Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, powerup είπε Εγω τα συνδεσα με tv box μολις τα πηρα κι ακουγονται παρασιτα (ή βουιτο) .Θα τα δοκιμασω σε tv κι υπολογιστη και θα επανερθω. Εγω τα εχω συνδεσει σε 3,5jack τηλεορασης.Επαιζαν απροβληματιστα. Μολις ειδα βουητο,τα πηγα,τους εβαλα να τα βαλουν σε μια τηλεοραση και κλασσικά οπως γινεται παντα:Επαιζαν μια χαρα! Τα πηρα πισω ,τα συνδεσα και επαιξαν ξανα κανονικα στην τβ μου χωρις βουητο. Ανεξιχνιαστο το βουητο τους...Ξεκουραση ηθελαν;
hateuall Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Όποιος ενδιαφέρεται να παραλάβει απ το public του Πειραιά να μου στείλει pm.Με κούρασε η αναμονή των 2 βδομάδων οπότε τα παραχωρώ σε κάποιον που να τα θέλει!
powerup Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, powerup είπε Εγω τα συνδεσα με tv box μολις τα πηρα κι ακουγονται παρασιτα (ή βουιτο) .Θα τα δοκιμασω σε tv κι υπολογιστη και θα επανερθω. Στην ΤV παιζουν κανονικα χωρις θορυβο.Τα συνδεσα στη θυρα των ακουστικων κι την τροφοδοσια τους, στη θυρα usb 3 της τηλεορασης γιατι βγαζει περισσοτερα amber 0.8amb εναντι 0.5Α της usb 2 (αλωστε κι το usb βισμα των ηχειων ειναι μπλε χρωματος αρα συνδεοντε σε usb 3 θυρα για καλυτερη αποδοση) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από powerup
kmarios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, an_papand είπε Εγω τα εχω συνδεσει σε 3,5jack τηλεορασης.Επαιζαν απροβληματιστα. Μολις ειδα βουητο,τα πηγα,τους εβαλα να τα βαλουν σε μια τηλεοραση και κλασσικά οπως γινεται παντα:Επαιζαν μια χαρα! Τα πηρα πισω ,τα συνδεσα και επαιξαν ξανα κανονικα στην τβ μου χωρις βουητο. Ανεξιχνιαστο το βουητο τους...Ξεκουραση ηθελαν; Παρασιτικος θόρυβος μηπως ηταν?
powerup Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kmarios είπε Παρασιτικος θόρυβος μηπως ηταν? Σε μενα στο tv box οντος ηταν παρασιτικος ,στην tv δεν ειχε καθολου θορυβο
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, kmarios είπε Παρασιτικος θόρυβος μηπως ηταν? 4 ώρες πριν, powerup είπε Σε μενα στο tv box οντος ηταν παρασιτικος ,στην tv δεν ειχε καθολου θορυβο Οχι δεν ήταν απο παρασιτα ο θορυβος,στις ιδιες συνθηκες που δουλευαν,στις ιδιες δουλεύουν. Οποτε δεν ξερω τι κολλημα εφαγαν,ισως επειδη ηταν ανοιχτα πρωτου ανοιξω την τηλεοραση και με το που την ανοιξα,ακουστηκε ενας δυνατος ηχος. Τωρα τα ανοιγω αφου ανοιξω την tv και μεχρι στιγμης δεν εχω θεμα.
bill987 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Για να μην ξεχνιόμαστε Άλλαξε από σήμερα η κατάσταση της παραγγελίας μου, από "σε διαδικασία συλλογής" σε "εκτεταμένη αναζήτηση"... Δεν βλέπω φως ...
DownUNDERground Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Επειδή βλέπω τα άκυρα να έρχονται πάλι και έχω σκοπό να επιμείνω, προτείνω να βρούμε κάποια ηχεία παραπλήσιας τιμής και ποιότητας και να επιμείνουμε ότι οφείλουν να εκτελέσουν την παραγγελία με αντίστοιχο προϊόν αν δε βρίσκουν τα συγκεκριμένα. Βλέπω αυτά πχ. που τιμολογούνται επίσης 30€: https://www.public.gr/product/iheia-21-logitech-z213-mayra/prod6330151pp/ 4
james9tito Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Εμενα η πρωτη παραγγελια μου παραδοθηκε μετα απο 10 μερες και η 2η που ειχα κανει για φιλο , σημερα. Το θεμα ειναι οτι ο φιλος βαρεθηκε να περιμενει και πηρε ηχεια οποτε αν καποιος ειναι απο λαμια ή κοντα ας στειλει Pm να παει να παρει το πακετο .
james9tito Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, d_gkal είπε Σε ποια περιοχή είσαι; Χρωμα τσάντας; Λαμια , γκρι https://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-mac/tsantes-thikes-mac/tsanta-laptop-platis-156-case-logic-gkri/prod5910160pp/
someone- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μου εσκασε μήνυμα για παραλαβη απο το παμπλικ του the mall. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από someone-
tehyoda Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, someone- είπε μου εσκασε μήνυμα για παραλαβη απο παμπλικ απο the mall. Σε μένα ακόμα σε διαδικασία συλλογής λέει από το MALL πότε έκανες την παραγγελία σου? Έχει την τσάντα έτοιμη αλλά όχι τα ηχεία... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από tehyoda
john_dr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Παρέλαβα και εγώ ηχεία και τσάντα(μαύρη). Τα ηχεία αμφιβάλλω να τα βγάλω από την συσκευασία. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 35 λεπτά πριν, john_dr είπε Τα ηχεία αμφιβάλλω να τα βγάλω από την συσκευασία. Η συσκευασια ειναι πραγματι στα νουμερακια που γραφει; Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 19.7 x 13 x 18.3 cm Βάρος 572 g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα