thomason993 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Απο προσωπική εμπειρία με το Public.. όταν στη παραγγελία γράφει "Προς διεκπεραίωση" σημαίνει οτι ακόμα ψάχνουν απόθεμα, οπότε μπορεί και να μη το βρουν ποτέ. Όταν η κατάσταση αλλάξει σε "Υπο επεξεργασία" σημαίνει οτι βρέθηκε απόθεμα και θα παραλάβεις σε μερικές μέρες.
d_gkal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Τσάντα σε εκτεταμένη αναζήτηση. Ηχεία σε διαδικασία συλλογής Αυτά γραφει
parker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπο επεξεργασία και σε μένα. Για την τσάντα: Σε αναμονή από προμηθευτή, (Εκτιμώμενη ημ/νία: 01/10/2018) και για τα ηχεία:Σε διαδικασία συλλογής. Οπότε παιδιά λογικά όλοι θα πάρουμε αλλά θα αργήηηηηηηηηηηηηηηησουμε Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από parker
powerup Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Εμενα προς παραδοση τα ηχεια και σε διαδικασια συλλογης( απο την 21/9) η τσαντα .Δεν δινουν μονο τα ηχεια γιατι στοιχειζουν 0.01 €.(ειναι δωρο).
buuren Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις μπηκα στο λογαριασμο μου σημερα και βλεπω ετοιμα για παραλαβη ενω μεχρι χθες αφαντα τα ηχεια....οποτε υπαρχει ελπιδα και θα τα δωσουν τελικα, υπομονη! ps: η παραγγελια ηταν απο 17/9 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από buuren
tehyoda Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, buuren είπε Μολις μπηκα στο λογαριασμο μου σημερα και βλεπω ετοιμα για παραλαβη ενω μεχρι χθες αφαντα τα ηχεια....οποτε υπαρχει ελπιδα και θα τα δωσουν τελικα, υπομονη! ps: η παραγγελια ηταν απο 17/9 Σε ποιο κατάστημα φίλε μου εγώ στο Mall apo 17/9 έτοιμο το μπακπακ ενώ τα ηχεία σε διαδικασία συλλογής.
buuren Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tehyoda είπε Σε ποιο κατάστημα φίλε μου εγώ στο Mall apo 17/9 έτοιμο το μπακπακ ενώ τα ηχεία σε διαδικασία συλλογής. Καταστημα συνταγματος.
HouZer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στα τηλέφωνα λένε πάντως ότι περιμένουν από τον προμηθευτή και μέχρι την Παρασκευή θα παραλάβουμε...
evagelou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα ! Είχα παραγγείλει το σετακι εδώ και καμιά βδομάδα! Ενώ περίμενα τα ηχεία να τα βρουν ξαφνικά μου είπαν τα ηχεία σκέτα στα οποία ήταν χρεωμένη η αντικαταβολή και 0.50 για τα ηχεία δλδ τα πλήρωσα 4.5 ευρώ 😂 και με δεύτερη αποστολή μου έρχεται η τσάντα αύριο .και λέω εγώ τώρα άμα δεν παραλάβω την τσάντα και πάρω τα ηχεία με 4.5 ευρώ κόστος θα φταίω; Χαχα😈
someone- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, evagelou είπε Καλησπέρα ! Είχα παραγγείλει το σετακι εδώ και καμιά βδομάδα! Ενώ περίμενα τα ηχεία να τα βρουν ξαφνικά μου είπαν τα ηχεία σκέτα στα οποία ήταν χρεωμένη η αντικαταβολή και 0.50 για τα ηχεία δλδ τα πλήρωσα 4.5 ευρώ 😂 και με δεύτερη αποστολή μου έρχεται η τσάντα αύριο .και λέω εγώ τώρα άμα δεν παραλάβω την τσάντα και πάρω τα ηχεία με 4.5 ευρώ κόστος θα φταίω; Χαχα😈 χαχαχαχαχαχαχα. εγω την παρασκευη ηταν να παραλαβω αλλα παπαλα, αναμένω.. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από someone-
stratosmgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 12 minutes ago, evagelou said: Καλησπέρα ! Είχα παραγγείλει το σετακι εδώ και καμιά βδομάδα! Ενώ περίμενα τα ηχεία να τα βρουν ξαφνικά μου είπαν τα ηχεία σκέτα στα οποία ήταν χρεωμένη η αντικαταβολή και 0.50 για τα ηχεία δλδ τα πλήρωσα 4.5 ευρώ 😂 και με δεύτερη αποστολή μου έρχεται η τσάντα αύριο .και λέω εγώ τώρα άμα δεν παραλάβω την τσάντα και πάρω τα ηχεία με 4.5 ευρώ κόστος θα φταίω; Χαχα😈 Και εγώ αναρωτιέμαι, αν τα παραλάβω και μετά από 2-3 ημέρες κάνω επιστροφή τα ηχεία, πόσο θα είναι το πιστωτικό ή το ποσό που θα σου επιστρέψουν ?
evagelou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω στρατό αλλά για 4.5 ευρώ τα ηχεία τα σπάνε 😂😂
someone- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, stratosmgr είπε Και εγώ αναρωτιέμαι, αν τα παραλάβω και μετά από 2-3 ημέρες κάνω επιστροφή τα ηχεία, πόσο θα είναι το πιστωτικό ή το ποσό που θα σου επιστρέψουν ? χαχαχα εξυπνο. μη σκεφτόμαστε πονηρα ομως τα πηραμε σε πολυ καλη τιμη και τα δυο.
panosflow Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια επειδη τα ηχεια τα θελω για ΤV oπως διαβασα αν τα βαλεις στον usb της ΤV δεν θα παιζουν στο max της εντασης τους απλα ή θα εχει και ποιοτικο θεμα? Επισης μπορουμε να πάρουμε εναν τυπου φορτιστή να συνδέσουμε το usb πανω και τον φορτιστή στην πριζα ή θα τα καψουμε? και μια χαρη αν εχει την καλοσύνη κάποιος να μου μετρήσει λίγο τις διαστάσεις απο το Woofer. Ευχαριστω. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από panosflow
someone- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 πηγα σημερα απο το παμπλικ που έχω βαλει παραλαβη μου παν περιμένουν τα ηχεια από αλλο καταστημα. τελικη ημερομηνια παραλαβης ηταν 21/9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα