθεί το θέμα
DownUNDERground Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, gismotolis είπε Κοίτα εδώ στα specs. Ποιός θα στην αλλάξει όμως αν χρειαστεί, όταν το κατάστημα αναφέρει 24 μήνες; paniti σε ποιόν είχες απευθυνθεί;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε δυστυχώς το έκανα βιαστικά και δεν το πρόσεξα. και έχω προπληρώσει. ελπίζω με το mail και το τηλέφωνο που θα τους πάρω να λυθεί το θέμα Και εγω δεν το ειδα νομιζα γινοταν αυτοματα. Εντελει τους εστειλα ενα μυνημα να προσθεσουν το σακιδιο στην τιμη της προσφορας ειδαλλως να ακυρωσουν την παραγγελια.
gismotolis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Ποιός θα στην αλλάξει όμως αν χρειαστεί, όταν το κατάστημα αναφέρει 24 μήνες; paniti σε ποιόν είχες απευθυνθεί; Δεν μπορεί το κατάστημα να ορίζει αυθαίρετα την εγγύηση. Ή κάνανε λάθος ή το βάλανε επίτηδες με το σκεπτικό ότι ο πελάτης δεν θα το ψάξει περαιτέρω (μάλλον το δεύτερο). Κάτι ακόμα σχετικά με τα ηχεία. Παίρνουν ρεύμα μέσω USB (5V1.5A) και στην συσκευασία δεν περιλαμβάνεται το τροφοδοτικό. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι μπορείς να τα τροφοδοτήσεις μέσω power bank.
jimmy213 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Το κατάστημα βάζει την εγγύηση που είναι υποχρεωμένο να καλύψει (2 χρόνια στην ΕΕ). Μετά τα δύο χρόνια, απευθύνεσαι στον κατασκευαστή. 1
gismotolis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Το κατάστημα βάζει την εγγύηση που είναι υποχρεωμένο να καλύψει (2 χρόνια στην ΕΕ). Μετά τα δύο χρόνια, απευθύνεσαι στον κατασκευαστή. Έχεις δίκιο. Θα μπορoύσαν, βέβαια, να να αναφέρουν την 25ετή εγγύηση του κατασκευαστή ως selling point. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει συνδέσει κάνεις τα ηχεία με 3,5jack to RCA και να τα έχει δοκιμάσει σε τηλεόραση; Η θα γίνει καμμιά ανατίναξη;
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατι να γινει ανατιναξη; Ο,τι ηχειακια υπολογιστη και να συνδεσεις στο line out της tv, θα παιξουν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, matrixxx είπε Γιατι να γινει ανατιναξη; Ο,τι ηχειακια υπολογιστη και να συνδεσεις στο line out της tv, θα παιξουν. 👍 Δεν το διατύπωσα σωστά.Να χρησιμοποιήσω την θυρα usb της τηλεορασης για τροφοδοσία η οποια σίγουρα δεν βγάζει 1,5Α και όχι εξωτερικό τροφοδοτικό. Εκεί μην ζοριστουν τα ηχεια εννοούσα
orck Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, an_papand είπε 👍 Δεν το διατύπωσα σωστά.Να χρησιμοποιήσω την θυρα usb της τηλεορασης για τροφοδοσία η οποια σίγουρα δεν βγάζει 1,5Α και όχι εξωτερικό τροφοδοτικό. Εκεί μην ζοριστουν τα ηχεια εννοούσα Εαν οντως τα ηχεια θελουν 1,5Α και η τηλεοραση δεν μπορει να δωσει τετοιο ρευμα τοτε θα ελεγα καλυτερα μην το κανεις. Δυσκολο μου φαινεται να καψεις την USB της τηλεορασης αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις γιατι να ρισκαρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα